Ruska SVR: EU sprema "srpski Majdan", 1. novembar datum koji planiraju da iskoriste

Da ih nije bilo 1914 kada su zbog nas isli u rat i ako im tad rat nikako nije odgovarao BILI BI SMO IZBRISANI SA MAPE SVETA u prve dve godine rata

Ta mariova i ostalih ovde tutina mantra o rusiji i hejt više ne pije vodu.

Hejrujte je na pantovcaku i na bascarsiji alobodno

U Srbiji dzaba vam trud
Ne vidim da nešto brane srpske interese, osim što izdaju neka besmislena saopštenja.
Ипак је Путинова екипа лоша сасвим.
Урадили су доста за Русију али политика спрам Србије- совјетска.
Ми и даље немамо савезника.
Тешка је ситуација на планети генерално. Политички Запад је предуго у канџама екстремне левице, а наш код и менталитет се у то не уклапа.
Зато човек не зна где да лобира.
На Западу свакако јер Руси кроз овакве текстове показују да Србија није њихова интересна сфера.
Sve više se vidi da se Rusija ponaša kao post-Sovjetija.

gde je ovde link na ruski sajt?
isto je ana b. slagala da ameri pisu, a sajt je bio na balkanu nije video ameriku
Vi MAGA Ameri treba da prestanete da se lozite na besmisleni FSB i njihove umobolno-diktatorske narative.

To je najgora i najgluplja ekipa u Evropi, i vi ste bas nasli na te zlikovce, diktatore, mafijascine i krimose da se lozite.

Vi MAGA Ameri treba da prestanete da se lozite na besmisleni FSB i njihove umobolno-diktatorske narative.

To je najgora i najgluplja ekipa u Evropi, i vi ste bas nasli na te zlikovce, diktatore, mafijascine i krimose da se lozite.
covece trazim izvor za vest, sta sam tebi sad zgresio?
a znajuci kako sns rezim laze, kada rekose americki medij bese najavio ona 3 sastanka sa trampom, a bio balkanski agregat neki na engleskom, sns ga punila sa dezinfo, logicno je da sumnjam da je i ovo fejk njuz

daj boze da nije isto bio juronjuz.RS i tada, znaci opet FEJK NJUZ, opet ste se navatali na bucku, samo ti sada mislis da ti je u interesu da progutas mamac

Poslednja izmena:
Citajuci besmislena saopstenja ruskih obavestajaca, dolazimo do zakljucka da tamo radi ekipa koja je u rangu forumasa sa Krste.

To su taj nivo besmislenih botova jednog zlocinackog i diktatorskog rezima.
evo ti dokaz da su slagali da ameri pisu da av ima sastanak sa trampom, pa mi reci, kako znas da nisu i sada slagali, za ruse? ja samo trazim ruski sajt odakle ova vest, ako nije lazna vest, ali tebi cak i da je laz ide u prilog jer si rusofob, a ja samo hocu da znam sta je istina
ZNACI:
AI generator-agregat vesti u koji je neko samo ubacio, a ko drugi ako ne sns, da aljek ima sastanak sa trampom
PA KAZE ZA TU INFO KOJU ANA POSTIRA:
info je najverovatnije fejk

i eto sa cime se sluzi ana brnabic, sa nekim vestackim sajtovima sa balkana, kao da su americki, a nisu!
ona ili njen bata ili neko drugi iz sns su nafilovali vest da ima sastanka sa trampom, a zapravo ga nema i nikad nije trebalo ni da ga bude - samo je taj njihov sajt objavio tu fejk njuz

"Evropska unija priprema 'srpski Majdan'. Prema informacijama koje je dobila ruska Spoljna obaveštajna služba
gde je dokaz za ovu tvrdnju rezimskih medija?
ja vidim samo domene sa .rs, ne vidim nigde .ru
a znajuci da rezim laze za ameriku da je objavila o sastancima av-a i trampa, sumnjam da je i ovo obicna izmisljotina, inace biste vi botovi ponudili dokaz na ruskom... nemojte srpska slova љњ samo opet da nam ubacujete, јер би вас онда одмах провалили
dakle vi caciji hocete da mi poverujemo da ruska obavestajna salje inforamacije b92, ili juronjuz.rs? ste vi veverice?

ovo je fejk njuz, b92 pise sta joj oskar naredi, ovo su budalastine rezimske, samo sire lazne vesti

Poslednja izmena:

Back