Rusima Krim za nezavisno Kosovo

Ljudi, list Danas je postao dno dna po pitanju ozbiljnosti, posebno kada su u pitanju analiticki tekstovi. Citiraju ovu siptarsku budaletinu i nude njegovo vidjenje kao relevantno, kao Krim za Kosovo. Ne da se je.be i Putinu i Trampu za Kosovo u tom trenutku. Oni ce to malo vremena iskoristiti za mnogo ozbiljnije teme. Krim donekle, ali pre svega Sirija, Iran, Bliski Istok uopste. A sve i da ova najavljena politicka trgovinu funkcionise po principu "ti nama Krim, mi tebi Kosovo", ponovo je sve to nerealna prica, jer Krim je u realnosti ruski, Kosovo nije trenutno srpsko (ali je daleko od punog suvereniteta kakve imaju drzave), tako da te dve teritorije nikada ne mogu biti u istom potkusurivanju na medjunarodnoj sceni.

Ali Danas je takva novina, juce citirala nekog akademika koji nudi kao univerzalno resenje da mi preobratimo Amerikance da nam budu saveznici protiv siptara. Valjda samo njemu to palo na pamet. A pre toga imala neku istoricarku koja je govorila o padu nataliteta i to je ocenila kao odgovor drustva na ovu vlast. Naravno, preskocivsi cinjenicu da je pad nataliteta svojstven citavoj zapadnoj Evropi, i to poslednjih 40 godina. Valjda i ta evropa na taj nacin izrazava protest protiv ove vlasti u Srbiji na celu sa AV.

Danas je smece u rangu Kurira i Informera, u stvari jos gore, jer dok se ovi i ne trude da budu ozbiljni, Danas se i dalje tripuje da je neka ozbiljna novina.

Ja se bojim da ce takav ili slican dogovor i da padne..
KAo kad su nas bombardovali,a Rusi cutali...Da bi posle nekoliko meseci oni sravnili ekstremiste u Ceceniji.
Ili kad je Kosovo proglasilo nezavisnost,Rusija usla vojno u Nagorni Karabah.
Sve velike igre su dogovor.Trgovina cista.

Не замењуј тезе.

- - - - - - - - - -

Србијанци су Срби али су и нација јер су остварили своју државу Националном револуцијом у 19.веку.
А Срби, они који нису Србијанци, су људи из крајина и аутономија.

Pogresno komso. Srbi su narod za razliku od ostalih koji nisu narod nego nacije i/ili toponimske tvorevine.:mrgreen:

Са више објављених књига из области политике, филозофије и уметности, Шкељзен Малићи сигурно је већи интелектуалац од једног бедног гастарбајтера, физикалца у Канади.

Drvoseca, druze komsija, drvoseca, kad sam ja rekao da sam intelektualac, ali i dalje stoji ono “hebo te Škeljzen i ti njega” :lol:

A vi lažni ljevičari bi jednom trebali naučiti šta neki osnovni pojmovi znače. Šiptari su bijelci kao i Srbi. I ne može biti riječi o rasizmu. Nisam ja kriv što je svima prva adocijacija na njih narko mafija i trgovina ljudima. U ostalom i sadašnje "vođe" su im teški kriminalci.

Hasim Taci i Ramus Haradinaj su poznati filozofi i intelektualci, nisi znao. :hahaha: Kakav lik, da ga nema trebalo bi ga izmisliti. :lol:
Bojim se samo da od sad ne pocne da citira Škeljzena k’o Blajbi Konfucija :rotf:

Za mene je potpuno odvojeno nezadovolstvo vlašću od nacionalnih interesa, i od menjanja naše suštine.

Mi i jesmo ovde gde jesmo jer smo dozvolili da nam menjaju našu suštinu.

Na tim temeljima mi možemo izgraditi našu državu, za koju će nebitno biti da li je pro zapad ili pro istok... biće tamo gde će naš interes biti ostvaren. Bez naše suštine smo nigde

Iako se ne slazem sa nekim tvojim misljenjima,ovde si pogodila sustinu svega sta nam se desava.Svak cast.

Drzava drzavi dala aerodrom. Jerbo je obicaj da grad koji grca u dugovima ima sredstva da brine o aerodromu. Mada u pravu si, otimacina kakva nije vidjena. Ali gde si ti komso na protestu tog dana. Masovne demonstracije, tuca sa policijom kidisanje na rezim, nema predaje, bez kompromisa. Ili si tih dana ostavljao veoma besne postove ovde na Krstarici i sto se tebe tice dosta je.

