HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.667
Зашто, ако му не верујеш?Ја сам пренео новински текст.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто, ако му не верујеш?Ја сам пренео новински текст.
Tvoj odnos prema Brozu ukazuje da ti nisi nikakav liberal i demokrata.Cak i takvi kad ih malo zagrebes su u fazonu Na Berlin, za carja i rodinu, pravoslavie itd. Nisu to nikakvi liberali i demokrate.
Radili su neko istraživanje javnog mnjenja u Rusiji, i sastavili listu 10 zemalja koje Rusi vole najviše i 10 zemalja koje Rusi mrze najviše.S jedne strane imamo Rusku podrsku po pitanju Kosova....i to je to
Sa druge strane , svima je jasno da one price kojima su nam punili glave zadnjih 50god kako su nam Rusi braca su nistavne
Dosli su Rusi, eto tu su vec 3 i po godine , nisu 4 reci na srpskom naucili, ne druze se sa Srbima, ja ne znam nikoga da je cuo za nekoga da ima bar jednog ruskog prijatelja. Toliko o tome...
Nisam iznenadjenRadili su neko istraživanje javnog mnjenja u Rusiji, i sastavili listu 10 zemalja koje Rusi vole najviše i 10 zemalja koje Rusi mrze najviše.
Amerika je jedina zemlja koja se našla na obe liste, a Srbija nije bila ni na jednoj.
Лепо неко рече да ви натоофили још ни Аустро-Угарску нисте прежалили. Та Аусто-Угарска нас је напала, починила стравичне злочине над српским становништвом, пре тога окупирала и анектирала 1908. године српску БиХ, истовремено спречавајући излазак Србије на море 1912. године, створивши Албанију.. Крива вам је Русија што је стала на нашу страну. Или је крива што 1999. није помогла. Нису вам криви они који су разарали Србију. Руске трупе су се бориле раме уз раме са Карађорђевим устаницима против Турака на Штубику и Малајници и касније у српско-турском рату. Иначе, и Русија је у Европи, кад смо већ код географије, за разлику од Америке.Pa ok, svako može da voli šta hoće i koga hoće
Nije problem ako neko voli Rusiju, njenu kulturu, nauku, ljude štagod
Ali je poseban udarac u glavu ako neko misli da se Srbija može geografski preseliti, to nije padalo na pamet ni srbima u 19. veku, pa ni Nemanjićima koji su kraljevsku titulu dobili sa Zapada. Prvi kralj u 19. veku je imao tajni ugovor sa Austrougarskom da Austrougarska podržava Srbiju i uvozi sijaset poljoprivrednih proizvoda itd..uostalom zato je i mogao postati kralj i Srbija kraljevina, što je imao podršku sa "Zapada".
Tako da je čudno u današnje vreme reterirati u nerazum i predlagati neku zajednicu sa Azijskim ili Afričkim zemljama, preskačući zemlje NATO. To je skoro pa u ravni raznih teorija zavere tipa ljudi koji žive u utrobi zemlje, zemlje kao ravne ploće i slično.
Radili su neko istraživanje javnog mnjenja u Rusiji, i sastavili listu 10 zemalja koje Rusi vole najviše i 10 zemalja koje Rusi mrze najviše.
Amerika je jedina zemlja koja se našla na obe liste, a Srbija nije bila ni na jednoj.
А јел' ти причао како је окупација српске БиХ 1878. године од стране Аусто-Угарске немачко масло? Србија је требало да добије Босну, а Црна Гора Херцеговину. Онда су се умешале драге нам Немачка и Аустро-Угарска, па су те српске земље окупиране од стране Аустро-Угарске, 1908. су анектиране, а 1914. је дошло до Првог светског рата...Sin mi reče da im priofesor istorije pričao kako je Crna ruka Rusko maslo.. Naime, Rusiji se nikako nije sviđalo što se Milan Obrenović okrenuo Austrougarskoj, pa su organizovali ubistvo prestolonaslednika Ferdinanda. Što je direktno odvelo Srbiju u rat sa Austrougarskom.
Ako je to tačno, baš se i nisu postavili prijateljski. Posebno jer je razlog što se Milan okrenuo Austrougarskoj taj što je Rusija dala Bugarskoj srpske zemlje... pa se sa tim nije složila Austrougarska i Pariz? Tako je Milan dobio podršku sa Zapada da poveća srpsku teritoriju tj vrati neke delove kao npr Niš i okolinu. ?
