- Poruka
- 5.154
ae da cujemo , da procitamo , da razjasnimo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..gledash nju, a ne njega
i sve je jasno..
..to za one koji su dugorochni..
..a treba joj svakakvih pre toga....da nauchi shta hoce i shta nece..
![]()
Da je dobre rase i da ima pedigre .Novokomponovani bogatasBogatog![]()
Danas mnogi roditelji ne gledaju njega, već da li je iz dobre porodice..
. Medju prosecnim ljudima bilo je vazno kakvi su domacini, kultura, obrazovanje...
Mislim da je obrnuto. Udajom se dobijao socijalni status i bolje veze i bilo jako vazno u kakvu se porodicu udaje cerka. To je vazilo za vise slojeve. Medju prosecnim ljudima bilo je vazno kakvi su domacini, kultura, obrazovanje...
Imam decaka, ali kada bih imala cerku...
Sa onim koji je inspirise, od kog joj klecaju kolena.
Imam decaka, ali kada bih imala cerku...
Sa onim koji je inspirise, od kog joj klecaju kolena.
Ali ono šta je "inspiriše" će zavisiti od onoga šta je videla i naučila u svojoj primarnoj porodici.
Nece. Jos gore. Zavisice od onog sto je videla od vrsnjakinja, na Fejsu i u masovni medijima.![]()
To samo ako nisi uspeo da je vaspitas.
Otac nece biti tu jer ce samohrane majke postati standard kao sto i postaju, a o njihovom vaspitanju dece da ne pocinjemo.![]()
Danas mnogi roditelji ne gledaju njega, već da li je iz dobre porodice..
Sada devojke same biraju, roditelji se ne pitaju puno.Mislim da je obrnuto. Udajom se dobijao(rekao sam dobijao, nisam rekao dobija) socijalni status i bolje veze i bilo jako vazno u kakvu se porodicu udaje cerka. To je vazilo za vise slojeve. Medju prosecnim ljudima bilo je vazno kakvi su domacini, kultura, obrazovanje...
Pa to sam i rekla. Nisam mislila dobre finansijski. Evo na primjer, roditelji su me za mog bivšeg pitali kako se preziva (za ime su pitali tek nekad kasnije) i čiji je, da vide znaju li mu roditelje. A za njega nisu puno pitalivaljda misle kakvi roditelji takav sin..
To samo ako nisi uspeo da je vaspitas.
Znači misliš da su danas sve prave vrijednosti odbačene, i gledaju se samo finansije?
Tacno. Ako dete na vreme pustis da donosi odluke (i lose), i naucis ga da snosi odgovornost, vecu su sanse da misli svojom glavom umesto da se vlada po nametnutim sablonima i krojevima.
A zasto otac nije tu? Ako se razveo od majke, nije se otudjio od deteta. Neko mu brani da ucestvuje u njenom zivotu?
Opet se slazem.Ma taj izgovor "drustvo je uticalo na nju/njega" mi je uvek bio presmesan.
Da si ga ti vaspitao/la na vreme ne bi niko mogao da utice na njega.
Drugi uticu samo na one sa slabim ili nikakvim karakterom.