RUSIJA ZAUZIMA SJEVERNI POL

Mehanička ruka sa podmornice pobija rusku zastavu u dno Arktičkog okeana.
6gl7wp1.jpg

(Foto Fonet)
Од дописника Танјуга
Москва, 3. августа – Русија је поново кренула у освајање Северног пола, овога пута да би исправила оно што је 1997. године изгубила ратификацијом Конвенције УН о морском праву из 1982. године. Реч је о документу којим су територијалне воде ограничене на 12 миља, а економска контрола до 200 миља од приобаља. Конвенцијом је, међутим, истовремено дато право државама да своје ексклузивно право експлоатације природних богатстава прошире на континентални гребен који се простире дуж њених граница.

monti7-krstas:
Russland greift nach dem Nordpol
Zwei russische U-Boote sind zum Nordpol aufgebrochen, um auf dem Meeresgrund die russische Flagge zu hissen. Der Staat wolle das rohstoffreiche Gebiet symbolisch für sich beanspruchen, meldete die russische Nachrichtenagentur Itar-Tass
ZDF (Zweites Deutsches Fernsehen) Danas 19:07 Sati

Rusija zauzima sjeverni pol.
5zqy4ar.jpg

Dvije ruske podmornice su ispod sjevernog pola na dnu mora položile rusku zastavu kao obilježje ruske teritorije.!! Sa dna mora su uzeli uzorke materijala da bi dokazali da Sjeverni pol i Sibir čine jednu teritorijalni cjelinu. Ova ruska ekspedicija se među stručnjacima ocjenjuje kao podvig milenijuma (klimatska promjena planete to omogućila) i ne sumnjaju da će Rusi dokazati to što su naumili.
(Ruska podmornica koja je položila zastavu Rusije ispod s.pola)
4m88axy.jpg

Moj komentar: Non plus ultra.

Kartman:
pa to je srpska zemlja

Ameri su takodje imali istu ideju ali im je eksplodirala podmornica na 3000 metara. Zato Ruje rešile "da overe"...

SANDRINAbg:
A i ti mis'iš da smo postali od majmuna, aaaa? :shock:

Joooj, dosadno...odo' da šetam kera... :roll: :lol: :lol:

Kada smo se "odvajali od majmuna" tada nam nije bilo bitno...
Ali kako tebi da objasnim kada veruješ da je Zemlja u centru Svemira i da je ravna k'o ploča?
Usput, odradi rentgen kičmenog stuba pa pitaj doktora: "a jel ovo ovde nekad bio rep"?

p.s. ponesi kišobran i kesicu da počistiš "šetnju"...

Iron Lord:
Kada smo se "odvajali od majmuna" tada nam nije bilo bitno...
Ali kako tebi da objasnim kada veruješ da je Zemlja u centru Svemira i da je ravna k'o ploča?
Usput, odradi rentgen kičmenog stuba pa pitaj doktora: "a jel ovo ovde nekad bio rep"?

p.s. ponesi kišobran i kesicu da počistiš "šetnju"...

Ma ja mLogo toga verujem...dok se ne uverim u suprotno...š'a ću kad sam naivna, a opisah to na temi U92...i mLogo sam plemenita bre :twisted: :lol: :lol:

A ti bi da se uveriš, aaa...mis'im to za kraj mog kičmenog stuba..? :oops: :razz:

I ja i kera mi imamo kabanice...fala na briGi...a i uvek sve čistim iza ...pa i sebe :wink: :lol: :lol:

SANDRINAbg:
Ma ja mLogo toga verujem...dok se ne uverim u suprotno...š'a ću kad sam naivna, a opisah to na temi U92...i mLogo sam plemenita bre :twisted: :lol: :lol:

A ti bi da se uveriš, aaa...mis'im to za kraj mog kičmenog stuba..? :oops: :razz:

I ja i kera mi imamo kabanice...fala na briGi...a i uvek sve čistim iza ...pa i sebe :wink: :lol: :lol:

Kabanicu za kera? :shock:
Ako je mužjak obavezno da mu nabaviš i medjunožni džemper za zimu! Ebiga nije to ženka... :lol:

Iron Lord:
Prvo, fora je bajata ali ajd da ti prodje.
Drugo, jedna ćerka se razočarala u oca kada ga je videla na video snimku.
A i ovo se pamti jel...

Међеде.......болесно си сујетан...... :lol: :lol: :lol:

.....п.с. одох и ја..... 8-)
п.п.с. нећеш ме више навући да отварам твоје глупачке јутубе......

Iron Lord:
Eto kako se izražava roditelj maloletnog deteta kojem je zabranio pristup internetu "zbog ludaka koji se tamo mogu naći"...

OMG :roll: otac maloletnika koji brani sopstvenom detetu da ide na internet

e Irone ovo ti antologijska :lol:
brawo

ubuduće kad me bude PONOVNO vređao znat ću mu kako odgovorit

upravo ovako ko ti 8-)

bit će mu dobar poklopac za njegove uvrede :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hvala

Back