Ruska vojska greškom gađala školu umesto skrovišta pobunjenika!

jomini®

Elita
Poruka
16.801
Ne znam kako bih prokomentarisao ovu vest... Jedino da ponovim ovde naučeno, a prihvaćeno:
"Đubrad, šatro pogrešili..."

Ili ono:
"Hahaha, glupanderi, ne mogu ni da pogode ono šta žele..."

Ne mogu a da ne primetim sličnost između debilana ruskih i američkih snaga u ovim silnim "borbama protiv terorizma i pobunjenika".

A i jedni i drugi ganjaju islamiste. Opet sličnost...

http://www.telegraf.rs/vesti/338734...om-gadjala-skolu-umesto-skrovista-pobunjenika

Jel da da će se i ova tema obrisati?
Nije patriotska...
:rotf:

xlarge_drunksubcrash.jpg

http://gizmodo.com/5843243/drunk-russian-fishermen-crash-into-nuclear-submarine

Ne znam kako bih prokomentarisao ovu vest... Jedino da ponovim ovde naučeno, a prihvaćeno:

Ili ono:

Ne mogu a da ne primetim sličnost između debilana ruskih i američkih snaga u ovim silnim "borbama protiv terorizma i pobunjenika".

http://www.telegraf.rs/vesti/338734...om-gadjala-skolu-umesto-skrovista-pobunjenika

Shit is happening, ali nikad nemoj da sumnjas u dobru nameru nase brace. Pogresio, ziv covek pa gresi. :lol:

Potcenjujete Ljigaše, poštovani kolega, i njihovu ljubav prema budžetskim sredstvima...

Šire se glasine da je do dila već došlo...i da je Čanak odlično odsvirao "Kaćušu" i "Podmoskovnije večera" na intimnom sastanku sa predstavnicima jedne stranke iz republičke vlasti i komšijama iz NIS-a...

Spominje se određen salaš kao lokacija sastanka...
Поштовани колега пратећи понашање Ненада Чанка преко две деценије склон сам мишљењу да ће сва, сада битно мања, средства дословно бити усисана од стране већ именованог Ненада и крајње окљаштрене врхушке око њега.
Искрено чак се и за Александру плашим, можда ће морати да се пусти у промет, док је Јомиши готово осигуран пут на казан народне кухиње!

Поштовани колега пратећи понашање Ненада Чанка преко две деценије склон сам мишљењу да ће сва, сада битно мања, средства дословно бити усисана од стране већ именованог Ненада и крајње окљаштрене врхушке око њега.
Искрено чак се и за Александру плашим, можда ће морати да се пусти у промет, док је Јомиши готово осигуран пут на казан народне кухиње!

Poštovani kolega, da li Vi to implicirate da će mila Aleksandrica morati da se bavi usisavanjem u svrhu opstanka?

Ako je to tako, ja bih se prijavio na tretman kod dotične...:per:

Ili ono:

Јомини, где ти је Чанак??? 'Ди су твоји новци, а??? :hahaha:

Него, тема је типична за КОМУЊАРСКО УОПШТАВАЊЕ... пронађеш један случај И ОНДА ГА СТАВИШ У ИСТУ РАВАН СА 100 СЛУЧАЈЕВА УБИСТАВА КОЈА СУ ИЗВРШИЛИ НАТО И САД... жалосно... па макар да је и од тебе.

Исто тако пронађете једног попа који је направи неку брљотину И ОНДА ОПЉУЈЕТЕ СВЕ СВЕШТЕНИКЕ САМО ДА БИ СТАВИЛИ У ИСТУ РАВАН СА 99% ПЕДОФИЛА РИМОКАТОЛИЧКЕ ЦРКВЕ...

Нађете једног болесника - силеџију и напасника болесног који је напао бабу ДА БИ ОНДА СТАВИЛИ У ИСТУ РАВАН СА СТОТИНАМА ХИЉАДА ПОБИЈЕНИХ СРБА У 'РВАЦКОЈ И ДА БИ СРБЕ СТАВИЛИ У ИСТУ РАВАН СА УСТАШАМА....

Стара, ДБ-овска, смрдљива, проусташка политика.....

Poštovani kolega, da li Vi to implicirate da će mila Aleksandrica morati da se bavi usisavanjem u svrhu opstanka?

Ako je to tako, ja bih se prijavio na tretman kod dotične...:per:
Поштовани колега, као што већ рекох у једном од ранијих постова, јасно је да сте ви емпатични и витешки поборник заштите усамљених и одбачених дама!

Поштовани колега, као што већ рекох у једном од ранијих постова, јасно је да сте ви емпатични и витешки поборник заштите усамљених и одбачених дама!

Priznajem da mi Aleksandrin mogući usud srce omekšava...:dzentlmen:

Back