Спољна обавештајна служба Русије: Српска одбрамбена предузећа испоручују муницију Кијеву

Znaci Rusi vise ne podrzavaju svoga Acu?

_114315280_gettyimages-1083972618.jpg

Ocekujem svakog trenutka da povezes studentske proteste sa izvozom oruzja u kijevo

3, 2, 1....

Vucic to radi prikriveno dok bi Dinkova vlast to radila otvoreno + bi uveli najatroze sankcije Ruaiji tj Srbiji.

Ruska SVR otkrila je detalje o šemi za snabdevanje Kijeva municijom iz Srbije!!!
Откуд то.
Ма нема шансе.
То раде студенти.
Имају своје производне погоне и док један део протествује други производе муницију и оружје за Украјину.
До пре пар месеци сте, на помен да вучић извози оружје Украјини, пљували сваког ко је то рекао и тврдили како су то гнусне лажи. Откуд ово одједном?

Evo Rusi nešto poručuju Vučiću i to zvanično i potpisano
.Zbog ovoga Srbija nije dobila ugovor o gasu što može da nas dovede u situaciju u kojoj je i Nemačka ekonomski posrnula.
Jer ako budemo gas kupovali bez povlašćene cene biće potpuni kolaps!

Evo Rusi nešto poručuju Vučiću i to zvanično i potpisano
.Zbog ovoga Srbija nije dobila ugovor o gasu što može da nas dovede u situaciju u kojoj je i Nemačka ekonomski posrnula.
Jer ako budemo gas kupovali bez povlašćene cene biće potpuni kolaps!
Nema zime za Srbe, tu je Andrej Plenković, terminal u Omišlju i Jadranski naftovod. Cijena, prava sitnica :mrgreen:

Ti da ti kaže Vučić da jedeš g, ti bi ih jeo.
За неко време, када све маске падну и када се ова власт покаже у правом светлу, ми који смо говорили какви су вучић и компанија бићемо окарактерисани као највећи подржаваоци СНС-а.
Пази шта је написао овај горе, он каже једном провереном антивучићевцу како он подржава СНС и шокиран је тиме а до јуче пљувао најстрашније сваког ко макар једну једину реч каже против.

Kuku @Тихи pa ja tek sada vidim kakvog izdajnika ti podržavaš.

Sad je jasno zašto ga je Putin onako tretirao u Moskvi, zna sa kakvim dvoličnim izdajnikom ima posla.

Ja se sada baš plašim za tebe, kada dođu braća Rusi, za neki mesec. takve kao ti će prvo da pokupe i da priupitaju za junačko zdravlje.

Šta ćeš da im kažeš crni sine, mene nemoj da zoveš za svedoka, svako svoje pedu mora da brani
nego kreni ti da brišeš ove tvoje komentare na vreme da ne bi posle šta bi

ja te krstim a ti prdis kolega?

Koliko puta treba da napisem da ga NE PODRZAVAM - samo zelim da VUcica zameni patriotska opozicija ne veleizdajinckosorosevska sa Dinkom Gruhonjicem, Milom Pajic i Sofijom Brajer na celu.

ja te krstim a ti prdis kolega?

Koliko puta treba da napisem da ga NE PODRZAVAM - samo zelim da VUcica zameni patriotska opozicija ne veleizdajinckosorosevska sa Dinkom Gruhonjicem, Milom Pajic i Sofijom Brajer na celu.
Neka milica zavetnica, ravnogorski pokret, šeljelj 1,2,3

tihi a kakav je to vučić patriota kad je okuoio sav šljam iz svih stranaka sve izdajnik do izdajnika a on najveći među njima spremni su prodati svoju majku zbog vlasti a kamoli državu ne verujem da bilo ko drugi da dođe može da bude toliki izdajnik i protuva

Back