Ruzni glumci

@richard parker

frances mcdormand , posto si vec spominjao

Frances-McDormand.jpg

je dobila oskara u filmu fargo brace coen.. inace, film je odlican, ko nije gledao...

a u filmu burn after reading mi je bila uzasno iritantna!

french stewart

french-stewart-1-sized.jpg

mnogo ga gotivim.. u trecem kamenu od sunca mi je bilo milina da ga gledam, kao i ostatak ekipe..
al uvek nekako zmurka kad gleda...
a pojavio se i u jednoj epizodi veselih 70ih... haha.. kralj :)

Mucila me nesanica sinoc ,pa sam na TV-u gledao Vertical limit ...nista mi toliko nije zamaralo oci kao ona ...

44412703.jpg

Robin Tunney

Odavno ne videh toliko iritantno lice . Nije bas lepo reci za zenu da je ruzna ,ali nisam mogao da je zaboravim ...ta mala usadjena usta i ogromne oci ...delovale su potpuno odbijajuce na mene :eek: !

Uf meni je Robin slatka - ali ima pomalo nesimpatican osmeh

Inace, ona jeste na momente iritantna i meni iako je gotivim- redovno gledam Mentalistu, seriju u kojoj glumi...
Mada zapravo nije ona sama iritantna koliko ponekad pravi grimase koje je proruzne na neki cudan nacin:)
Dakle, sve se svodi na usta ili vilicu..ne znam tu nesto ne stima:D

robintunney.jpg

Uf meni je Robin slatka - ali ima pomalo nesimpatican osmeh

Inace, ona jeste na momente iritantna i meni iako je gotivim- redovno gledam Mentalistu, seriju u kojoj glumi...
Mada zapravo nije ona sama iritantna koliko ponekad pravi grimase koje je proruzne na neki cudan nacin:)
Dakle, sve se svodi na usta ili vilicu..ne znam tu nesto ne stima:D

robintunney.jpg

E to je ta faca ,koja me je proganjala sinoc tokom filma ...ne znam ,nikako nisam uspevao da svarim taj lik :confused: !

CFC06C29DE2ECA4DB24F06BCDF9DA9F6.jpg

8566F1FCB351F247BD06813FA7E6D299.jpg

Nešto je gledam sinoć...
dobra glumica,brojne zapažene uloge,predsedavajuća proteklog Berlinale festivala,dobitnica oskara..sve to stoji...ali..ne znam da li ćete se složiti sa mnom da bude jedna od priloga za ovu temu..:roll:

Back