Duskwood Poznat Poruka 9.219 juče u 23:01 - Makron će američkom sudu ponuditi dokaze da je njegova supruga Brižit rođena kao žena #26 CEK CEK CEK CEK HOOOOOOOLD!!!! Jel ovo neka zajebancija ili sta? Sta sam propustio? Ta baba je ustvari deda ili sta?
CEK CEK CEK CEK HOOOOOOOLD!!!! Jel ovo neka zajebancija ili sta? Sta sam propustio? Ta baba je ustvari deda ili sta?
Belgradeboy Elita VIP Poruka 23.819 juče u 23:53 - Makron će američkom sudu ponuditi dokaze da je njegova supruga Brižit rođena kao žena #27 Nina: Koji šou..Francuska u nemirima i protestima a on se sudi po americkim sudovima oko pola svoje žene Kliknite za proširenje... Samo ne znam kakve veze ima sud preko bare sa tim da li je francuska prva ladyboy ?
Nina: Koji šou..Francuska u nemirima i protestima a on se sudi po americkim sudovima oko pola svoje žene Kliknite za proširenje... Samo ne znam kakve veze ima sud preko bare sa tim da li je francuska prva ladyboy ?
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 64.771 pre 22 minuta - Makron će američkom sudu ponuditi dokaze da je njegova supruga Brižit rođena kao žena #28 Dok god on ima veću ćunu od nje, ne treba praviti skandal od toga.