Rusija

Govorim ruski, hrvatsi, srbski!

Dobar dan, dragi LJ stanari i inet posetioci!

Bice mi veoma drago videti vas u ovom novom internet-drustvu, cilj cega je dopisivanje izmedju ljudi koji znaju ruski, hrvatski i srpski jezik, kao i za one koji pocinju da uce ove jezike.
Ovde se moze:
- poslati koristna informacija o ucenju jezka
- Podeliti se svezom informacijom ili idejama na bilo kakvu temu na hrvatskom ili srpskom jeziku.
- Postavljati pitanja na maternjem jeziku, u slucaju da imate problema sa ucenjem ruskog, hrvatskog ili srpskog jezika.
Osim toga u nasem internet-drustvu vi uvek mozete uzeti neophodnu za vas informaciju koja se tice usmerenja ovog inet-drustva. Ako pogledate "Links" tamo ce te naci koristne sajtove za ucenje slovenskih jezika, koji se stalno obnavljaju.
Ako imate predloge ili neke nove ideje molim vas obracajte se moderatoru.

http://community.livejournal.com/rus_hr_srp/
http://community.livejournal.com/rus_hr_srp/profile

Potreban stan u Moskvi pod kiriju.Da li neko ima da izda ili zna nekoga ko ce da izda stan u Moskvi.Pozeljno bi bilo u Krasnogorsku-Moskovska oblast ili tu u blizini.

ima li nekog zivog a to svi spavate i niko da se javi.ko je u Moskvi gde setate gde se odmarate idete li po kafanama,diskotekama.ili samo radite i zaradjujete dolari,dolari.ili euro kakve veze ima.ajde ljudi pisite ne stidite se il svi smo mi papucari.kuca poso-poso kuca.

O Rusiji , pogotovu Moskvi imam jako lepo mishljenje i prelepe utiske iz toga grada.. iako imam godina dosta sam proputovala, posetila velike Evropske gradove i samo sam jedan zavolela naravno svoj Beograd i jedan me je opchinio..Moskva.. To je jedini grad u kome mi se sve svidja i jedino mesto gde bih moglka da zivim a da nije ova nasha Srbija.. Ruski uchim vec 9 godina,ali na moju veliku zalost ne mogu reci da ga dobro znam.. Zelela sam da upishem neke kurseve ali se malo razilalim u tim idejama sa mojim roditeljima kojimisle da bi trebalo da upishem techaj engleskog ili nemachkog, oni su u fazonu shta ce mi ruski.. Ali meni se taj jezik mnogo svidja.. Pa bih zezela da zamolim ako postoji neko ko bi zeleo da mi malo pomogne oko toga od vas koji znate jezik.. Da mi postane neshto kao virtualfriend.. Jednostavno zelim sa nekim da picham na ruskom.. Ako neko ima msn i kameru, to bi bilo super da prichamo preko toga.. Nadam se da ce mi neko pomoci.. Puno hvala.. ljubic..

Sto su svi zaboravili da se jave nigde nikog nema eeej ljuuuudi.budite se ajde bre stigla je zima treba da se sedi kuci i seta po netu ili uzivo kako kome. napolju je -5 stepeni pao sneg treba da se preobuvam (gume)a mrzime kad stigne zima lenja uhvati evo drugi dan ne idem na poso.e ajde zivnite malo ili idete po drugim forumima pa recite gde da se pridruzim.

evo ja cu da se javim, kad eto niko drugi nece ... vec 4 mesec sam u Srbiji, ne mogu da vam opisem osecaj (vama koji ste u Moskvi) .. napokon sam doma ljudi !!! planovi polako pocinju da prelaze u stvarnost, sve je blize ta opipljiva materija o kojoj sam sanjala sve one godine dok sam bila u moskvi.. i kod nas pada fin snegic, mislim da ga ovde nismo imali oko 2-3 god , bas je fino ..
sve vas pozdravljam puno puno i saljem vam zagrljaj da vas ugreje u ove zimske dane ...

Evo i ja da se javim. I ja sam se vratila iz Moskve i verovatno se vise i ne vracam. U ovom lepom gradu, Novom Sadu je mnogo bolje nego tamo. Moskva je divna na svoj nacin ali meni takav zivot ne odgovara. Otici cu nekad na 15-ak dana i to je to. Pozdrav svima koji su tamo ostali!;);):razz::razz::razz::razz::razz:;)

Cao!Ja sam zivela u Rusiji i vratila sam se letos,ali nisam radila nego isla u skolu.Pa i nije tako lose!!!Samo ima jednu manu jako je hladno!!!Ali covek se navikne!Sto ti mislis da neko ne bi ziveo u Rusiji?

Back