Tako dakle nije uvek odnos sa Rusijom bio pravolinijski .
pa sta se ti cudis, samo da uzmemo premijera macuta: on je potomak te austrougarske vojske ciji su preci ginuli u srbiji i rusiji boreci se protiv nas srba i rusaод стране драге нам Аустро-Угарске!![]()
https://des.genealogy.net/ou1wk/search
idi na sajt i ukucaj samo prezime mac ut
izlazi cela lista
da kliknemo na 1. dragica
sta gledamo, da kliknemo opet toi prevodjenje sa nemackog
Loss lists Austria-Hungary 1. WK, page 394_28: Macut Dragic (team)
amer mi u oci kaze, ja sam te bombardovaoE super sad da se zahvalimo Americi za bombardovanje i otimanje teritorije. Sve objasnilo ovo istrazivanje.
dobar deo Srba, kao voli Rusiju i Putina..hm, ali steka u evrima ili francima...voli nemacke automobile...trci na arbajt u zapadne drzave...Nisam iznenadjen
A realno, gledajuci Ruse po Beogradu, oni glume vece zapadnjake od samih zapadnjaka, svi imaju tetovaze i Iphone
A mi glumimo Ruse, jer ne volimo zapadne trendove
Dakle apsurd , potpuni
idemo na zapad, pa cemo iz pozadine da vas guramo u rat sa rusijom, cim se ukre potrose, a oni nece jos dugo, jel to mislis?dobar deo Srba, kao voli Rusiju i Putina..hm, ali steka u evrima ili francima...voli nemacke automobile...trci na arbajt u zapadne drzave...
ja sam radnicka klasa, koja se nekak bori protiv ovih Srbejdi, patrijota, rusofila, vernika i ostalih lopingera...idemo na zapad, pa cemo iz pozadine da vas guramo u rat sa rusijom, cim se ukre potrose, a oni nece jos dugo, jel to mislis?
ja mislim da ce ruja da unisti eu, i zato sedim u usa, ima svi da svetlite u mraku... jel ste se vec dogovorili ko sve salje vojni kontigent u ukrajinu, koje zemlje?
Каква је то Русија "некад била" и шта је то "права Русија"? О томе просјечни Србенда нема појма и зато је замислио себи слику Русије какву би он волио да види. Послије обавезно долази до великог разочарења када се Србенда случајно сретне са стварним Русима и стварном Русијом.Realno ni Rusija više nije što je nakad bila..
prava Rusija se zadržala jedino u selima , ruralnim predelima kojih Bogu hvala ima..
gradovi su podlegli pod uticaj amerikanizacije
Kakvi rusofili u srbiji to su sve oportunistički sovjetofiliBroj rusofila u srbiji je prepolovljen posle nepromišljenih njihovih izjava posle dogadjaja u N.S Ž stanici .
Već je bio u opadanju kada su videli da ne blokiraju Vučića i Dačića kod potpisivanja Briselskog i prihvatanja Ohridskog i Nemacko Francuskog sporazuma .
Uništavanje zdravlja omladine u srbiji koje je uzelo maha , takodje je bez kritike iz Moskve niti Vašingtona .
Ne živi običan svet ni pod Dodikom dobro kolko se oni hvale nekim posetama , od politikanstva narod nema koristi .Narodu su se najvise ogadili rezimski likovi koji se hvalevda su rusofili tipa Seselja pa sad i onaj sto je napustio mi snaga naroda , ljig@
Najgore što je jedan deo alternative njima gori i opasniji po jedinstvo srba od postojeće vlasti , ali ima i mnogo boljih i od jednih i drugih .
Sumirano , broj je u stalnom opadanju .
U Srbiji su to natofobi, nema ovo mnogo veze sa Rusijom.Kakvi rusofili u srbiji to su sve oportunistički sovjetofili
Slažem seU Srbiji su to natofobi, nema ovo mnogo veze sa Rusijom.
Један атински Грк, веома способан, образован и заузимајући током свог живота не сасвим безначајне положаје, познат, штавише, као човек руске странке, једном је започео разговор са мном о нашој домовини уопште.Već je bio u opadanju kada su videli da ne blokiraju Vučića i Dačića kod potpisivanja Briselskog i prihvatanja Ohridskog i Nemacko Francuskog sporazuma .
Uništavanje zdravlja omladine u srbiji koje je uzelo maha , takodje je bez kritike iz Moskve niti Vašingtona .