Rusimo tabue: Da li odobravate ili se gnusate sexa unutar familije tipa "Necista krv"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Esad Dzudo

Poznat
Banovan
Poruka
7.093
Nego znate li onaj bezobrazni vic: umro badza, i badza drugi kaze prijatelju, kada ga ovaj pita zasto kupuje crni kondom. ovaj kaze, moram da izjavim saucesce svastiki.
E tako je u Srbiji, opisana jos pre 150 god. jebacina familijarna na 100 nacina. Lepo nas je Bora Stankovic, iz Vranje (gde nema laganje, sto kila svinja, 200 kila maz), opisao sas "Necistu krv". Gde ti nije deda, deda, vec otac, a otac ti polubrat, jer svekar servisira snajku, koja je minimum 5 god. starija od mladozenje koji ima 13 - 14 god. i spolno je nezreo. A treba radna snaga da rani stoku, kuluci, kopa, znje, i za uvece da svekra zadovoljava.
Tako je to islo generacijama............

Stalno cujem, posto putujem poslovno po Srbiji i ex Yu, o tim "zabranjenim" tabu temama. Kao sa velikim gadjenjem, zgrazavanjem, sablaznjavanjem, polutajno se govori, seiri i ispire usta, te zigose i stavlja na stub srama.

Kazu ovaj svekar kundaci snaju, sin mu preko ili u zatvoru. Cak se i fiktivno zene/ udaju radi peMzija.
Tasta se okomila na zeta, muz joj umro/impotentan.
Badza cepa svastiku, zet surnjaju, neki dalji kumovi se "druze". Jebacine na sto nacina.....

Oglasite se u komentiranju..........rusimo tabue....bez limita.......polecemo.

Poslednja izmena:
Sve ono sto se desava unutar jedne porodice,a pod uslovom da se niko ne zali,da je sve na dobrovoljnoj osnovi,da nema nasilja ...Nema sta da se dozvoljava,niti da se
komentarise.Ako svastici odgovara seksualno "podmirivanje",koje joj servisira Zet,sve je OK. Ako je sin u zatvoru,a mlada rosna snajka,uziva u seksu sa Svekrom...i to
je OK. Problemi u porodicama a i uopste,nastaju ako se vrsi prisila na neku osobu,da bi ta osoba silom imala seks sa nekim,ko vrsi prisilu.!:D

Gade mi se seksualni odnosi medju rodjacima....

Iako moram priznati, da se jednom, jos kada sam bio mlad, zamalo nije tako nesto desilo izmedju mene i jedne rodjake koja nam je bila u poseti...

Bas sam se namucio da se oduperem iskusenju....A ona je primetila da se mucim, pa me je namerno izazivala.....:sad2:

Lako je Vama katolicima. Kod Vas crkva daje od 4.og kolena. I to racuna rodjenu bracu/sestre (iz istog legala, kao 2.koleno, u nas 1.koleno).
Rodica ti bila slatkis, pa si htio incest. Lako tebi, kupis si oprosnicu, papinu indulgenciju, i vozi Misko, na sledecu rodicu.

Jel bar pao francuski poljubac ? Kao put do 1/2 sagresenija.

Sve ono sto se desava unutar jedne porodice,a pod uslovom da se niko ne zali,da je sve na dobrovoljnoj osnovi,da nema nasilja ...Nema sta da se dozvoljava,niti da se
komentarise.Ako svastici odgovara seksualno "podmirivanje",koje joj servisira Zet,sve je OK. Ako je sin u zatvoru,a mlada rosna snajka,uziva u seksu sa Svekrom...i to
je OK. Problemi u porodicama a i uopste,nastaju ako se vrsi prisila na neku osobu,da bi ta osoba silom imala seks sa nekim,ko vrsi prisilu.!:D

Zvuci normalno i logicno.
Samo nam zenska populacija, malkice stidljiva i "patrijahalna", pa cita, ali se ne ocituje u komentirnju. Zanima ih, preko 400 pregleda, a nijedan upis i "upec".

Ne odobavam sex unutar familije, tacnije- to mi je nesto najgore sto ljudi rade jedni drugima.

Pre rata 99 kada smo bili mobilizirani za sveti krizarski rat na KiM, od strane zlocinca ZLObodana, mala grupa nas se zarakijala, i poce mi jedan, onako naocit, vidi se seoski djilsko i kicos, da se hvalise.
Ozenio sam bogatu gasterku, papirasicu, pre par mjeseci, ja golja, buduca tasta me mrzi, huska cerku, frustrirana. Vidim pocese svadje i mi pred raskidom, i pdne mi na pamet zadnja smela misao, jer nemam sta da izgubim. Tasta jedra, zeljna ***** blizu 50, muz stariji, razjeban teskim poslovima u Svabiji, i on je povali u spavacoj sobi i bracnom krevetu. Od tada je redovno "servisiraa", tasta okrenula plocu i pricu, sada je najbolji, okrenula kci da je ovaj ozeni, da se i ona mrsi i sladi. Ovaj se toliko uziveo, da se hvalisao, da je posle svadbe, ***** i svastiku. Imao raspored: zena, tasta, svastika.

