Ruzni glumci

nije bas ruzna,ali mi je antipaticna u faci

marcia-cross-picture-4.jpg

Nju nikako ne bih stavila ovde.

Uf, Tori Speling mi je bas bas ruzna :S

Ova glumica Iz D.H ( Marsa Kros, ako se ne varam) nije ruzna, ali i meni ima iritantno i antipaticno lice..deluje mi nekako zlocesto i ljigavo:D

A Kristofer Walken mi je u top 5 seksi muskaraca tako da mi nikako ne spada u ovu temu:D

Ali boze moj, ukusi :)

CFC06C29DE2ECA4DB24F06BCDF9DA9F6.jpg

8566F1FCB351F247BD06813FA7E6D299.jpg

Nešto je gledam sinoć...
dobra glumica,brojne zapažene uloge,predsedavajuća proteklog Berlinale festivala,dobitnica oskara..sve to stoji...ali..ne znam da li ćete se složiti sa mnom da bude jedna od priloga za ovu temu..:roll:

I meni jaaako ruzna zena. Bez sminke izgleda kao svedski decak. Najantipaticnija glumica po meni, pozli mi kad je vidim.

Svedski decak <3

meni je ona ok.
Nije mi privlacna ali nije mi ruzna.
Previse je neobicna da bi mi bila ruzna:D

da,zato sam i rekla ne znam da li se slažete da bude u ovoj temi..neki kažu da,neki ne..kao i obično stvar ukusa..Ja priznajem da je čudna i zanimljiva,odlična glumica...ne mogu da kažem da je lepa,definitivno..

to se i ja pitam...jos nemogu doci sebi da je u pitanju covek a ne lutka...sve u svemu ne bih volela da ga vidim kad se probudim..:sad2:

Jeste pravi kandidat za pobednika u ovoj kategoriji..ali čovek svoj izgled pametno koristi..ima zavidnu filmografiju od ranih 70tih godina...kao i svaki ekstrem u bilo čemu..privlači pažnju..:)

Michael zaista izgleda groteskno, ali njegova spoljasnost je rezultat obolenja. :sad2:
Ima ektodermalnu displaziju.

Strasno je ne imati kosu, trepavice, obrve, deformisane zube i nokte, suvu kozu sa ekcemima. :(

Nisam imala nameru da komentar o Michaelu bude u pežorativnom smislu..u brojnim tekstovima o njemu naći ćete,citiram :"He is famous for having a distinctive physical appearance,"..postao je poznat zato što je takav,svoj nedostatak pretvorio u oružje,od toga živi i to je za poštovanje.

Back