Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.326
Ja još ne videh temu gde se kliče i klanja kao Titu, a u pitanju je Amerika ili EU. Postoje stavovi gde se podržava ovo ili ono, ali usklici, uspaljenost, usplahirenost nekim faktom vezanim za Ameriku kao ovde i na X mesta u vezi Rusije...
Kakva blamaža ove zemlje, ali UŽASNO!
Ovo je forum ,. Svako diskutuje . Nema nikakvog blama za zemlju. Ali sa druge strane , kad ti EU , jasno stavi do znanja da nemozes unutra ,., a nasi politicari kazu , idemo ka EU samostalno , to je ipak bladm. S tim da ja verujem da ce mo im zatrebati kad tad .
A sad pogledaj medije , koji su ogledalo drzave . Naa najmanje 8 kanala imas Glas amerike , + CNN+BBC +i tako dalje .
Slobodna Evropa se emituje takodje na mnogo kanala .
Na kablovskoj , ali ne na svakoj , ( evo ja nemam ,) Ima samo jedan ruski kanakl , A Glas Rusije se emituje samo na radoio Fokusu , i nigde drugde .
MPo mom misljenju , trebalo bi da se ponasamo , kako prema jednima tako prema drugima . I to bar najmanje toliko . Znas Zapad se stavljao u proteklim vremenima islkljucivo na stranu nasih neprijatelja .pa nas je cak i ombardovao NATO . . Al dobro , cak i da to zanemarimo , opet bi trebalo da budemo bar nepristrasni , cisyto prema interesu . A to nije takoo ni priblizno .