Rusija u 2021 godini izgubila milion stanovnika

Ipak ne cveta cvece ni u rusko preduzece. Pojesce je Kina ko pascetinu.
mi ameri smo otvorili juznu granicu kao fol na pola, zapravo bajden, pa ulaze iz juzne amerike, kako ko stigne, i liferuju se ljudi sirom amerike

a zamisli kada rusi otvore svoje granice, jel ce da nagrnu ovi iz mudzahedinstanskih respublika? ili bolje da puste kineze?
зашто да је поједе,има ли разлога?
Само покварени,трули запад воли тако да "једе",пљачка све што му се нађе на путу.
sto je sigurno, to je sigurno, a:
najbolje im je da nude kvote i da uzmu u obzir indijce, da se to malo pomesa, razne vere i nacije, multi-kylti i sl. da ne bude posle belaja

nama su ove mekse dobre, vecina rimokatolici, trebalo bi da imaju boga u sebi?

Poslednja izmena:
Mnogo je razloga za to ali ti to ne vidis jer ti se svidja da radis u linglongu.

Кад бих ја радио у Линглонгу,ја бих радио са еланом и полетом само зато јер бих знао
да ће моје Залагање да допринесе уништењу Амера,енглеске,Ватикана...
веровао ти мени или не!
И то само зато због Освете ,колико сте само ЗЛА нанели Човечанству кроз векове!

znaci $400 platica, a kako da placam racune, npr. auto i osiguranje za njega, i ode cela plata, pa za koje pare cu da sipam gorivo, a i ja moram da jedem i grejem kucu? aha, pa nemam kucu jer ne mogu da placam ratu sa $400 platom - sve mi je jasno.

Можда људи живе са незнатним животним обавезним месечним Издацима,киријама и сл. за разлику од твог(мог) Поднебља.

Ево их овде..сви срећни и мање-више задовољни z:)

ma, da, ali svi bi duplo vise para, koliko god da zaradjuju [negde oko 4. minute videa]
a ovde u americi, da ti neko kaze da bi duplo, gledao bi ga kao ludog, nema tih para koje donose srecu, izgleda da to rusi ne znaju, ili su cak i ti solidni, dobrostojeci iz videa ipak sirotinja.
pazi, ja ne zamenjujem teze, ne kazem da su nesretni, nezadovoljni, samo ti kazem sta sam video i cuo, procitao na titlu, iz videa, koliko im treba da budu scastlivi

Poslednja izmena:
ma, da, ali svi bi duplo vise para, koliko god da zaradjuju [negde oko 4. minute videa]
a ovde u americi, da ti neko kaze da bi duplo, gledao bi ga kao ludog, nema tih para koje donose srecu, izgleda da to rusi ne znaju, ili su cak i ti solidni, dobrostojeci iz videa ipak sirotinja.
pazi, ja ne zamenjujem teze, ne kazem da su nesretni, nezadovoljni, samo ti kazem sta sam video i cuo, procitao na titlu, iz videa

Што вам огаван овај Валлмарт...и скупљи од Москве!z:lol:z:lol:

А Русија мора све да увози за разлику од америке којима је то забрањено...
жешће Вас пљачкају а онда вам за нешто Русија крива па би опет да ратујете?

Што вам огаван овај Валлмарт...и скупљи од Москве!z:lol:z:lol:

А Русија мора све да увози за разлику од америке којима је то забрањено...
жешће Вас пљачкају а онда вам за нешто Русија крива па би опет да ратујете?
ma, necemo da ratujemo, ko te slagao? smrdljivi cnn laze - hteo bi rat, pa posle brise svoje bljuvotine:
evo ti npr.

Most Americans Want Diplomacy, Not War With Russia Over Ukraine; New Poll Finds

sto se tice walmarta, ja tamo uzmem ulje mobil 1 full synth. i filter 20.000 milja za auto, kertridze za stampac, i tako to, papuce sam trazio, ali nije bilo mog broja, a hranu retko kada... jes su se malo rafovi proredili, ali nema nista da fali, mjau miks je tu vidis valjda?

