daxt
Elita
- Poruka
- 17.079
било би пожељно да русија још више ојача,ови западњаци нас сморише жешће са својим условљавањима и задуживањем,наши унуци неће моћи да отплате ове силне кредите.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сачекајмо глас Медведева и Путина.
Браћо Руси у име Христа
пошаљите нам систем С-300
[/B]
Ako kleknes pred dva kepeca, i lepo to ponovis na mumlafon........mozda ti i daju ,samo pazi da se ne samopovredis![]()
nije obavezujuce za predsednika i premijera (mrtvo slovo na papiru).
Ja juce jos pitao.....sta ce sada da se desi posle ovog u Ruskoj Dumi...hoci li ovih 60-70 zemalja koje su priznale Kosovo usr.ti od straha i ponistiti to priznanje...sta mislite... ????![]()
Русија не траже дудлање. Запад све што је купио по Србији је то радио на штету срба, док руси кад су купили то су урадили са поштовањем. За смрдократе који не виде даље од носа то је небитно.
Ajde molim te zbog onog šugavog veta ugrozili smo energetsku bezbednost, veto ionako ignorišu a mi ćemi da se utrljamo dok se Rusi smiluju da nam puste gas kroz Srbiju
5 октобораши су поништили одличан споразум са Русијом о гасу. Руска дума је пријатељ срба, што је сасвим довољно да добије поштовање сваког истинског србина.
Aha veliki su prijatelji.....sta si ti Srbin a mi nismo mrs bre u picku materinu stoko zadojena idi ratuj za krajinu umesto sto ovde nekome "solis pamet"![]()
На став с којим се не слажеш- овакав одговор!![]()
Лепше је с културом.
E daj molim te
pod 1)Zna on zasto sam ovo rekao i to je dovoljno......
2)Kultura.....molim te i ti si svojih ispada tako da......
3)Umesto sto se molite ruskim i zapadnim idolima okrenite se srbiji,****** vas i istok i zapad
[/B]
Ako kleknes pred dva kepeca, i lepo to ponovis na mumlafon........mozda ti i daju ,samo pazi da se ne samopovredis![]()
Па, сад, није да они не пљачкају изнутра. Али се споља окрећу Русима.нема чему да се окрећемо кад је све опљачкано од жутих![]()
Shvatam Kosmet, ali zašto Haški tribunal?![]()
Zato sto je politicki sud i ima zadatak da opravda NATO agresiju , koja je odradjena bez saglasnosti UN .