RUSKI VETO HRABRI

Again, da ponovim Ja sam za to da se okrenemo zapadu a da sa rusijom imamo najbolje moguce odnose.......
Ne verujem u vechnu dominaciju zapada i on ce platiti za svoje greshke, kojih je svakako bilo, ali ne mozesh zemlju koja geografski pripada evropi gurati u orijentalnu prichu......
A ta tradicija da je rusija protiv zapada ''ne drzi vodu'' jer su potpisali sa njima svaki sporazum koji su mogli(chak i partnerstvo za mir ,koje je kao shto je poznato ''predvorje nato-a''), uchestvuju zajedno sa amerikom u mirovnim operacijama.......
Ostoja me potseti na checheniju, pa da tamo su dobili odreshene ruke i zato grozni danas izgleda ko bejrut
ani_pic1.jpg
......Ko im je dao to pravo koje mi na Kosovu nismo imali....Jer ne zaboravimo Chechenija je bila republika u satavu Sovjetskog Saveza a ne autonomna oblast u okviru rusije Rusije.....

Чеченија је била република у саставу Руске Федерације.
Руси су углавном сами себи дали право јер имају нуклеарно оружје, а на Западу много воле живот да би претеривали у ароганцији. Ако су им дали право и твоји Американци, кукај њима. Узгред, можеш да им кукаш и што је Сребреница леп (?) градић у Републици Српској :roll:

Оријенталне приче постоје само у твојој глави. Да ли треба поново да презентирам слике зграда широм Азије... ако се не варам највеће зграде су сада у Малезији. Од кад су скратили Куле Светскога Базара 8-)
Хоћу да кажем - научи се да тамо већина људи живи сасвим нормално. Односно, они свој живот перципирају као нормалан. И заболе их како га ти перципираш.
Хоћу да кажем - Еврабија је питање године. Можда нас баш "оријентализација" чува од праве орјентализације - да постанемо Мека разним имигрантима као високоразвијене земље Европе.

Узгред...
ani_pic1.jpg

Лепо изгледа. 8)

Necu da im kukam.....Iako nisu imali mu*a ko u Avganistanu:roll:
Shto se tiche azijskuh tigrova ,ja to podrzavam apsolutno....
Shto se bolje bude zivelo tamo bice manje razloga za ekonomsku emigraciju nekvalifikovane radne snage, koja se danas odvija prema zapadu i menja mu identitet.......

goxy:
Ako ti se svidela ta slika ,sigurno ce ti se svideti i ova
BAGHDAD-RUINS-OF-HOUSE.jpg

Па није ни та слика лоша.
Такве слике срозавају углед Америке и показују како изгледа "увођење демократије"... Не вреди ти поређење са Русијом, пошто сви знамо да је Русија стара деспотија. :wink:

goxy:
ani_pic1.jpg
Jer ne zaboravimo Chechenija je bila republika u satavu Sovjetskog Saveza a ne autonomna oblast u okviru rusije Rusije.....

o, drustvena nasa geografijo... cecenija je ipak bila republika u sastavu ruske federacije, a ne republika sovjetskog saveza, ma koliko ti koji persiras sebi znao da je bila nesto drugo. na kraju krajeva, malo makar informacije, one osnovne, nije to lose kad se vec osecas pozvanim da nam objasnis sta znamo a sta ne.

limojed:
Прво, застарела је твоја идеологија ако верујеш у вечну доминацију Запада и Америке. Творац "Краја историје", Френсис Фукујама је сам одустао од тога.
У времену кад из ЕУ кажу да нема прикључивања до даљњег, инсистирање на интеграцији у ЕУ без алтернативе је у најмањем сумњиво, ако не такође застрело.

Frensis Fukijama nije odustao od ideje da je razvoj drzave stao sa liberalnom demokratijom...To sto muslimanske zemlje degradiraju ka teokratiji je samo znak da one teze inferiornom i prevazidjenom drzavnom sistemu ali ne i da je taj sistem nekakva nova etapa u razvoju drzave. To je samo znak da je Islam militantna religija koja vodi besprekidan Dzihad, kao sto i Kuran savjetuje "Borite se dok na zemlji nema druge vjere osim te u Alaha!"

Back