С-400 и „Панцир С“ стигли у Србију због учешћа на војној вежби

suljo i hrvoje koji se predstavlaju srbima ljubiteljima nato pakta...čak neki na funkciji moderatora..:(. to je već logično.kad njima dodaš ljotićevce i čedine iprdke dodješ do zakljucka da je ovaj forum ludara.

US-flags-outdoor.jpg

Za cedu i ja znam, ali o ljoticu skoro nista. Ipak ne delim srbe tako lako po politickom opredeljenju. Zato me i cudi otkud tolika mrznja prema SVAKOJ vlasti u srbiji od milosevica, tadica, djilasa, vucica. Jos me vise cudi taj fenomen da se i srbi patriote i srbski provereni neprijatelji odmah slozno udruze u mrznji prema srpskoj vlasti
pa ima ih ovde koji brane ljotića i njegovo premudro sluganstvo te osudjuju "nepravdu" koja je tim hitlerovim slugama pričinjena od strane narodnooslobodilačke vojske.

infiltracija takvih u jedinstveni srpski korpus a da on pri tome ostane jedinstven je trajno nemoguća. takvo stanje je uvod u rasturanje srpskog korpusa. nema trajnog jedinstva neke zajednice bez njenog okupljanja oko istinskih vrednosti.

stoga, starije od srpstva su istinske vrednosti. ako bi mi neko primorao da biram da budem monogol ili srbin koji podržava nato ili lgbt srbin radije bi postao mongolom tj. odrekao se srpstva. popišam se na srpstvo bez najviših ljudskih vrednosti. ako bi srpska nacija i država bile iznad najviših ljudskih vrednosti to bi bilo ustaštvo u pravoslavnom obliku.

Poslednja izmena:
Darko Lingur plaši narod sa jatom dronova :D
"Naš Đao Dong (to "naš"valjda znači Lingur) ima odličnu ideju spuštanja tenzija". Tramp i Putin padaju ničice pred Đao Lingurom.
- "1000 američkih aviona ako uzmemo sever", posle veli kako niko neće da dozvoli etničko čišćenje , a ono na severu i nema Albanaca , kakvo sad etničko čišćenje?
- Misteriozni ruski specijalci kruže po Srbiji i niko ne može da ih uoči.
Ne mogu više , šta kaže Darko Rom kakav je njegov konj ? :lol:

Poslednja izmena:
dragance ,sta sam vam govorio citavo vreme "smanjite dozivljaj bicete zapisani".
Sutrasnji Informer
"S 400 se vratio u Srbiju,u Zagrebu konacno odahnuli ! ".
" NATO i Bugari van sebe,S 400 se vratio u Rusiju preko njihove teritorije ! ".
Da bre, otisao a niko nije video kako je otisao.

„Pancir“ je samo povod za nove pretnje: Vašington želi da se Srbija distancira od Moskve

D. R. ĐORĐEVIĆ - V. MIJATOVIĆ | 07. novembar 2019.

Nabavka ruske vojne opreme nije jedini razlog za poruke koje Beogradu stižu iz SAD. Priča o mogućim sankcijama je novo oružje protiv „ruskog uticaja“. Radić: SAD će, verovatno, tražiti da se odustane od novih nabavki
цео текст на:
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...ington-zeli-da-se-Srbija-distancira-od-Moskve

za razliku od morona milosevica i jos veceg karadzica, nenormalni zna kako da spinuje i da ne zeli da se zameri najacem... kada je karadzic rekao da ce svakog pilota nato alijanse vezati za bandere tog trenutka je potpisao smrtnu presudu srpskoj...a i srbiji i svaka zrtva posle te izjave ide njemu na dusu... jer ako si politicar moras imati sluha sta se sme sta se ne sme sa nekim koji moze da ti ceo rod i naciju betonira... to su ti mozgovi koji su mislili sad cemo da pokazemo muda svetu pa da vide sta su srbi...eto pokazali su, a sad vidimo dokle nas je to kurcenje dovelo.

a sto se tice pancira i s400 to su price za malu decu... ameri imaju svemirsko oruzje gde sa satelita mogu da svaki pancir ili s400 pretvore u paramparcad...ali to implicira ozbiljan rat tako da je kurcenje odbrambenim oruzjem samo za debile na lokalu.

У то верују само малоумници. Није ни чудо што верујете у те глупости и што их изговарате. :hahaha:

a sto se tice pancira i s400 to su price za malu decu... ameri imaju svemirsko oruzje gde sa satelita mogu da svaki pancir ili s400 pretvore u paramparcad...ali to implicira ozbiljan rat tako da je kurcenje odbrambenim oruzjem samo za debile na lokalu.

Kako se naziva to svemirsko oružje, izgleda da si jedino ti čuo za njega.

Poslednja izmena:

Back