Ruske službe ubijaju aktiviste za ljudska prava

[

Принцеза Дајана је била велики хуманиста и борац за људска права у свету , шта је она могла неком да згреши да на такав начин изгуби живот .

Кресала се са неким арапом и изгледа да је била остала трудна. Пошто се у енглеској круна преноси по женској линији, то њено дете би било наследник круне, али тек трећи по реду. Дакле ако се овим садашњим нешто деси ( а десило би се јер би се арапи за то постарали), мали арапин би био наследник енглеске круне. На тај начин би се могло десити да се Ал Каида и слични типови дочепају власти у Комонвелту, а то МИ6 није могла да дозволи. :bye:

A što je CIA ubila Kenedija...šta im je on tada zasmetao ( možda neko zna da me prosvetli)?:think:
Koliko ja znam,radio je na poboljsanju odnosa sa Kastrom,
imao je vec zakazan sastanak s njim,
koji je trebao da se odrzi jedno nedelju dana posle ubistva,
a na kome su trebali da potpisu neke ugovore,
nesto u vidu zakopavanja ratnih sekira,
i ne mesanja Amerike u politiku Kube

Само да знате - Тадић је крив што нико не побије ове наше активисте. Усташа и страни плаћеник! :lol:
Ustašu i stranog plaćenika treba na sud po doptužbom za neprijateljsko djelovanje.
I sud donese odluku, "Nisu krivi, zbog nedostatka dokaza".
Šta dalje ? opet pobiti na demokratski način, sami izaberu način okončanja vlastitog života???

Sto je najsladje, niko ne krivi Putina i same Ruse vec upravo Cecene za koje se tako dirljivo brinula.

Putin je na celo Cecenije postavio nekog Postenog Cecena postenijeg bar pedeset puta od Rahmana Morine. Doticni Kadirev se vrlo azurno stara, nozem i pistoljem, da niko ne pravi pizdarije tamo, pa mu je sad ova baba izgleda potpala pod zub. Njegovi su ubili i najpoznatije cecenske teroriste, onako bratoubilacki.

Jos jedan razlog da se cestita Putinu.

I u to ime, ko ima jos neka pitanja nek se objasni sa gospodinom Ruslanom direktno.

1.jpg

Back