Oh, ruska muzika. Tu sam ekspert. Volim rusklu muziku. Celog zivota je slusam. Svakoga jutra igram kazacok, ali i beloruske, kao i ukrajinske narodne igre. Ja sam poznata ljubiteljka ruske muzike, knjizevnosti, kulturte, zime i balet. Najvise volim "Kaljinku". Rado je pevam i igram. Mama mi je rekla: "Liiizo, ti si prava ruska balerina Ana Pavlova". Ja sam rekla: "Jesam" i nastavljam da igram i igram kazacok. Volim i da jedem borsc, a volim i zvuke balalajke. Tokom hladnog rata, zahvaljujuci nasem crvenom pasosu putovala sam rado u Rusiji. Donosila sam Rusima, alkohol koji im je bio preko potreban da bi normalno ziveli ali i danas se oni nalivaju. Mene su Rusi zvali: "Sestra Liza", a ja njih: "Tavarishi". KGB je bio nemilosrdan zbog toga. Jednom su me priveli sa kamionom punim vodke i rekli su mi: "Ljiiiza, NJEET!" Ja sam rekla: "Haraso!" i dala sam im flasu Vodke, a oni su mi rekli: "Spasiba!" i tako su poceli da me podrzavaju. Jeljcin mi je bio prijatelj, a Putin i ja samo isli zajedno na kurs sistema. Ja sam ga ucila da vozi avion. Nisam htela da saradjujem sa KGB ili CIA. 8-)