S kim, sa foruma, biste rado popili kafu?

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Error

Veoma poznat
Poruka
10.382
Ne mislim na onu "kafu":lol:, nego pravu kafu, sok, čaj... šta već pijete...

Danas dobih pp sa pitanjem hoću li nekad na kafu? Nije mi to prvi poziv na kafu nego je od osobe od koje to nisam očekivala i koju, kako reče, ponekad nerviram. :lol:

Molim dotičnu osobu da se ne odaje u daljem postovanju. :mrgreen:

Pijem kafe, al' i biram...msm, glupo mi da trošim vreme i sebi i drugome ako znam da nismo...pa prosto nismo kliknuli. Ne pijem kafe iz pristojnosti,ono, eto, neko je bio fin pa pozvao pa sad moram. Ebg, ne moram.

A to za nerviranje...ima tako par osoba na forumu sa kojima sam se čerupala da je letelo perje na sve strane, pa opet imam dobro mišljenje o njima. Ok, to sam ja i moje konfuzne emocije, al' cenim da valja imati nekog i za dobru svađu.

Pa ja ''ispijam kafu'' vec mesecima jer stalno organizujem nalazenja a nikako da odem na ista koja organizujem tako da,ja okupim a nema me :lol: al to zbog para

al bih volela sesti sa

stroncijumom
hardom
superdamn
malavelika
cipelicka
vragolanka
Kvin
volela bih i sa ludopile
ne znam zasto al Linda Lee mi se isto javlja
kreptica
kod hator ja treba da odem

i bilo koga koga oni dovedu,nashi smo,nije ko da je neko odavde prirkiven silovatelj

Poslednja izmena:
Pa ja ''ispijam kafu'' vec mesecima jer stalno organizujem nalazenja a nikako da odem na ista koja organizujem tako da,ja okupim a nema me :lol: al to zbog para

al bih volela sesti sa

stroncijumom
hardom
superdamn
malavelika
cipelicka
vragolanka
Kvin
volela bih i sa ludopile
ne znam zasto al Linda Lee mi se isto javlja
kreptica
kod hator ja treba da odem

i bilo koga koga oni dovedu,nashi smo,nije ko da je neko odavde prirkiven silovatelj

Nemoj samo da nas sve pozoveš u isto vreme:lol:

Back