pesho
Veoma poznat
- Poruka
- 10.369
dal biste pristajale da posle veze sa ultra bogatasem udjete u romansu sa fizikalcem
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Materijalni status muškarca nikada mi nije bio presudan, već njegova ličnost i karakter. Radim i zarađujem. Nisam "na prodaju", a te žene kojima je bogatstvo jedini kriterijum pri izboru muškarca "se prodaju" i pre ili kasnije bivaju zamenjene novijim i boljim "modelom". Takođe, to bogatstvo je njegovo i ostaje njegovo. Žena nikada ne treba sebi da dozvoli da zavisi od milostinje muškarca. Takve žene ne žalim, jer svesno biraju, svesno ponižavaju sebe.
Materijalni status muškarca nikada mi nije bio presudan, već njegova ličnost i karakter. Radim i zarađujem. Nisam "na prodaju", a te žene kojima je bogatstvo jedini kriterijum pri izboru muškarca "se prodaju" i pre ili kasnije bivaju zamenjene novijim i boljim "modelom". Takođe, to bogatstvo je njegovo i ostaje njegovo. Žena nikada ne treba sebi da dozvoli da zavisi od milostinje muškarca. Takve žene ne žalim, jer svesno biraju, svesno ponižavaju sebe.
Materijalni status muškarca nikada mi nije bio presudan, već njegova ličnost i karakter.
dal biste pristajale da posle veze sa ultra bogatasem udjete u romansu sa fizikalcem
Ултра богаташи само нас јуре, не можемо да се одбранимо
ti ćeš dobro proći u životuMaterijalni status muškarca nikada mi nije bio presudan, već njegova ličnost i karakter. Radim i zarađujem. Nisam "na prodaju", a te žene kojima je bogatstvo jedini kriterijum pri izboru muškarca "se prodaju" i pre ili kasnije bivaju zamenjene novijim i boljim "modelom". Takođe, to bogatstvo je njegovo i ostaje njegovo. Žena nikada ne treba sebi da dozvoli da zavisi od milostinje muškarca. Takve žene ne žalim, jer svesno biraju, svesno ponižavaju sebe.
jadni bogatasi - njima je najteze
..lepse mi zvuci iz cipela u opanke...
Hmm, tema je postavljena tako da na nju imaju odgovor samo sponzoruse sa da i ne.
I pitanje je uvreda i za muskarce i za zene.
Onaj sto ima para je konj iako ne vredi dve zute banke, a onaj sto je covek u svakom smislu pa zato nema lovu on je magarac.....
Ja stvari ne posmatram na taj nacin. Muskarce ne vrednujem prema materijalnoj situiranosti vec prema psiholosko-obrazovnom profilu.
Sta ce meni bogatas koji ima brdo love a iznutra ljustura...nema sta da se izvuce iz njega. Jednostavno nismo na istoj razini
Sad ja postavljam pitanje postavljacu teme. Da li je nuzno da taj bogatas iz tvoje teme bude obrazovan, a fizikalac obican vkv radnik sa jedva srednjim obrazovanjem?
No, evo odgovara
Za mene je prelaz sa konja na magarca sledeca situacija: ukoliko ostavim coveka koji je intelektualno, psihicki, fizicki, obrazovno ili na bilo kom drugom planu, izuzev materijalnom kvalitetniji od osobe koju sam izabrala kao zamenu, a koja je u tom pogledu neuporedivo manje kvalitetna na istom.