Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja vas sve razumem...sve vas koji mislite da ste ruzni... Zato sto i ja za sebe mislim da sam ruzna. Kada se zaljubim prosto nemam hrabrosti da pridjem toj osobi zato sto se bojim...bojim se da me ne povredi ikaze mi da sam ruzna, da mi se smeje.. I ponekad mislim da ja uopste i nemam pravo da se zaljubim...mislim ko bih pogledao ovako ruznu osobu kao sto sam ja . Ali dobro ja sam se sa time pomirila, ruzna sam i to znam.
Ali zelim da vam kazem da se ne opterecujete misljenjem drugih ljudi. Pre godinu dana ja nisam htela iz kuce da izlazim jer nisam zelela da me ljudi vide ovakvu. I tada sam se udaljila od ljudi koji su mi zaista bili dragi. Sada izlazim, i imam prijatelje koji me vole i cene bas takvu kakva jesam...i pokusavam da ne obracam paznju na ljude koji mi nista ne znace u zivotu. Zelim da vam kazem da ne gubite vreme zatvoreni u kuci samo zbog drugih ljudi koji vama nista ne znace..posvetite se prijateljima i druzite se. Ja naravno i dalje mislim da sam ruzna, ali pokusavam da sto manje razmisljam o tome. Posveti te se necemu sto volite i ne dozvolite da postanete rob sopstvenom krivicom.