Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.085
Значи кад год треба да Путин одговара за то што нам није помагао свих ових деценија, прво сте све сваљивали на оног пијаног и маторог Јељцина, а сада на овог пијаног кепеца Медведева.
Увек је неко други крив, увек правите од овог народа будале. Чак и да поверујемо у те лажи да је неко други одлучивао, какве то везе има. Је л Медведев толико ретардиран да не зна за Србију и њене потребе ?
Зар не зна за српско русофилство и путнофилство ? У чему је проблем ?
Сада си проширио причу на њихове потезе према Србима/Србији, а ја сам се ограничио на начин како се одлучује код њих.
Њихов однос према Србима у новије вријеме је превише велика тема да би стала у неколико реченица. Имају доста грешака у томе како су се поставили према Србији/Србима, и са друге стране је било пуно лоших потеза према њима.
Нико ништа не сваљује на неког од раније, него си ти тако замислио па си сигуран у то.
Који смо то МИ који правимо будале од народа? 24 године у Србији владају руководиоци који слушају Запад и ти нађе питање зашто Путин неће да помогне.
Јесу ли досадашње власти у Србији изабрале пут ка ЕУ па раде како јој кажу у Бриселу? Званично јесу!
Са њихове стране понуђена је ЕАУнија (Евроазијски економски савез) са Београдом као једним од 4 главна центра и није било одговора, након тога су се ограничили на сарадњу између двије државе.
Poslednja izmena: