Руска дума: обновити преговоре о Косову и затворити трибунал

[/B]

Ako kleknes pred dva kepeca, i lepo to ponovis na mumlafon........mozda ti i daju ,samo pazi da se ne samopovredis:hahaha:

...оћеш да кажеш да руски кепец има велик пендрек :mrgreen: види се да си упознат у величине :mrgreen:

Има тема о теби и твојима, дођи бори се за своја права http://forum.krstarica.com/threads/273333

Ja juce jos pitao.....sta ce sada da se desi posle ovog u Ruskoj Dumi...hoci li ovih 60-70 zemalja koje su priznale Kosovo usr.ti od straha i ponistiti to priznanje...sta mislite... ????:think::think::think:

to je malo neozbiljo i zajedljivo druze.
kao sto znas, kada su te zemlje priznale nezavisnost kosova, priznale su "realnost" kako su se mnogi diplomati izjasnili.
realnost je pojam vezan za vreme i uslove tog vremena. realnost pre priznavanja kosova je bila drugacija pa kosovo nije bilo priznato nikad sve do nove realnosti.

kao sto i sam vidis, realnost je jedan period u vremenu, a vreme tece i nikad se nece zaustaviti na odredjenoj realnosti.

dakle, realnost se menja pa se kao takvo i prihvata razlicito, zavisno od trenutka.

ono sto je za njih bila "realnost" u ovom slucaju pa su priznali kosovo je prisustvo nato-a na nasoj teritoriji.

kao sto i sam primecujes i uporedis snagu zapadne imperije od pre 10 godina i ovu sad, videces da se i ta realnost promenila.

zamisli kako se tek rel;nost promenila od pada srbije u 14-om veku pa do njenog oslobadjanja 4 i nesto veka kasnije.

slabljenje turske, njeni porazi od rusa i austrijanaca, jacanje uticaja ruske imperije, napoleonski ratovi i napoleonov krah - sve je to dovelo do ustanka na balkanu protiv otomanske imperije i onda zavrsen dug proces oslobodenja balkanskih naroda.

buducnost nije sadasnjost niti proslost, nista ne stoji u mestu.

Poslednja izmena:
Русија не траже дудлање. Запад све што је купио по Србији је то радио на штету срба, док руси кад су купили то су урадили са поштовањем. За смрдократе који не виде даље од носа то је небитно.

Ma kakvi gde oralno kad mogu analno.........

Ajde molim te zbog onog šugavog veta ugrozili smo energetsku bezbednost, veto ionako ignorišu a mi ćemi da se utrljamo dok se Rusi smiluju da nam puste gas kroz Srbiju

Sve se svodi na to da je Srbija ***** koju niko ne placa,a jebu je svi!

5 октобораши су поништили одличан споразум са Русијом о гасу. Руска дума је пријатељ срба, што је сасвим довољно да добије поштовање сваког истинског србина.

Aha veliki su prijatelji.....sta si ti Srbin a mi nismo mrs bre u picku materinu stoko zadojena idi ratuj za krajinu umesto sto ovde nekome "solis pamet":lol:

Poslednja izmena:
:eek:
На став с којим се не слажеш- овакав одговор!:eek: :eek::thumbdown:

Лепше је с културом.

E daj molim te
pod 1)Zna on zasto sam ovo rekao i to je dovoljno......
2)Kultura.....molim te i ti si svojih ispada tako da......
3)Umesto sto se molite ruskim i zapadnim idolima okrenite se srbiji,****** vas i istok i zapad

E daj molim te
pod 1)Zna on zasto sam ovo rekao i to je dovoljno......
2)Kultura.....molim te i ti si svojih ispada tako da......
3)Umesto sto se molite ruskim i zapadnim idolima okrenite se srbiji,****** vas i istok i zapad

нема чему да се окрећемо кад је све опљачкано од жутих:sad2:

n10088072796_9489.jpg

:p

Back