Ovi svi u cudu pitaju, pa to je nemoralno, ruzno, djubre jedno...on mrtav ladan im ono dziberski odvali, "njihova zenska porodica je zaduzena da me sa ***** opsluzuje". Sada ne da sam prizetko, nego ih sve postrojavam. raspolazem dobrim delom para, kupio sam auto, sve je pod kontrolom, a one sve super o meni, ne rovare kod zene moje mane.

Kad razmislis, on ih je seksualnom magijom, energijom, zadobio, i sve cute, jer je omerta, plus kaze ako ga zajebavaju, otkucace ih, jer ima snimke na VHS kaseti. Ucena je bitan segment, mira u obitelji.

Pre rata 99 kada smo bili mobilizirani za sveti krizarski rat na KiM, od strane zlocinca ZLObodana, mala grupa nas se zarakijala, i poce mi jedan, onako naocit, vidi se seoski djilsko i kicos, da se hvalise.
Ozenio sam bogatu gasterku, papirasicu, pre par mjeseci, ja golja, buduca tasta me mrzi, huska cerku, frustrirana. Vidim pocese svadje i mi pred raskidom, i pdne mi na pamet zadnja smela misao, jer nemam sta da izgubim. Tasta jedra, zeljna ***** blizu 50, muz stariji, razjeban teskim poslovima u Svabiji, i on je povali u spavacoj sobi i bracnom krevetu. Od tada je redovno "servisiraa", tasta okrenula plocu i pricu, sada je najbolji, okrenula kci da je ovaj ozeni, da se i ona mrsi i sladi. Ovaj se toliko uziveo, da se hvalisao, da je posle svadbe, ***** i svastiku. Imao raspored: zena, tasta, svastika.

Ovi svi u cudu pitaju, pa to je nemoralno, ruzno, djubre jedno...on mrtav ladan im ono dziberski odvali, "njihova zenska porodica je zaduzena da me sa ***** opsluzuje". Sada ne da sam prizetko, nego ih sve postrojavam. raspolazem dobrim delom para, kupio sam auto, sve je pod kontrolom, a one sve super o meni, ne rovare kod zene moje mane.

Kad razmislis, on ih je seksualnom magijom, energijom, zadobio, i sve cute, jer je omerta, plus kaze ako ga zajebavaju, otkucace ih, jer ima snimke na VHS kaseti. Ucena je bitan segment, mira u obitelji.

To o cemu ti pricas nije necista krv.

Necista krv je nesto drugo.

Kada opalis zenu, svastiku i tastu, to je ok.

Ali ako opalis SVOJU SESTRU - e to nije ok, to je NECISTA KRV...:rtfm:

To o cemu ti pricas nije necista krv.

Necista krv je nesto drugo.

Kada opalis zenu, svastiku i tastu, to je ok.

Ali ako opalis SVOJU SESTRU - e to nije ok, to je NECISTA KRV...:rtfm:

Ne mislim na klasican incest, koji dekadentni bogati zapadnjaci koriste, da bi sve pare ostale u obitelji, a radjale se nakaze.
Srpska je "lajt" varijanta, bez krvnog srodstva. Procitaj uvodni post o knjizi "Necista krv" Bore Stankovica.

Pa brate Esade, ovo o cemu diskutujemo ne odobrava ni 2 posto populacije.
Cak verujem da se takve stvari daleko manje desavaju nego sto se o tome prica.
To je moje misljenje, neka se izjasne ostali.

Gresis, ima bar 1/5 koji znaju za takva sagresenija, ili ucestvuju u njima. Vecina je u ruralnim viseclanim zadrugama, gde zive po 2 do 3 brata, snajke, roditelji.

Ja bih eto rado opalio moju svastiku....Kada sam joj to jednom diskretno saopstio, prosiktala je: "Nemoj sada da te kazem sestri!"

Bio ja mlad, oko 25 g. i u prvom b(M)raku. Svastika, nije rodjena (iz familije), top riba, bas rasna lepotica. Nesto me gleda, dolazi nam sve kad joj sestra nije tu, na poslu, ili kod njenih (u maticnoj porodici).
Jamklen nista, znas ono som, patrijahalne vrednosti, sta ce reci familija, ako se procuje (ima "izlete" van, ali ovo mi je bilo suvise riskanto), i ja klen nista ne cinim.

Samo je trebalo da je privijem sebi, i otkopcam slic. Sto sam je ja tako vise iz straha odbijao, ona se vise palila (kao niko je nikad nije odbio, ne bi ni ja da nismo "svojta").
Jednom mi dodje u stan, sedne u krilo i rece, zasto me ne primecujes i ignorises. Ja onako pokisao, smusen, blenem ko TELAC, i kazem nesto najgluplje, kao pa nije u redu, nasi smo.

Ona ustade,napsova me kao konja, i od tada, vise nam nije ni dolazila, izuzev deci za rodjendan. Kada se setim, danas, to je bilo TESKO FULovanje. Jeb ga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back