s moje strane dobio je zid.

Kada ima jedan odnos prema meni, drugi prema svima ostalima, kada ga hvatam kako laze i izmislja, kad je stipsa, kada o sebi govori samo u hvalospevima, kada je ocigledni zenomrzac, nalazi opravdanje za bilo kakvo nasilje...

Sluzbenik EPS-a je od mene dobio zid
Ghelyon.gif

koje su to situacije kad ne spustate gard ni po koju cenu

Kad mi se ne svidi kako se odnosi prema sebi bliskim ljudima. Mogu okolnosti posle decenijama da nas drže u blizini, ali nema šanse da takve ljude pustim u svoj život.
Ogovaranje bliskih prijatelja i familije, tračarenje, pokušaji da od tuđih života i tuđe intime praviš zanimljive priče koje uvek nose jednu te istu poentu da si zapravo ti mnogo pametan, svestran, oslobođen inhibicija, malograđanskog morala... kako to već obično ide...

- - - - - - - - - -

Sluzbenik EPS-a je od mene dobio zidPogledajte prilog 414747

:rotf:

Kad mi se ne svidi kako se odnosi prema sebi bliskim ljudima. Mogu okolnosti posle decenijama da nas drže u blizini, ali nema šanse da takve ljude pustim u svoj život.
Ogovaranje bliskih prijatelja i familije, tračarenje, pokušaji da od tuđih života i tuđe intime praviš zanimljive priče koje uvek nose jednu te istu poentu da si zapravo ti mnogo pametan, svestran, oslobođen inhibicija, malograđanskog morala... kako to već obično ide...

- - - - - - - - - -

:rotf:

E, eto vidis zasto ja znam mnostvo zanimljivih prica. :malav: :lol: Bez te kategorije ljudi, bez tih koje ne volis, bi internet forumi bili pusta mesta, kao Sahara. :lol:

E, eto vidis zasto ja znam mnostvo zanimljivih prica. :malav: :lol: Bez te kategorije ljudi, bez tih koje ne volis, bi internet forumi bili pusta mesta, kao Sahara. :lol:

Ne zavaravam se ja, svi to radimo, ali znamo za neke granice, umeš da postaviš prioritete, da štitiš i voliš bliske osobe.
Ovo se odnosi na ljude koji nemaju te granice. Sve je u službi ostavljanja dobrog utiska i usput zadovoljenja ega jer su mnogo bolji od drugih.
Primera radi, nekog znaš površno, a on doslovce kod tebe briše pod sa prijateljem koji mu svaki dan dolazi u kuću, pomaže, razvozi njega i decu gde treba... Šta tek ti da očekuješ od takvog čoveka.

Back