Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Kao i '99-te ??????
Kada platimo,onda ce mo i da dobijemo![]()
Upravo tako.Nema nista za Dz osim ako u Srbiji neki zuti demokrata kupuje neku drzavnu firmu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao i '99-te ??????
Kada platimo,onda ce mo i da dobijemo![]()
nesto me tema bas ne zanima mnogo, ali evo sta je na Latest Headlines
http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7794788.stm
ukratko, iran zatvorio centar za ljudska prava, policija upala, jer nisu imali potrebne dozvole, sef centra neki the Nobel laureate, Shirin Ebadi. centar delovao kao ilegalna politicka stranka, komunicirao sa stranim i domacim organizacijama...
neka crknu od muke, zbog ovog, domace nvo zenetine
Sto bi one crkle kad im ovde dobro ide...cak sta vise one i upravljaju ovom zemljom,.
Не знам да ли С-300 има могућност лансирања НВО сподоба са све ракетом у дупету?![]()
a ovamo se bune sto ameri postavljaju antiraketni stit
akd rusija krene da gradi neki stit na kubi ili u nikaragvi onda ces moci tako nesto da kazes.
То и мени није јасно, како су се Руси изборили са јеврејским лобистима...
А да је 99. било памети, па да смо је дочекали смремни, падали би амери по Хрватској и Босни без да улазе у Србију.
ma to moze i svaki cirkuski top
E jesi lud sanovnik,na onog raleta si istrosio toliki text odn. vreme...........![]()
To apsolutno nije isto .
Kada bi Rusija , postavila nuklearne raketne baze u Venecueli , to bi onad moglo da se uporedjuje .
Rakete S300 su u Iranu . Ne ticu se teritorije SAD . Sa druge strane raketni stit je postavljen u Poljskoj , te sluze iskljucivo protiv Rusije . Mada , Rusi vec pripremaju novu generaciju raketa , koje mogu da prehebu ovaj stit .
A ceo plan je zapravo , da se Rusija iopkoli , pa da se pokusa sa izazivanjem gradjanskog rata , kako bi NATO mogao da udje , toboze da sredi stanje . E raketni stit je postavljen za lucaj da se onda nadje , neki general koji bi mogao da ispali nekoliko tih raketa sa nuk. bojevim glavama . O tome je jos pre 25 godina pisao Bzezinski .
Sad , ja neznam da li su racunali da ce se pojaviti Putin , i da li njegov dolazak u opste ima veze .
Brzežinski je katolički fundamentalista i ratni huškač koji je odavno trebalo da popije metak.
lepo, ali ja zivim za dan kad ce Srbija dobiti te nauciti da rukuje tim slatkim bebicama.
OMG
na ovo samo mogu reči:
"Batice Laza te zove"
čim pre, možda još nije kasno![]()
lepo, ali ja zivim za dan kad ce Srbija dobiti te nauciti da rukuje tim slatkim bebicama.