Rusija

Koliko mrzite Ruse?

• Malo

• Mrzima ih.

• Nemaogu ochima da ih vidim.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
a dobro sta sad ,bolje i to nego da te je neka gora bolest zakacila ,sifilis ne daj Boze ili tako nesto :hahaha:

ps Dundjerski nisu bili grofovi al su im stvarno zamkovi fantasticni , kao i ostali po Vojvodini i naravno tvrdjava i voljeni grad pod njom , kao i Fruska Gora- manastiri ,Karlovci ,Subotica i Sombor
mada stvarno sama priroda i nije nesto , osim mozda oko Dunava i Tise ,a nepregledne ravne njive koje cine najveci deo Vojvodine i nisu neki pojam lepote za mene iako sam ovde rodjen i familija mi zivi vec 300-400 godina,al ne smatram da ima neke narocite prirodne lepote

Zaboravio sam, istochnoevropska nizija nema planina poput Frushke gore. Samo ravnica sa po kojim pobrdjem.

a dobro sta sad ,bolje i to nego da te je neka gora bolest zakacila ,sifilis ne daj Boze ili tako nesto :hahaha:

ps Dundjerski nisu bili grofovi al su im stvarno zamkovi fantasticni , kao i ostali po Vojvodini i naravno tvrdjava i voljeni grad pod njom , kao i Fruska Gora- manastiri ,Karlovci ,Subotica i Sombor
mada stvarno sama priroda i nije nesto , osim mozda oko Dunava i Tise ,a nepregledne ravne njive koje cine najveci deo Vojvodine i nisu neki pojam lepote za mene iako sam ovde rodjen i familija mi zivi vec 300-400 godina,al ne smatram da ima neke narocite prirodne lepote

Zar se ne zove bash " Zamak grofa Dundjerskog " ? Mislim, tako su mi rekli kada sam bio tamo. :D Kakvu prelepu ergelu imaju, ne veruj. :D Eh, da, i Sombor :heart: , rodni grad moje mame. :D

I priznaj, nabavljash heroin iz Rusije. Ne znam da li ga koristish ili preprodajesh, ali sigurno stizhe iz Rusije.

Pogreshna adresa. :D Nemam ja veze sa zutim konjem, samo sa ostalim konjima. :D A i kada bih imao, valjda bi bilo isplativije da naruchim iz Afganistana? :think:

Back