za cene si u pravu, imamo inflaciju, sledi nam recesija, stezanje kaisa, niko nece pobeci iz svoje koze, ali smo opusteni... evo npr. ja sam zaboravio da sam blokirao neku karticu sa koje mi se skida neki bolnicki ceh, i odjednom uterivaci duga salju pismo: jel mislis da sam se potresao? jok more, tako stvari ovde funkcionisu, zezanje za sitninu ,a ne mastamo o nedostiznim parama kao ti rusi iz videa

znaci, taj dug sam izmirio, a na drugoj strani su me stipnuli za $25 fee, jer nisam neki racun platio, i to je sve gde sam kratak unazad mozda 5-6 godina, pisljivih 25 dolara, a ne da mi za srecu fale 10-ine hiljada ili 100-tine

Poslednja izmena:
ma, necemo da ratujemo, ko te slagao? evo ti npr.

sto se tice walmarta, ja tamo uzmem ulje mobil 1 full synth. i filter 20.000 milja za auto, kertridze za stampac, i tako to, papuce sam trazio, ali nije bilo mog broja, a hranu retko kada... jes su se malo rafovi proredili, ali nema nista da fali, mjau miks je tu vidis valjda?

za cene si u pravu, imamo inflaciju, sledi nam recesija, stezanje kaisa, niko nece pobeci iz svoje koze, ali smo opusteni... evo npr. ja sam zaboravio da sam blokirao neku karticu sa koje mi se skida neki bolnicki ceh, i odjednom uterivaci duga salju pismo: jel mislis da sam se potresao? jok more, tako stvari ovde funkcionisu, zezanje za sitninu ,a ne mastamo o nedostiznim parama kao ti rusi iz videa

znaci, taj dug sam izmirio, a na drugoj strani su me stipnuli za $25 fee, jer nisam neki racun platio, i to je sve gde sam kratak unazad mozda 5-6 godina, pisljivih 25 dolara, a ne da mi za srecu fale 10-ine hiljada ili 100-tine

Мени месечне режије износе преко 3.500 франака месечно(телефони,интернети,кирија од 1.550 месечно,струја),
онда неке картице ,па порези који су овде до 15% нето прихода....
Тако да сам ту и тамо,и овде у Швајцарској мало приморан да се бавим и 2 послом на Црно како бих себи избоксовао Србију и солидан годишњи z:)

Мени месечне режије износе преко 3.500 франака месечно(телефони,интернети,кирија од 1.550 месечно,струја),
Тако да сам ту и тамо,и овде у Швајцарској мало приморан да се бавим и 2 послом на Црно како бих себи избоксовао Србију и солидан годишњи z:)
pa neko voli da je u predgradju 10milionskog grada, a neko 1milionskog, to ti je sustina, kao da cu ja da upoznam milion ljudi, a kamoli 10?
tu smo negde dolar/franak

bas me podseti, kupujem brisace, i trazim neke jeftinije sta znam komad $20, necu da placam 40 za komad, trebaju mi 3 i zadnji

i prodavac me pita, za firmu, imao sam trenerku, zapravo prsluk sa logom firme, kako je i on trebao tu da radi, ali su davno branili dugu kosu? ja kazem da sada ne brane, i tako on meni, sav fin kaze da mu je to part-time posao u prodavnici autodelova, bilo vece 8 sati, a da radi i od kuce, zaboravih sta... hocu da ti kazem da se ljudi tesko sastavljaju svuda, a ja sam shvatio sad u sredovecnim godinama 50 i kusur da je bolje coveku da bude siromasan nego nesretan

cak i da smo deci omogucili 5x bolje startne pozicije od nasih imigrantskih, i primanja, sledstveno, kakav svet im ostavljamo, koji ce tek doziveti njihova deca, mislim na posledice od danasnjih delovanja, ili nedelovanja

Poslednja izmena:
Ако завириш у Нигерију, Египат, Индију... видећеш да није баш тако свуда у свету. :) Али у „прозападном” делу света јесте.
Zato se zove bijela kuga. Izumiranjem bijelog čovjeka. Izuzetak su stanovnici južnog Kavkaza koji su bijelci a muslimani i imaju pozitivan prirodni priraštaj. Pored muslimana u Rusiji pozitivan priraštaj imaju turko mongolski narodi koji su hrišćani ili budisti.

ma, necemo da ratujemo, ko te slagao? smrdljivi cnn laze - hteo bi rat, pa posle brise svoje bljuvotine:
evo ti npr.

1643522613674.png

Можда људи живе са незнатним животним обавезним месечним Издацима,киријама и сл. за разлику од твог(мог) Поднебља.

A zato jer kao nije siromašno nataše beže bez glave da se kurvaju za lovu
pa daj

kako u svici naci posao na nekoj farmi na crno

Back