Ruski ekspert tvrdi da UK i Nemačka pripremaju prevrat u Srbiji. U tom kontekstu je zanimljivo kakav je stvarni odnos Vašingtona prema Vučiću?

Casual Observer

Stara legenda
Poruka
83.897

Ruski ekspert tvrdi da UK i Nemačka pripremaju prevrat u Srbiji. U tom kontekstu je zanimljivo kakav je stvarni odnos Vašingtona prema Vučiću?​

Autorska tema na osnovu pisanja ruskih medija:

47AD91A9-047F-4641-A6CE-151158D6E263.jpeg

https://www.vesti.ru/article/4601366

Политика

Военный эксперт Коротченко: Британия и Германия готовят госпереворот в Сербии​

Подписание договора о дружбе между Германией и Великобританией, в рамках которого спецслужбы двух государств будут сотрудничать, может привести к свержению политического режима в Сербии. Такое мнение в эфире программы "60 минут" на телеканале "Россия 1" высказал главный редактор журнала "Национальная оборона" Игорь Коротченко.

По его словам, перед Федеральной разведывательной службой Германии (BND) и Секретной разведывательной службой Великобритании (MI6) стоит задача убрать президента Александра Вучича с политической карты Сербии, провести государственный переворот и привести к власти оппозицию, из числа которой будет выдвинут кандидат в президенты.

"Что касается договоренности между Мерцем и Стармером. Активное взаимодействие по линии двух спецслужб – BND и MI6. Это совместная координация разведывательных операций, это совместное целеполагание и, наконец, самое главное, это активная работа по свержению нынешнего политического режима в Сербии. Вучич как президент категорически не устраивает ни британцев, ни немцев", – сказал Коротченко.

Ранее он заявил, что протесты в Сербии являются одной из операций британской разведки MI6, реализуемой совместно с Федеральной разведывательной службой Германии (BND).

Google Translate:

Потписивање споразума о пријатељству између Немачке и Велике Британије, у оквиру којег ће обавештајне службе две земље сарађивати, могло би довести до рушења политичког режима у Србији. Ово мишљење је изнео Игор Коротченко, главни уредник часописа Национална одбрана, у емисији „60 минута“ на ТВ каналу Росија 1.

Према његовим речима,
немачка Савезна обавештајна служба (БНД) и британска Тајна обавештајна служба (МИ6) имају задатак да уклоне председника Александра Вучића са политичке мапе Србије, изврше државни удар и доведу опозицију на власт, из које ће бити номинован председнички кандидат.

Раније је рекао да су протести у Србији једна од операција британске обавештајне агенције МИ6, спроведене заједно са немачком Савезном обавештајном службом (БНД).

Mislim, kakva je ovo blamaza vise?

Ono, bukvalno sve sto ima pridev 'ruski', stavis u naslov da bi imalo vecu citanost/gledanost?

Da stave naslov: 'Ruska ovca rekla da se predsenik Vucic bori protiv Obojene Revolucije, dok je srala u ruskoj sumi!!!', vi bi i na to kliknuli i otvorili temu ovde?

Sta je bre ovo, kakav je ovo slugerajski mentalitet? :dontunderstand:

Ruski ekspert tvrdi da UK i Nemačka pripremaju prevrat u Srbiji.
sta, opet se vraca toni bler za savetnika?
prevrat je tada izvrsen, a ovo sada je mazanje ociju
Енглеска спрема Вучићу преврат а он се дружи са њима,баш лепо.
kada je prevratnik, uzurpator, i veleizdajnik, sve je radio u dogovoru sa njima dok ga je bler savetovao

pazi kada je srpski litijum svapski, aljek im ga dao za badava

A Rusi i Putin ce malo da budu na tapetu posle ovih silnih podrski Vucicu zarad guranja jagnjeta da se zrtvuje zarad Rusije..

Ocigledno da ce morati da se cisti prostor od silnih Ruskih spijuna , ali i EU spijuna....

NIS je suvise dugo javno leglo Ruske spujunske sluzbe i regrutacije za Rusku sluzbu...

Jedno je kad se Rusi oslone na tradicionalnu bliskost a drugo je kad je natacinju na kitu radi svojih trenutnih interesa....to nek vezbaju sa Gruzijom...

Mrzim Srbe sto moraju da budu uvek tudji a nikad svoji.....To je ostalo kad su ponistili SFRJ generaciju koja je bila prosrpska, ali nije bila cetnicka i to je cetnicima smetalo....to sto nije bila seljacka i nije bila cetnicka...
Nije bila ni Titoisticka, bila je cisto prosrpska...ali djavolima i slepcima ne vredi nista, oni su u svojim tokovima mrznje i samo mrznjom mogu da upravljaju i da je vide....valjda kao postenje ili kao iskrenost...

Sve ostalo sto nije ostrasceno , oni ne vide kao lojalnost, kao neki sadisticki elementi ....pobesneli ljudi..

Back