Rusija

zasto bi neko zeleo da zivi u rusiji

Kao prvo to je jos jedina zemlja gde nas jos uvek cene i nebojimo se da kazemo da smo srbi kao ostali koji su na zapadu.kao drugo moze da se lepo zaradi ako hoce mada smo u poslednje vreme dosta izgubili na renomeu posto svaki dolazi i svi su specijalci i sve znaju dok ne dobiju lovu e onda dalje kako ko noge dobije zalosno je to .kao trece bre brate nasi su muskarci na ceni da znas koje ribe j...u pa nebi pito zasto bi neko ziveo u rusiji. a interesantno gde ti zivis keve ti imaj m...a pa reci ja zivim u moskvi i na stidim se toga.puno pozdrava.

Kao prvo to je jos jedina zemlja gde nas jos uvek cene i nebojimo se da kazemo da smo srbi kao ostali koji su na zapadu.kao drugo moze da se lepo zaradi ako hoce mada smo u poslednje vreme dosta izgubili na renomeu posto svaki dolazi i svi su specijalci i sve znaju dok ne dobiju lovu e onda dalje kako ko noge dobije zalosno je to .kao trece bre brate nasi su muskarci na ceni da znas koje ribe j...u pa nebi pito zasto bi neko ziveo u rusiji. a interesantno gde ti zivis keve ti imaj m...a pa reci ja zivim u moskvi i na stidim se toga.puno pozdrava.

A sto bi se toga stideo?:)

Svidja mi se zato sto npr: skole funkcionisu normalno,a ne kao ovde(bar kao u skoli u kojoj sam ja isla bilo je uzas(u Srbiji)).Da li neko ko je sada u Rusiji ili ko je bio,da li je bio u Sankt-Peterburgu?

poslednji put u Junu. mnogo je lepo jedino sto je dosta prljavo i ulazi im smrde ko u veceu,a tako je lepo .Petergof mi se najvise svidja.a koliko vidi samo ja i ti smo na ovom forumu gde su nam ostali,A gde si ti ucila u moskvi?

Ja u podmoskovju u gradu Odincovu,u najboljoj skoli u tom gradu ako znas sata znaci"лицеии",e takva skola.Da si ti bio u Ermitazu,ja ne!!!!!!!! Inace isli smo sa skolom pa nas nisu vodili tamo!!!!!!!!!Ja sam bila pred kraj Aprila.Ti si sada gde?U Rusiji ili u nasoj divnoj Srbiji?Ostali ..................stvarno gde su?????????Ej gde ste?Da li ste zivi?

Ma niko nece da se druzi snama. Kako si ti?kako si provela prazdnike kako je u Srbiji posle izbora ovde je sve po starom samo su im dugacki pracdnici moze da covek postane alkoholicar koliko dugo traju e zurim idem na sisaanje cao cao

Vidite ove nase u ambasadi nisu dali da glasamo pa stvarno su .....e od koliko ljudi smo bili kazu niste u spisku za pola sata koliko sam bio tamo i raspravljo se samo je njih oko5,6 glasalo a oko 50tak se vratilo nisu dali pa jel nisu g....a isvi ti ce nam prodaju demokratiju ma uzimam rusko drzavljanstvo posto smo svi brate prodane duse eto toliko od meneeee.

Vidite ove nase u ambasadi nisu dali da glasamo pa stvarno su .....e od koliko ljudi smo bili kazu niste u spisku za pola sata koliko sam bio tamo i raspravljo se samo je njih oko5,6 glasalo a oko 50tak se vratilo nisu dali pa jel nisu g....a isvi ti ce nam prodaju demokratiju ma uzimam rusko drzavljanstvo posto smo svi brate prodane duse eto toliko od meneeee.

Pa sledeci put Savicu kad odes u Ambasadu popunis jednu malu anketu u koju unosis svoje podatke i Ambasada te automatski dodaje na spisak glasaca.Nema tu ljutnje,u Ambasadi su upravu,kao prvo nemaju te na spisku kao drugo dobio si poziv za glasanje na kucnu adresu u Srbiji,i automatski tvoj glas u Ambasadi ako nisi prijavljen postaje nelegitiman.

Ima li koga zivog ili ste se svi smrzli i spavate zimskim snom e uzeli mi dozvolu na 4 meseca bicu pesak.barem da se odmorim od probke,a kako je u metrou cu da vidim nisam bio 100 godina. poz svima ako nekog ima

Back