Русская музыка

Ја сам скинуо све албуме од Лубе, као и два албума од Пелагеје Сергејвне Ханове. Сад сам у потрази за још неким руским групама. Препоручите нешто?

дрињача:
Ја сам скинуо све албуме од Лубе, као и два албума од Пелагеје Сергејвне Ханове. Сад сам у потрази за још неким руским групама. Препоручите нешто?
Hoćes ja mogu kinuti DDT, Splin, Mašina vremeni, Aguzarovu? Ja mnogo imam :)

дрињача:
Коловрат • Косовский фронт

Самолеты НАТО вновь бомбят Белград,
Мирные кварталы под огнем.
В помощь мусульманам янки шлют солдат,
И в боях проходит день за днем.

Нашим сербским братьям помощь так нужна,
Им одним сейчас не устоять.
Белая победа — как она важна,
Косово албанцам не отнять.

Припев 1:
Косовский фронт где-то там далеко,
Враг не получит ни метра славянской земли.
За отчий дом умирают легко,
Мы бились в Косово, если бы только могли.

Взорваны Балканы яростной войной,
Нет теперь пощады никому.
Все ради свободы нации родной,
Кто ее унизит, смерть тому.

Сербия для сербов, это их страна,
Пусть живут одни, без чужаков.
Мы едины с ними, встанем как стена,
Вскинем сотни правых кулаков.

Припев 2:
Косовский фронт — на переднем краю,
В грозных сражениях виден арийский рассвет.
Если я Сербию не отстою,
Завтра войска оккупантов будут в Москве.
Нет, никогда!

Что ж ты, Европа, прячешь глаза,
Видишь, твоею рукой убивают славян.
Смерч пронесется, ударит гроза,
И отольется тогда кровь еще свежих ран.

Русский доброволец, руку братьям дай,
Будь готов бороться до конца.
Меч возьми скорее, и зло покарай,
Не жалей разящего свинца!

А знаш да су момци из Коловрата нацисти?
Имам неколико њихових песама, имеђу осталих и Косовски фронт. Имам и један спот...свирају Косовски фронт а маса са дигнутим рукама...салутира ли салутира

Да ли неко може да ми препоручи неку руску духовну музику? Имао сам један цд, Северны Афон, није био лош...

Пре извесног времена сам чуо неки ЦД на коме мушкарац и жена уз акустичну гитару певају прелепе православне песме. Између осталих, једна од песама је посвећена мученичкој царској породици Романов. Да ли неко зна о чему се ради, тј. да ли неко зна имена извођача?

Rujevit:
Не. А да ли ти знаш да им је текст песме одличан.

Да ли неко може да ми препоручи неку руску духовну музику? Имао сам један цд, Северны Афон, није био лош...
http://pesni.voskres.ru/

ја знам :)
zaperu.jpg

Rujevit:
Текст је ок скроз.
Слушао си ''Крви и част'', ''Крв родољуба'', ''Наци ска''? Да, и то су они...

Слушај, брале. Нити слушам Коловрат, нити наци групе. Прошла су та времена кад сам слушао хеви метал и панк (мислим да није било загриженијег металца у улици а и шире :-) )
Волим много руску музику која није затрована западизацијом, тј. америчком културом и подкултуром. Исто важи и кад је у питању Србија.

дрињача:
Слушај, брале. Нити слушам Коловрат, нити наци групе. Прошла су та времена кад сам слушао хеви метал и панк (мислим да није било загриженијег металца у улици а и шире :-) )
Волим много руску музику која није затрована западизацијом, тј. америчком културом и подкултуром. Исто важи и кад је у питању Србија.
Мислио сам да их слушаш па рекох да те питам како ти се чине...
У сваком случају хвала за линк.

Игор Таљков
Пошто уметност, као средство управљања, заузима веома висок припритет уопштених средстава управљања, који веома снажно делује на свест и подсвест народа, око талентованих људи се увек мувају некакве личности, које настоје да изврше утицај на талентованог човека.
У наше време, када се појавио такав светао талентовани певач, какав је био Игор Таљков, око њега су одмах почели да се појављују људи, који су настојали да управљају њиме. Један од њих, неки Шљафман, учврстио је своју позицију, стекао његово поверење и постао скоро најбољи пријатељ Таљкова. Тај Јевреј Шљафман дуго је настојао да програмира Таљкова и управља њиме, али му то није полазило за руком. Он је покушавао да усади у Таљкова жидовску пропагандистичку идеју о томе да је Русија – земља лудака. Али Таљков је у својим величанственим песмама проводио потпуно супротну мисао, да Русија – није земља лудака, већ земља генија. Патриотске и руске националне песме Таљкова имале су огроман утицај, посебно на омладину. Немогуће је преценити степен њиховог деловања на народ. Шљафман је био немоћан, и рабинат му је дао команду да убије Таљкова, што је Шљафман и урадио. После тога Шљафман је спокојно отишао у Израел и од јеврејске финансијске олигархије за то добио неколико милиона долара.
Вечнаја памјат хероју Русије Игору Таљкову!
Сви покушаји руских патриота да утичу на руску владу са циљем да захтева изручење Шљафмана, нису дали резултата. Ова влада која данас управља Русијом, не само да се не труди да оствари изручење Шљафмана, она настоји да угаси сећање на то убиство, да савим затвори ту тему. А гроб Таљкова Јевреји систематски скрнаве. Важно је истаћи да су закони Израела такви, да Израел не предаје своје злочинце светској заједници, ако су они држављани Израела.

Песма
„Летња киша“
http://www.dobrodrvo.com/UMETNOST/RUSKA MODERNA MUZIKA/MP3/TALJKOV IGOR - LETNI DOZD.mp3

Од Руса имам неколико компилација са њиховом традиционалном музиком, балалајке и слично. А од ауторске музике, Жана Бичевскаја. Морам признати да ми врло често њихови традиционали живљег ритма имају више адреналина и енергије, него најјачи панк. Сродна крв, сродна емоција, што ли.

Back