- Poruka
- 9.965
Ne. Ovo je vec zavrsen projekat. Koncepcija i proba tenkova je gotova. Sad sledi masovno "stampanje". Dobri su ovo tenkovi. A i krupna je stvar kad imas "svoj proizvod"
aha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. Ovo je vec zavrsen projekat. Koncepcija i proba tenkova je gotova. Sad sledi masovno "stampanje". Dobri su ovo tenkovi. A i krupna je stvar kad imas "svoj proizvod"

Aleksandar Vasiljev, ruski analitičar:
Turska Vojska bolja i spremnija od bilo koje Evropske
http://webtribune.rs/analiticari-tu...ilo-koje-u-eu-zeli-da-postane-nuklearna-sila/
Da. Zato je meni jasno zašto Putin ne sme da udje u rat sa Turskom nego je odlučio da podrži kurdski terorizam.

Aleksandar Vasiljev, ruski analitičar:
Turska Vojska bolja i spremnija od bilo koje Evropske
http://webtribune.rs/analiticari-tu...ilo-koje-u-eu-zeli-da-postane-nuklearna-sila/
Da. Zato je meni jasno zašto Putin ne sme da udje u rat sa Turskom nego je odlučio da podrži kurdski terorizam.
Sta ce ulaziti u rat kad su dovoljni Kurdi da bace Tursku na koljena, pokoja bombica u Istambulu i Ankari, pokoji oboreni helikopter, i tako dalje
rofl evo ovog turskog talibana covece ne sramoti se vise goloruki kurdi razbijaju turke u sopstvenoj zemlji ,turci ne smeju da lete blizu granice sa sirijom na vlastitoj teritoriji ,sravnili su im rusi bracu turke u siriji a oni samo kmece i nista ne rade turci su najvece jajare koje je svet video evo dokaza za jedno od najvecih kmecanja u istoriji sveta![]()
Zasto imas potrebu postavljati sruseni Americki helikopter u Iraku i predstavljati ga Turskim? zar je dotle doslo?
![]()

albanci su odradili tako dobar posao da su bili totalno unisteni za par dana kada je krenula vojska pa su ameri morali da krenu sami sa bombardiranjem ako se potrudis mozes i naci i video americkog generala ili sta je vec koji govori da su albanci totalno unisteni znaci sedi jedan
Vidi se da neznaš ništa
Zovete Albance korohebi a oni vas preveslali ko mlade pavijane
Da su Albanci tako glupi a vi pametni kao što mnogi tvrde sad na Kosovu nebi bilo Albanaca al bilo bi Srba a ne obrnuto
to je bio samo prvi video na koji sam naisao i nemam nikakve potrebe lagati kao i ti kada kazes da su ruske rakete pale u iranu a nemas nijednog dokaza e moj mosnjo ko te ne zna skupo bi te platiomomak ti nisi bas bistar prvi helikopter koji je srusen je turskito je bio samo prvi video na koji sam naisao i nemam nikakve potrebe lagati kao i ti kada kazes da su ruske rakete pale u iranu a nemas nijednog dokaza e moj mosnjo ko te ne zna skupo bi te platio
Misliš kao što su Albanci na Kosovu odradili poso umjesto amerikanaca?
Znači priznaješ da pokušavate i da ste pokušavali da nas uništite ili bar pretvorite u vaše roblje al vam ne ide za rukom?mrho ti ili si glup ili se pravis glup prvo si rekao da su nama sipci kao kurdi turcima ja ti objasnio neke stvari i cak ti nasao i video gde ameri sami kazu da su unisteni totalno za vreme rata ih nigde nije bilo e sad sta se desilo posle intervencije zapada to je druga stvar znaci sipci nisu bili nikakav faktor za vojsku srbije koja ih je unistila za par dana e sad uzmi da kurdi razbijaju turke vec godinu dana i videces razliku a kao trece to nema nikakve veze sa albancima da li su oni pametni ili glupi svi znamo da ste vi mosnje .sipci i hrvati najvece jajare koje su uvek bile uz fasiste i naciste i da ste se uvek njima priklanjali sto znaci da nikad sami ne bi izborili ono sto imate danas i pitanje je da li bi vas uopste bilo na ovim prostorima na koijm ste sada da niste sluzili hitlerima svakog doba nadam se da sam bio dovoljno jasan
lazes ko turcin erdogan je prakticki klecao na koljenima i molio za oprost prvo se hvalio kako je on naredio skidanje aviona a onda su mi rusi sravnili sa zemljom bracu u siriji i on je samo kmecao i nista nije smeo da uradi turski avioni ne smeju da lete blizu sirijske granice na vlastitoj teritoriji 
kao drugo koji je snimak lazan ? prvi helikopter je turski koji su srusili kurdi u turskoj pre 3-4 dana
poslo nam je za rukom da unistimo teroriste za par dana kao sto nam je poslo za rukom da unisitimo iste takve teroriste u bosni godinama ranijeputin moli turke da ponovo saradjuju ?lazes ko turcin erdogan je prakticki klecao na koljenima i molio za oprost prvo se hvalio kako je on naredio skidanje aviona a onda su mi rusi sravnili sa zemljom bracu u siriji i on je samo kmecao i nista nije smeo da uradi turski avioni ne smeju da lete blizu sirijske granice na vlastitoj teritoriji
kao drugo koji je snimak lazan ? prvi helikopter je turski koji su srusili kurdi u turskoj pre 3-4 dana
Pokusao si podvaliti ali nemoj misliti da ce ti takve stvari prolaziti.putin moli turke da ponovo saradjuju ?lazes ko turcin erdogan je prakticki klecao na koljenima i molio za oprost prvo se hvalio kako je on naredio skidanje aviona a onda su mi rusi sravnili sa zemljom bracu u siriji i on je samo kmecao i nista nije smeo da uradi turski avioni ne smeju da lete blizu sirijske granice na vlastitoj teritoriji