Ruska gubernija ili članica EU?

RUSKA GUBERNIJA ILI CLANICA EU?

• RUSKA GUBERNIJA (GDE CE ICI SAV NJIHOV OTPAD)

glasova: 36 67,9%
  • CLANICA EU (JAKA I STABILNA SRBIJA)

glasova: 17 32,1%

• Ukupno glasova
    53
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro
kada su nam to pomogli.
I ja mogu da te bodrim i dajem podršku dok te drugi šamaraju.
kada prođe dati govorim prijatelju i druže, ali ni pristm da mrdnem

59god možda grešim, kada su hteli da nas okupiraju, gaze tenkovima kao Mađare i Čehe.
pa ameri odmah poklonili tone oružja, lovačke mlazne avione.
Opet nije to ta rusija.
Kad u prvom svetskoim ratu.
se u kamenom dobu, da kada su osvajali pećinu ispod planine Miroč:p

Vecina je glasala ispravno RUSIJA NARAVNO!!!! :D I svi ljudi koje ja poznajem u stvarnosti vole Rusiju, to samo po forumima ima antiruskih djubradi, ja do sada u celom mom zivotu nisam upoznao NI JEDNOG takvog kao sto je nrp fresh&clean e covece pazi kad NI JEDNU JEDINU takvu osobu do sada nisam upoznao u citavom svom zivotu???? :???: :???: :???: Dok onih koji vole Rusiju poznajem na stotine i stotine. Zato nije mi jasno nisam znao da gde takvi "kriju" u stvarnosti? Ja zaista nemam pojma. To je bas jedan cudan fenomen.
Mada voleo bih i takve da upoznam konacno jednog dana makar jednog takvog da upoznam pa da malo razgibam pesnice. :mrgreen: Valjda ce se i to desiti jednog dana. :)

Vecina je glasala ispravno RUSIJA NARAVNO!!!! :D I svi ljudi koje ja poznajem u stvarnosti vole Rusiju, to samo po forumima ima antiruskih djubradi, ja do sada u celom mom zivotu nisam upoznao NI JEDNOG takvog kao sto je nrp fresh&clean e covece pazi kad NI JEDNU JEDINU takvu osobu do sada nisam upoznao u citavom svom zivotu???? :???: :???: :???: Dok onih koji vole Rusiju poznajem na stotine i stotine. Zato nije mi jasno nisam znao da gde takvi "kriju" u stvarnosti? Ja zaista nemam pojma. To je bas jedan cudan fenomen.
Mada voleo bih i takve da upoznam konacno jednog dana makar jednog takvog da upoznam pa da malo razgibam pesnice. :mrgreen: Valjda ce se i to desiti jednog dana. :)

nebitan si

Ma dobro ti si neka dobra devojka, ali stvarno nemam zivaca da sa potpunim budalama vodim nekakve "argumentovane" rasprave
Mislim ko do sada nije shvatio da je Rusija blokirala prijem Kosova u UN i da Kosovo zbog toga ne moze biti prava drzava i da jedino Rusija ne naplacuje carine za nas izvoz, za srpsku robu i da Rusija preko Srbije gradi gasovod od koga cemo imati 200 miliona godisnje u budzet i da nas je pedofilski NATO bombardovao osiromasenim uranijumom i ubio 2000 ljudi i napravio stetu od 30 milijardi - ko to nije skapirao nikad nece skapirati, zato nemam nameru da ulazim u bilo kakve argumentovane rapsrave sa takvim budalama.

Ako nas toliko vole što su Bugarima napravili 5 puta veči protok, a kod nas siću.
Prvo hteli krak, pa ovo pa ono, tek na kraju da prlolazi
Kažeš rat
Dali znaš da Rusi za vreme bombardovanja nisu hteli da dostave rezevne delove za radare koji su pogodjeni, za raketni sistem KUB, neko se kupovalo preko ruske mafije. To nisi znao. Prijatelji
:thumbdown:

Juzni tok kapacitet 31 milijarda m3, od toga kroz Srbiju ce ici 18 do 20 milijardi m3 dok Srbija trosi samo nesto vise od 2 milijarde, znaci najmanje 85% kapaciteta gasovoda preko Srbije ce biti tranzit od cega cemo naplacivati 200 miliona evra godisne u budzet, prema recima Aleksandra Popovica, dosadasnjeg (a verovatno i buduceg) ministra energetike.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back