Ne znam da li da se smejem ili placem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alekasandar2:Данас је на утакмици у Скопљу дошло до туче када су навијачи Руског тима, подржани од стране Срба насрнули на Македонску полицију.
Русија је победила Македонију 2:0 када је дошло до инцидента.
накод голова Руси и Срби су напали Македонску пллицију и навијече, након што су навијачи македоније скандирали "чеченија, Чеченија" а
Руски су држали огроман транспарент "Косово је Српска земља"
Ухапшено је 16 руских и 3 Српска навијача а повређено је и неколијко полицајаца. Верује се да су македносни навијачи у ствари били Албанци.
http://townsvillebulletin.news.com.au/common/story_page/0,7034,20773244%255E23215,00.html
Silent Bob:Jedva cekam da se odigra neka utakmica izmedju Srba i Rusa, pa da se pomlate medjusobno... :-D
eremita:Хвала браћи Русима на подршци, јер Косово и Метохија је Српска земља !
Jerry Ropero:Nisam simpatizer Ljotica on je bio vasVise Draze Mihajlovica. Znas onoga ciju ste glavu ucenili na 100.000 zlatnih nemackih rajhsmaraka
![]()
e bas me zabole za njega...a koliko znam on se lizao sa ljoticem....Jerry Ropero:Sto se tice svetog vladike Nikolaja, njegovo ime kad pominjes - da ustanes
Alekasandar2:Данас је на утакмици у Скопљу дошло до туче када су навијачи Руског тима, подржани од стране Срба насрнули на Македонску полицију.
Русија је победила Македонију 2:0 када је дошло до инцидента.
накод голова Руси и Срби су напали Македонску пллицију и навијече, након што су навијачи македоније скандирали "чеченија, Чеченија" а Руски су држали огроман транспарент "Косово је Српска земља"
Ухапшено је 16 руских и 3 Српска навијача а повређено је и неколијко полицајаца. Верује се да су македносни навијачи у ствари били Албанци.
http://townsvillebulletin.news.com.au/common/story_page/0,7034,20773244%5E23215,00.html
a Voju???Obersturmfuehrer:ohoho...
pozdravi mi Ljotica i njegove ss-ovce....usput i Velimiriovica
Jerry Ropero:Svaka cast braci Rusima!
SRBIJA + RUSIJA = JEDNA DUSA SRCE I ZAUVEK ZAJEDNO
A ovi domaci kvislinzi sluge zapada i izdajnici mogu samo da nas mrze![]()
inagadadavida:Meni su , Makedonci uvek bili drazi i blizi od Rusa...........
Vojsku sam sluzio u Skoplju, gotivni su makedonci , do bola.......
Skroz su bili dobri ortaci, a i inace, nikada Makedonija nije u ovim gangrenoznim raspadima Juge, bila protiv Srbije.......bili su korektniji , od svih naroda , u Jugi , a bogami i sire..........
Uvek bi pre u istu drzavu sa Makedoncima nego sa Rusima.......zao mi je sto su izgubili od papana kao sto su Rusi u fudbalu.......