gost 241814
Elita
- Poruka
- 22.957
Vise nisam ruzan . Sad sam debeo . Pre su me zvali kvazimodo , a sad me zovu speki (slanina)
ako je pomogla plastichna operacija ful
sad predji na vezhbanje vo no
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vise nisam ruzan . Sad sam debeo . Pre su me zvali kvazimodo , a sad me zovu speki (slanina)
Skoknuo do picinog parka
Sve jeftino.Nešto kao "Tempo"
Ne postoje ruzne osobe ..samo osbe koje nam se svidjaju ili ne..privlace nas svojim šarmom ili ne
Jel ti stvarno misliš ovo ili si samo politički korektna?
"Unutrašnja lepota" mambo džambo je najobičnija floskula, kojom najčešće barataju ružni ljudi, tešeći se da je duga ipak negde tamo. Onaj ostali deo koji je koristi su ljudi koji imaju patološku potrebu da se ne zamere nikom niti da uvrede nikog. To je opšte priznato kao "lepo vaspitanje", ali meni je to nepošteno i licemerno, jer uglavnom predstavlja svojevrsnu predstavu za javnost. Smatram da je daleko poštenije reći ono što stvarno misliš, bez obzira dal to nekog vređa... od uvrede još niko nije umro.
Da izgled nije sve, nije, to ne sporim, ali je jednako bitan faktor kao i ljudski kvaliteti. Kad se zaljubiš, zaljubljuješ se u celinu, a ne samo u njen izgled ili u njenu harizmu, lucidan duh itd...
Takođe, tačno je da je lepota u oku posmatrača. Ono što je meni lepo, ne mora da bude i tebi, što je tebi, ne znači da je i meni.... ali oko nekih stvari jednostavno postoji konsenzus. Kao npr. ljudu, pardon, svinje od po 300 kila ili ova njuška recimo
http://1.***************/_ShWqFFo5sD0/SJeBbcViCSI/AAAAAAAABsM/ikO_0y9MWhg/s400/Picture+13445+-+Sejo+Kalac.jpg
I onda kažete da ne potoje ružni ljudi... dajte molim vas.
Jednostavno se radi o tome da postoje ljudi koji su na prvi pogled veoma lepi, ali kada ih bolje upoznas ona psiholoska dimenzija prosto narusi takvu percepciju. A desava se i ono drugo, kad neko ko ti na prvi pogled ne deluje fizicki privlacan, posto provedes izvesno vreme u drustvu takve osobe, licni sarm pocinje da dominira opstim utiskom, pa ti vremenom takva fizicka pojava postane simpaticna i draga, i ne bi je menjao ni za kakvu drugaciju.
Primer koji mi trenutno pada na pemet, nekog ko poseduje specificne i u klasicnom smislu crte lice koje nisu estetske, ali zato zraci izuzetnim sarmom koji izvire iz snage njegove (umetnicke) licnosti, i koji takvim crtama daje jednu sasvim posebnu notu, je glumac Gérard Depardieu.
nismo mi zenturace nego zenskice mace
kolko zenturaca doslo da te tese...
sjajna strategija
Žerar Depardje nije ružan čovek. Nije lepotan, ali daleko od tog da je ružan.
Dakle... kad bi upoznao, recimo ovakvu ženu
a koja ima sve te karakterne osobine o kojima fantaziraš kod žene, da li bi stupio sa njom u emotivnu i seksualnu vezu?
Ipak, to ne znaci da kad bih ih stvarno upoznao i proveo neko vreme s njima, to ne bih ucinio, pod uticajem kompletnog utiska koji putem slike nije moguce preneti.