paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
vidim da se ovde dobro poznaju forumasi...zanima me dal bi se neko usudio da ustvrdi da na osnovu poznanstva na forumu i svih --nadam se iskrenih pisanja--mogao da zamisli sebe pored nekog forumasa/sice..??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sa lindom, sa modesti, sa emocijom
od muskih, slonce mi se obecao, ono pod prinudom, al sta ima veze, racuna se i to
Relativno kratko sam ovdje ali mogu da kazem sa kim definitivno ne bih mogao npr sa ovom lindom. Totalno mi je odbojna zena i to se bas rijetko desi kod mene ali eto desi se.
ih bre..ja mislio na partnera suprotnog pola...
Зашто?
Зашто?
zato sto ima veca cojones od pola muskica ovde pa se osecaju ogrozenima... moje skromno misljenje
nista licno ublebuble
Slazem se i iznenadjujuce verbalno jakih .Sto se tice musko~ zenskih odnosa , neke bi bas mogle da zagriju srce !ovde ima sjajnih zena...
Nemam pojma jednostavno osjecam nesto lose kod nje.
zato sto ima veca cojones od pola muskica ovde pa se osecaju ugrozenima... moje skromno misljenje
nista licno ublebuble
Slazem se i iznenadjujuce verbalno jakih .Sto se tice musko~ zenskih odnosa , neke bi bas mogle da zagriju srce !![]()
i moje jos skromnijezato sto ima veca cojones od pola muskica ovde pa se osecaju ugrozenima... moje skromno misljenje
nista licno ublebuble
i moje jos skromnije![]()
Jednom sam ja bio ovdje u okrsaju . Dodjem ti ja ovdje sa ljisa jer me tamo iznervirao neki mladi drkkadzija Plja .ima nekoliko bas opasnih...