С-300 за Иран, прст у око Америке

nesto me tema bas ne zanima mnogo, ali evo sta je na Latest Headlines

http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7794788.stm

ukratko, iran zatvorio centar za ljudska prava, policija upala, jer nisu imali potrebne dozvole, sef centra neki the Nobel laureate, Shirin Ebadi. centar delovao kao ilegalna politicka stranka, komunicirao sa stranim i domacim organizacijama...

neka crknu od muke, zbog ovog, domace nvo zenetine

nesto me tema bas ne zanima mnogo, ali evo sta je na Latest Headlines

http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7794788.stm

ukratko, iran zatvorio centar za ljudska prava, policija upala, jer nisu imali potrebne dozvole, sef centra neki the Nobel laureate, Shirin Ebadi. centar delovao kao ilegalna politicka stranka, komunicirao sa stranim i domacim organizacijama...

neka crknu od muke, zbog ovog, domace nvo zenetine

Sto bi one crkle kad im ovde dobro ide...cak sta vise one i upravljaju ovom zemljom,.

a ovamo se bune sto ameri postavljaju antiraketni stit

To apsolutno nije isto .
Kada bi Rusija , postavila nuklearne raketne baze u Venecueli , to bi onad moglo da se uporedjuje .

Rakete S300 su u Iranu . Ne ticu se teritorije SAD . Sa druge strane raketni stit je postavljen u Poljskoj , te sluze iskljucivo protiv Rusije . Mada , Rusi vec pripremaju novu generaciju raketa , koje mogu da prehebu ovaj stit .

A ceo plan je zapravo , da se Rusija iopkoli , pa da se pokusa sa izazivanjem gradjanskog rata , kako bi NATO mogao da udje , toboze da sredi stanje . E raketni stit je postavljen za lucaj da se onda nadje , neki general koji bi mogao da ispali nekoliko tih raketa sa nuk. bojevim glavama . O tome je jos pre 25 godina pisao Bzezinski .
Sad , ja neznam da li su racunali da ce se pojaviti Putin , i da li njegov dolazak u opste ima veze .

Poslednja izmena:
То и мени није јасно, како су се Руси изборили са јеврејским лобистима...

А да је 99. било памети, па да смо је дочекали смремни, падали би амери по Хрватској и Босни без да улазе у Србију.

Ne ,. Ne bi ni bilo bombardovanja . Amerikanci su veoma prakticni i pragmaticni .

To apsolutno nije isto .
Kada bi Rusija , postavila nuklearne raketne baze u Venecueli , to bi onad moglo da se uporedjuje .

Rakete S300 su u Iranu . Ne ticu se teritorije SAD . Sa druge strane raketni stit je postavljen u Poljskoj , te sluze iskljucivo protiv Rusije . Mada , Rusi vec pripremaju novu generaciju raketa , koje mogu da prehebu ovaj stit .

A ceo plan je zapravo , da se Rusija iopkoli , pa da se pokusa sa izazivanjem gradjanskog rata , kako bi NATO mogao da udje , toboze da sredi stanje . E raketni stit je postavljen za lucaj da se onda nadje , neki general koji bi mogao da ispali nekoliko tih raketa sa nuk. bojevim glavama . O tome je jos pre 25 godina pisao Bzezinski .
Sad , ja neznam da li su racunali da ce se pojaviti Putin , i da li njegov dolazak u opste ima veze .

Brzežinski je katolički fundamentalista i ratni huškač koji je odavno trebalo da popije metak.

Brzežinski je katolički fundamentalista i ratni huškač koji je odavno trebalo da popije metak.

Rusofob , mrzitelj svega pravoslavnog , u punom znacenu tih reci .... Ali on je kreator spoljne politike SAD . Bio je savetnik za spoljnu politiku SAD pretcedniku Karteru ,. a onda je postao Direktor INSTITUTA ZA SPOLJNU POLITIKU SAD . Daklem , covek je pre svega Rusomrzac , zatim , mrzitelj Pravoslavlja , o usput , covek koji se mnogo pita u SAD , i koji je u poziciji , da kreira spoljnu politiku SAD . Nazalost .

Ima i slabost . Egocentricna sujeta . E to mu je slabost , jer je knjigu , koju sam citao , objavio pre jedno 20 godina , ili koju godinu ranije .

lepo, ali ja zivim za dan kad ce Srbija dobiti te nauciti da rukuje tim slatkim bebicama.

Pa nije Rusija luda da isporuci oruzje neprijateljskoj zemlji poput Srbije, te da joj ova sutra u nekom buducem regionalnom konfliktu za prevlast nad Balkanom obara avione sa njihovim oruzjem :hahaha:
Znaju Rusi kakva je gamad na vlasti u Srbiji, jos da ih naoruzaju, mislim gde ti je pamet ;)

Back