Najglasniji ratnici su oni koji od rukovanja oruzjem mogu da prikazu samo caps lock i enter.

Премда је велики број миграната из Босне замутио демографску слику Србије, Србијанци још увек постоје.

Ne postoje i nikada nisu postojali.
To je rec koja ne postoji nigde osim u glavama sa leve strane Drine.

- - - - - - - - - -

Не замењуј тезе.

- - - - - - - - - -

Србијанци су Срби али су и нација јер су остварили своју државу Националном револуцијом у 19.веку.

:eek:

Hasim Taci i Ramus Haradinaj su poznati filozofi i intelektualci, nisi znao. :hahaha: Kakav lik, da ga nema trebalo bi ga izmisliti. :lol:
Bojim se samo da od sad ne pocne da citira Škeljzena k’o Blajbi Konfucija :rotf:

ma sta ima veze jel neko ima skolu il nema. Pa Tito je bio bravar, Regan statista, VUCIC Radio u gradskoj cistoci u Cetinju "na terenu", ..........pa sta ima veze i da Haradinaj ovcar...............vazno je da su u foteljama a onda automatski dolaze diplome, disertacije, specijalizacije...............itd.

POLITIKA | 04.07.2018 10:45
SRS: Krim će uvek biti Rusija i bolje je da Srbija to prihvati

Srpska radikalna stranka (SRS) ocenila je danas da je Krim deo Rusije i da će zauvek ostati tako, zbog čega i zvanična Srbija to mora da prihvati.

"Sveobuhvatna saradnja sa Ruskom Federacijom je jedino i spasonosno rešenje i zato je izjava predsednika Republike da podržava teritorijalni integritet Ukrajine i Krim kao sastavni deo te države apsolutno neprihvatljiva, neutemeljena i suprotna srpskim nacionalnim interesima", navodi se u saopštenju SRS.

SRS je navela da tako misli i ogromna većina srpskog naroda.
"SRS upozorava da je srljanje Srbije ka Evropskoj uniji, u koju nikada nećemo ući, pogubno za očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije i da pregovori sa Evropskom unijom moraju hitno da se prekinu", naveli su radikali u saopštenju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u utorak, prilikom posete ukrajinskog predsednika Petra Porošenka, da dve zemlje nemaju otvorenih pitanja i da Srbija podržava teritorijalni integritet Ukrajine, na isti način na koji i ta zemlja podržava integritet Srbije.

Vi izBosne ste poznati po naucnim dostignucima a tek filozifija ihaaaa

Ivo Andrić je iz Bosne

- - - - - - - - - -

Не замењуј тезе.

- - - - - - - - - -

“Stanislave, preterano s.res, Stanislave”

https://www.danas.rs/politika/taci-trazio-sam-od-medvedeva-da-uspostavimo-pocetnu-komunikaciju/

Tači: Tražio sam od Medvedeva da uspostavimo početnu komunikaciju

MEDVEDEV%20I%20TACI_660x388.jpg

Predsednik Kosova Hašim Tači se u okviru ceremonije inauguracije predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana susreo sa ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevim, prenosi RTK.

Predsednik Tači je na svom profilu na Fejsbuku napisao da je premijera Medvedeva ukratko informisao o događajima na Kosovu i u regionu.

„Ovom prilikom sam zatražio od premijera Medvedeva da uspostavimo početnu komunikaciju između naših zemalja. Takođe smo razgovorali o završnoj fazi normalizacije odnosa između Kosova i Srbije i
složili smo se da će eventualni sporazum doneti dugoročni mir na Zapadnom Balkanu“, napisao je Tači

Ovo je bio susret na najvišem nivou između dva predstavnika države u istoriji odnosa između dve zemlje.

Руси већ имају Крим.
Имају али желе да им се анексија Крима од стране Запада призна за легалну те да им се сходно томе скину санкције, а то је од највеће важности за руску економију која се сада налази у јако тешком положају..

- - - - - - - - - -

Ето сада си нешто ново научио.

Имају али желе да им се анексија Крима од стране Запада призна за легалну те да им се сходно томе скину санкције, а то је од највеће важности за руску економију која се сада налази у јако тешком положају..

- - - - - - - - - -

:mazi:

Него...где они Циг... продају децу?

- - - - - - - - - -

Toлико тешкој да ће 2050 године да слете на планету Марс.

Back