Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
Ljudi, ako Turci popiju atomsku i naše će dobre Bošnje na zelenoj transferzali biti ozračene!!!
Da, idu u Meku.
Fasovaće virus radijacije !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, ako Turci popiju atomsku i naše će dobre Bošnje na zelenoj transferzali biti ozračene!!!
Evo i "vidovita Minja" upravo potvrdila da ce doci do rata izmedju Rusije i Turske:![]()
Amerima je potreban jedan veliki rat (to su izjavili svi ugledni analiticari) i ja upravo polazim od te cinjenice.
PLANETI PRETI ATOMSKI RAT: Putin upozorio Erdogana da će baciti nuklearku, da li će SAD uzvratiti!
Rizik da bi sirijski rat mogao da izazove Treći svetski rat se nastavlja, kako Turska i Saudijska Arabija i dalje razmatraju invaziju koja bi mogla da dovede do žrtava među ruskim trupama, i tako pretvori sirijsku krizu u nuklearni obračun, piše američki istraživački novinar Robert Peri
Na poslednjoj konferenciji za štampu Baraka Obame niko od novinara ga nije pitao - a trebao je - da li je zabranio Turskoj i Saudijskoj Arabiji da napadnu Siriju, jer bi to pitanje moglo otkriti kako će se dalje razvijati situacija na Bliskom istoku. Ako Turska, sa stotinama hiljada vojnika blizu granice, i Saudijska Arabija sa sofisticiranom avijacijom ispune svoje pretnje, i u Siriji vojno intervenišu da bi spasle svoje klijent...e, koji uključuju Al Kaidin Nusra Front, Rusija će morati da odluči kako da zaštiti svoje vojno osoblje.
Izvor blizak ruskom predsedniku Vladimiru Putinom mi je rekao da su Rusi upozorili turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana da je Moskva spremna da koristi taktičko nuklearnog oružje, ako bude potrebno, da bi zaštitila svoje trupe od tursko-saudijskog napada. Pošto je Turska članica NATO, svaki takav sukob bi mogao brzo eskalirati u nuklearni obračun punog obima.
...
++++++++++++++++++++++
Mislim da smo na mikron od tačke bez povratka.
Ameri i EU upotrebljavaju poludele Turke da započnu Treći svetski rat za njihov račun.

PLANETI PRETI ATOMSKI RAT: Putin upozorio Erdogana da će baciti nuklearku, da li će SAD uzvratiti!
Rizik da bi sirijski rat mogao da izazove Treći svetski rat se nastavlja, kako Turska i Saudijska Arabija i dalje razmatraju invaziju koja bi mogla da dovede do žrtava među ruskim trupama, i tako pretvori sirijsku krizu u nuklearni obračun, piše američki istraživački novinar Robert Peri
Na poslednjoj konferenciji za štampu Baraka Obame niko od novinara ga nije pitao - a trebao je - da li je zabranio Turskoj i Saudijskoj Arabiji da napadnu Siriju, jer bi to pitanje moglo otkriti kako će se dalje razvijati situacija na Bliskom istoku. Ako Turska, sa stotinama hiljada vojnika blizu granice, i Saudijska Arabija sa sofisticiranom avijacijom ispune svoje pretnje, i u Siriji vojno intervenišu da bi spasle svoje klijent...e, koji uključuju Al Kaidin Nusra Front, Rusija će morati da odluči kako da zaštiti svoje vojno osoblje.
Izvor blizak ruskom predsedniku Vladimiru Putinom mi je rekao da su Rusi upozorili turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana da je Moskva spremna da koristi taktičko nuklearnog oružje, ako bude potrebno, da bi zaštitila svoje trupe od tursko-saudijskog napada. Pošto je Turska članica NATO, svaki takav sukob bi mogao brzo eskalirati u nuklearni obračun punog obima.
...
++++++++++++++++++++++
Mislim da smo na mikron od tačke bez povratka.
Ameri i EU upotrebljavaju poludele Turke da započnu Treći svetski rat za njihov račun.

Eh , pa sad !
Znajuci Ruse "kako dobro nisane" nije iskljuceno da bi te , eventualne , "nuklearke promasile Turcku " i ko zna gde odletele ...?!
Kakvi su , mozda "promase i Veliku Baru" i padnu negde na neku pustu zemlju iz vojnickih snova ...?![]()
Samo mi jos nuklearni rat fali![]()
Ima na NSPM tekst nekog Rusa Strelkova... uglavnom, kao razlog eventualne upotrebe nuklearnog oruzja navodi skoro nikakve sanse da Rusi dobiju konvencionalni rat u slucaju turske invazije na Siriju.
U svakom slucaju, sad je jasno zasto su Saudijci pre par godina kupovali gomilu F-15 cini mi se, kao i 200 nemackih "leoparda".
Bio bi to fin rat posto bi se garant ukljucila Jermenija...Azerbejdzan bi naj.ebao 100%.....Iran takodje bi tu uleteo malo...
Ima na NSPM tekst nekog Rusa Strelkova... uglavnom, kao razlog eventualne upotrebe nuklearnog oruzja navodi skoro nikakve sanse da Rusi dobiju konvencionalni rat u slucaju turske invazije na Siriju.
U svakom slucaju, sad je jasno zasto su Saudijci pre par godina kupovali gomilu F-15 cini mi se, kao i 200 nemackih "leoparda".
Najjači saveznik Turske je njena geografija: Rusija se ne graniči sa Turskom i masivan kopneni napad na tursku teritoriju Rusija bi eventualno mogla da pokrene samo preko Azerbejdžana i Irana (ili možda eventualno opet preko Gruzije), a što je malo verovatno.
Rusija bi mogla da lansira masivni udar krstarećim raketama na ciljeve širom Turske i da preko Crnog Mora izvrši masivne avio-udare po Turskoj i to je to.
Turci su prvo,kada su poceli da se zezaju sa Rusima,udarili dupetom o ledinu,misleci da ce ih Ameri podrzati.Nikako ne shvatajuci da Ameri ne podrzavaju nikog,kad nisu sigurni u pobedu.

Bio bi to fin rat posto bi se garant ukljucila Jermenija...Azerbejdzan bi naj.ebao 100%.....Iran takodje bi tu uleteo malo...
Може бити већи колико год хоћеш, Азербејџан је поражен од Јермена у рату за Нагорно Карабах 1988.-1994.Azerbeidzan je veci od Armenije
https://en.wikipedia.org/wiki/Azerbaijan
vs
https://en.wikipedia.org/wiki/Armenia
Може бити већи колико год хоћеш, Азербејџан је поражен од Јермена у рату за Нагорно Карабах 1988.-1994.
https://sr.wikipedia.org/sr/Рат_за_Нагорно-Карабах
Као што и Араба има скоро пола милијарде, али им Јевреји константно ебу мамару баш како и треба.

SOM Cruise Missile (Turkish: Satha Atılan Orta Menzilli Mühimmat) is a next-generation high precision cruise missile, which can be launched from land, sea and air platforms[5] developed by TÜBİTAK SAGE, Defence Research and Development Institute of Turkey
Pogledajte prilog 375127
https://en.wikipedia.org/wiki/SOM_(missile)