Rusija Za Srbiju!

dr hirurg:
Увек било колега! Где сила ту и право. Хоће ли неко да дира можда Северну Кореју сада?!?
А што се Русије тиче, најиндикативније како се сад на Западу код неких увиђе не-демократија. А пијани Јелцин кад је тенковима ишао на парламент то је била демократија???
Кажу сами Руси - то је зато што више нисмо мачји кашаљ, па нас више не гледају онако сажаљиво, као јадно дете... Сада је Русија у реду великих играча.
...nisam siguran dal' je vam poznato! Kad je USA-NATO bombardovao Srbe u Bosnu, (toga radi) podpresednik Rusije Aleksanda Ruckoi, hteo je da Srbima u Bosnu pomogne, al' s'pomoc SAD speijaliste i Checnien-Ruso-mrzce, B.Jetscin je naredio da napadnu Rusku parlament, odakle je (bez uspeh) Aleksandar Ruckoi zvao Ruski narod da tog izdanjika Srba svrgnu sa vlasi.
I pored sto je nas Zionista B.Jetsina izdao, Srbi nesmeju da izgube nadu Ruske pomoci, Rusi su nasa braca, valjda ce shvate da je (umesto zapadni kapitalizam) vrednije sacuvati bratstvo izmedju njihov i Srpski narod!...

King David:
A, kako bi bilo da vi odete na neki ruski forum, i tamo propagirate rusofiliju? Delotvornije je, odavde vas Rusi ne "cuju".

Ова ти није добра Давиде... како би онда било да сви који даноноћно смарају са САД и ЕУ оду на неки амерички или јевропски форум и тамо пропагирају англофилију и ксенофилију. :evil: :twisted: :twisted:

eremita:
Ова ти није добра Давиде... како би онда било да сви који даноноћно смарају са САД и ЕУ оду на неки амерички или јевропски форум и тамо пропагирају англофилију и ксенофилију. :evil: :twisted: :twisted:

То није лоша идеја колега. Англофили би успут могли да се приупитају шта је оно беше Тачерка урадила када су неки хтели да из Краљевства отргну неко острво 10000 миља удаљено. А ксенофили би могли да преиспитају своја осећања према рецимо Кинезима, па затим муслиманима који не деле вредности европске демократије (ксенофилија значи љубав према страном).

eremita:

Pa, tikoji propagiraju anglofiliju ili ksenofiliju ( ne znam da li se ovo odnosi ina Ruse ), uglavnom se slazu da Kosmet bude nezavisan, pa i nemaju potrebe da se pojavljuju na njihovim forumima, dok svi oni koji ocekuju pomoc Rusije, treba to da rade na ruskim forumima, da animiraju javnost, jer od Putina i njegove klike nema pomoci za Srbiju i kosmetsko pitanje.
Ne znam da li sam bio dovoljno jasan?

King David:
Pa, tikoji propagiraju anglofiliju ili ksenofiliju ( ne znam da li se ovo odnosi ina Ruse ), uglavnom se slazu da Kosmet bude nezavisan, pa i nemaju potrebe da se pojavljuju na njihovim forumima, dok svi oni koji ocekuju pomoc Rusije, treba to da rade na ruskim forumima, da animiraju javnost, jer od Putina i njegove klike nema pomoci za Srbiju i kosmetsko pitanje.
Ne znam da li sam bio dovoljno jasan?

Ма Давиде, јасан си ти мени одавно....... :lol: :lol: :lol: али дозволићеш да је у питању МОЈА СЛОБОДА ИЗБОРА на ком форуму ћу шта рећи и мало је превише упућивати оне са којима се не слажеш на друге форуме - осим ако овај није англофилски и ксенофилски........нису ме о томе још обавестили.......

jedno ne kapiram. zasto onda rusofobi a pogotovo oni indiferentni u proseku tri puta vise postuju teme sa 'rusija', 'putin', 'braca rusi' i slicno? i zasto 90% postova na slicnim temama zcine upravo postovi istih tih hladnokrvnih i objektivnih kriticara?

(pitanje je dakako retoricko)

JABUCHILO:
jedno ne kapiram. zasto onda rusofobi a pogotovo oni indiferentni u proseku tri puta vise postuju teme sa 'rusija', 'putin', 'braca rusi' i slicno? i zasto 90% postova na slicnim temama zcine upravo postovi istih tih hladnokrvnih i objektivnih kriticara?

(pitanje je dakako retoricko)
KOmentar (ne odgovor) :

Zato što je najteže priznati samom sebi ono što negde čuči u svesti i "vrišti".

Црна Гора – предграђе Москве

Руси доминирају туристичком индустријом у Намибији, оживљавају старе везе са Кубом, а Црну Гору већ називају „предграђем Москве”, пише немачки „Шпигл” у тексту под насловом „Куповање Запада – Руси долазе”. Недељник наводи да олигарх Олег Дерипаска преко свог посла с алуминијумом (власник је Комбината алуминијума Подгорица) контролише 80 одсто извоза Црне Горе. Овај 38-годишњи Рус, чија је имовина процењена на 7,8 милијарди долара, има одличан однос с Путином, тврди немачки часопис, наглашавајући да се готово ништа у пословању великих руских фирми не дешава без знања Кремља.

В. Р.
[објављено: 10.10.2006., "Политика"]

a077.gif

................
a077.gif

.................................
a077.gif

eremita:
Црна Гора – предграђе Москве

Руси доминирају туристичком индустријом у Намибији, оживљавају старе везе са Кубом, а Црну Гору већ називају „предграђем Москве”, пише немачки „Шпигл” у тексту под насловом „Куповање Запада – Руси долазе”. Недељник наводи да олигарх Олег Дерипаска преко свог посла с алуминијумом (власник је Комбината алуминијума Подгорица) контролише 80 одсто извоза Црне Горе. Овај 38-годишњи Рус, чија је имовина процењена на 7,8 милијарди долара, има одличан однос с Путином, тврди немачки часопис, наглашавајући да се готово ништа у пословању великих руских фирми не дешава без знања Кремља.
QUOTE]
Bas cudno da kapital ne zna za granice.Pa o tome ovde i pricam sve vreme.
Zapad ulaze u Rusiju Rusija na zapad sve se mesa...Srbi ako se ne uklope u te igre ce i dalje propadati.nema vise podele sveta tipa ili smo za Ruse ili smo za zapad...gotovoje sa tim...zato ne ocekujte da ce Rusija ista uraditi zbog Srbije sto bi moglo pokvariti biznis...Srbija je jednostvarno NEBITNA.

_Milanche_:
[Bas cudno da kapital ne zna za granice.Pa o tome ovde i pricam sve vreme.
Zapad ulaze u Rusiju Rusija na zapad sve se mesa...Srbi ako se ne uklope u te igre ce i dalje propadati.nema vise podele sveta tipa ili smo za Ruse ili smo za zapad...gotovoje sa tim...zato ne ocekujte da ce Rusija ista uraditi zbog Srbije sto bi moglo pokvariti biznis...Srbija je jednostvarno NEBITNA.

Па што вам је онда толика фрка од Руса....... :lol: :lol: :lol:

eremita:
Па што вам је онда толика фрка од Руса....... :lol: :lol: :lol:
kakava frka od Rusa daleko bilo(pa objasnjavao sam ti to 100 puta).
Samo je frka od zablude koju ima jedan deo srpskog naroda da ce od Rusa imati ne znam kakvu podrsku i da bolji odnosi sa Rusijom znaci pod obavezno potrebu konfrontiranja za zapadom sto nije tacno...a tek nece biti tacno u narednoj deceniji.

Back