- Poruka
- 3.649
Za žene koje tako biraju možda, za mene ne.
- - - - - - - - - -
Nisu muškarci više tako naivni, umeju da zaštite svoju imovinu. Ne treba zloupotrebiti tuđe emocije, niti manipulisati navodnom ljubavlju.
ccccc....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za žene koje tako biraju možda, za mene ne.
- - - - - - - - - -
Nisu muškarci više tako naivni, umeju da zaštite svoju imovinu. Ne treba zloupotrebiti tuđe emocije, niti manipulisati navodnom ljubavlju.
Verovatno da ne. Svako tezi ka boljem, u najmanju ruku ne gorem od onog sto je imao.
dal biste pristajale da posle veze sa ultra bogatasem udjete u romansu sa fizikalcem
Bravo Samara, jedino si ti ovde iskrena.![]()
Pa realno. Vec su mi dojadili jedni te isti odgovori kako je bitno da je sposoban i ambiciozan. A sve koje tako govore imaju nekog da ih finansira (sigurno ne ultra bogatasa ali ne ni fizikalca).
Zašto potcenjujete žene? Tužno je kada žena ima takvo mišljenje, da žena ima finansijera, tj. da je sponzoruša. I žene rade i zarađuju. Žene nisu u odnosu na muškarce "niža" bića.
Nisu ali ovde uopste nije rec o tome, pitanje je bilo jasno. Ali posto je ovo tabu tema mozda je bolje da preformulisemo pitanje i da ono glasi: da li biste radile za manju platu od ove za koju sad radite ili biste sto pre gledale da nadjete bolje placen posao?
Ja sa konja ne silazim![]()
Zašto potcenjujete žene? Tužno je kada žena ima takvo mišljenje, da žena ima finansijera, tj. da je sponzoruša. I žene rade i zarađuju. Žene nisu u odnosu na muškarce "niža" bića.
Ja sa konja ne silazim![]()
Ako potenciramo samo seksualni aspekt opet je bogatun u prednosti, ne troši se puniša niđe fizički, vazda je odmoran i oran, bezbrižan i raspoložen, a jadnom fizikalcu nije do života, razmišlja samo o tome kako će sastaviti kraj s krajem, iscrpljen, ispijen od dirinčenja, nema ni snage ni volje za one stvari.
paaa...opet - bogataša.Pa vidis, mozebiti da je taj ultrabogatas imao svo to bogatstvo, al ne znaci da je zato bio siroke ruke, ni da je nekome dao svoje kreditne kartice u ruke. Nego na kašičicu, ako je i toliko dao. Dok se udvaraju galantni su, a posle zavrtanje svih slavina.
A drugospomenuti fizikalac, nema golemo bogatstvo, al sve sto ima stavi ti pred noge.
Pa ko je više dao? Ko vise voli? Koga onda vise voleti?
![]()
![]()
Nisam ni znao da postoji taj sajt. Odlična pesma.
Dakle ne za ribara, učitelja, službenika, kelnera, seljaka, zidara, stolara, bravara, šustera i šnajdera, a doktor i trgovac su najpoželjniji, ali ni to nije ono pravo.
![]()
paaa...
bolje cio život kao milijunaš, nego jedan dan kao siromah