Majka mladića nadstradalog pod nastrešnicom napustila Srbiju zbog bezbednosti

Košarka na temi o korišćenju tuđe nesreće.
.
О каквој кошарци причаш???

Србин који је хтео у Србији да се бави послом којим се бави, у којем је међу најбољим у Европи, не може да дође јер би то угрозило сигурност његове ПОРОДИЦЕ.

.

.
О каквој кошарци причаш???

Србин који је хтео у Србији да се бави послом којим се бави, у којем је међу најбољим у Европи, не може да дође јер би то угрозило сигурност његове ПОРОДИЦЕ.

.
Da li misliš na porodicu, ili? Napisao si celu reč velikim slovima, kao da je u pitanju skraćenica. Inače, ljudi koje mediji non-stop prate vrlo rado daju bombastične izjave radi efekta, ovo je samo jedan od primera.

Da li misliš na porodicu, ili? Napisao si celu reč velikim slovima, kao da je u pitanju skraćenica. Inače, ljudi koje mediji non-stop prate vrlo rado daju bombastične izjave radi efekta, ovo je samo jedan od primera.
.
Када неко у упису напише веиким словима значи да виче.

Дакле, нагласио сам да му је угрожена породица односно, човек каже нећу овде да играм јер ми је запрећено да ће због тога неко да премлати или убије моје дете.

Ваљда си толико писмен да разумеш написано.

Ето, веровао ти или не то је данас Србија.

Ако се допадаш властима, може све.

И ако због неког јавашлука изгину људи, ми ћемо то да средимо.

Ако се властима не допадаш, не можеш ни да се бавиш послом којим се бавиш, коликогод био успешан у томе, јер ћемо да ти унаказимо породицу.

Ко жели да живи у таквој држави?

.

U Srbiji je vrlo opasno biti van najverovatnije price...
Znaci vecina veruje samo u jednu najverovatniju verziju , i ta verxzija je poprilicno uvrnuta ali ne i njima..

Sve ostalo im je laz, neverica, veruju u sarene bajke cak i ako su sami susta suprotnost toga , ali bitno da za svo zlo optuze druge....

I pored toliko slucajeva nasilja i lopovluka, npr vecina ce biti sumnjicava kad se neko stariji zali da ga potkradaju i to tesko , ili da mu prete nasiljem...iako je to skoro pa vrlo verovatno ...stariji su slabiji , laksi za pretnje...

Dok se ne desi smrtni slucaj ili teze povredjivanje, a onda je to samo izolovan slucaj..

Tako da i ova zena, kao prete joj, to je uobicajena reakcija ljudi , ko bi pretio ozaloscenoj zeni , Srbi , nikad, oni imaju postovanje prema porodicnim tragedijama, ali do qujca...

Postovanje je poslednja stvar koji Srbi imaju , sve ostalo ajd i nekako , samilost i to cak imaju kad misle da ih ne mozes ugroziti , kad si bedan za njihovu ligu , ali postovanje, to je nesto sto najmanje imaju od svih mogucih osobina..

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...snicom-napustila-Srbiju-zbog-bezbednosti.html

Dijana Hrka, majka momka nastradalog u padu nadstrešnice Železničke stanice, kaže da je morala da napusti zemlju strahujući za svoju bezbednost.

Dijana Hrka je za televiziju Nova ispričala da joj žao što svom sinu neće moći da zapali sveću i što neće biti sa ljudima u Novom Sadu na obeležavanju pola godine od tragedije u kojoj nastradalo 16 ljudi.

Ona je ispričala i da ne zna da li će se pravda zadovoljiti u Srbiji, te da ne veruje u naš sistem i državu, policiju, te da će pravdu tražiti na nekom drugom mestu.

Ispričala je i da je dobila mnogo pretećih poruka, kao i da su je osobe iz Pionirskog parka verbalno napale.

"Nije lako izaći na ulicu. Meni kažu da ja ne žalim svoje dete, nije tačno da ga ne žalim. Meni je lakše kad izađem sa tom decom, tražim neku pravdu. Nismo svi psihički spremni, nismo svi isti. I te roditelje razumem, ne može svako da izađe i da se bori. Neko će da sedi kući i da plače ceo dan. Plačem i ja, ali kad izađem sa tom decom, oni mi daju snagu da se borim još više, da nekako pokušam dođem do te pravde, pa sad dal ću je tražiti u Strazburu ili negde drugde, u Srbiji sigurno neću", navela je Hrka.

Kako je navela, iz Srbije je morala da ode zbog svoje bezbednosti i bezbednosti ljudi oko nje, kako nikog ne bi ugrozila.

Kako je odlučila - bolje je da se skloni.
Nisu uspeli da je sklone u ministarstvo kao gospodjicu Popović.

Sportski ribolov
.
Баш тако.

У борби против корупције уловили су благајницу неког дома здравља и ловочувара у неком месту у Србији.

Остали су се некако провукли кроз густу мрежу правде Србије...

.

Jel ovo istin, mada Srbi su izgubili obraz od Slobe pa nadalje...ali brate zar bas mora dase ******i po svakome...cak i ja iako se ne slazem sa onim cikicom sto kaxze da je nastresnica teroristicki eksplozivni akt, pa opet necu da mu zameram nista....
ja se ne secam da je rekao "eksplozivni", a da jeste teroristicki-sabotaza, to da, samo svi misle da je optuzio opoziciju,a ne vlast, ali ja sam suprotnog misljenja.

uostalom, zasto ova zena mora da bezi? od koga bezi?

Жена чији син је погинуо под надстрешницом каже да ју је један ћак пљунуо. Замисли пљунеш мајку која је сахранила сина. То је огледало СНСа, то је огледало ове власти.
To rade krimosi njihovi.

Olos. Sa njima ici duplom robijom.

I ležati u zatvoru da se sete kako su tukli narod

Back