- Poruka
- 187.605
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo sjajan siSamo se ti smej i Italijani ce da vrate i Istru i Trst.
Može Putin da duva... uz vetar.Russia lays claim to Alaska and huge swathes of Asia as Vladimir Putin issues new decree
New edict affects all of Moscow's historic holdings across three continents, including former imperial colonies in the US.
https://www.express.co.uk/news/world/1858539/russia-claims-alaska-asia-vladimir-putin
Covece, mani me vise sa tim promovisdanjem staljinizma i boljsevizma!
Da li toliko ne shvatas koliko si uporan i dosadan, a i pun nekih teorija zavere?
Ameriku isterati... Kako to zamišljaš?Zna Putin u kom grmu leži zec i treba ameriku isterati na čisto!
To su ludi srbalji !EvE, odma'!
...
![]()
![]()
ATOMSKIM BOMBAMA!Ameriku isterati... Kako to zamišljaš?
To su ludi srbalji !
Proklinju jugoslovenski komunizam a slave Putinov sovjetski komunizam.
Samo u srbalja to postoji![]()
kako?Bravo sjajan si
Može Putin da duva... uz vetar.
Do mile volje
Daleki istok će biti oslobođen putinove okupacije!
U narednih 20 godina
Lako. Ti narodi imaju svoje autohtone korene, nemaju apsolutno ništa zajedničko sa nepostojećom "ruskom" nacijom. Gola FSB sila ih drži u sastavu putinove despotije tzv. Rusije.
brt psi laju, karavani prolaze a Gospodar univerzuma i najmoćniji čovek na planeti Putin i dalje loše utiče na zdravlje Nato i Eu nacistaLako. Ti narodi imaju svoje autohtone korene, nemaju apsolutno ništa zajedničko sa nepostojećom "ruskom" nacijom. Gola FSB sila ih drži u sastavu putinove despotije tzv. Rusije.
Možda se sad smeješ ovim navodima, u neko skorije vreme tvoj osmeh će postati kiseo![]()
Sa prvom atomskom bombom će ti se raspršiti svi demonski usa nato ss snoviLako. Ti narodi imaju svoje autohtone korene, nemaju apsolutno ništa zajedničko sa nepostojećom "ruskom" nacijom. Gola FSB sila ih drži u sastavu putinove despotije tzv. Rusije.
Možda se sad smeješ ovim navodima, u neko skorije vreme tvoj osmeh će postati kiseo
Ah ta mocna talijanska armijaSamo se ti smej i Italijani ce da vrate i Istru i Trst.
Bidan Tihi...Vracaj Aljasku!
Bidan Tihi...Ti očajnički želiš vjerovati da serkanje Rusa po internetu dotiče Ameriku.
![]()
Sve je to već probao da potpali i jedino je uspeo na Bliskom istoku jer tamo ti ne treba mnogo truda da zapališ.Mogući novi konflikti su:
1) Kina vs Tajvan
2) Severna Koreja vs Južna Koreja
3) Venecuala vs Gvajana
4) Proruski afrički savez vs ECOWAS
2 rata već naveliko bukte. Rat na Bliskom istoku i Ukrajinski rat. Putin želi rasterećenje svoje vojske u Ukrajini i zato potpaljuje svuda u svetu.
Ne znam Strakse.Sve je to već probao da potpali i jedino je uspeo na Bliskom istoku jer tamo ti ne treba mnogo truda da zapališ.
Ne znam Strakse.
Iskreno mi ne deluje kao gotova stvar da sigurno neće biti rata.
Dugoročno ni Severnoj Koreji ni Venecueli ni Kini ni Afrikancima ne odgovara pad Rusije.
Meni više deluje kao da se svi spremaju.
I odjednom pokrenu 3-4 nova rata ISTOVREMENO.
Evo ove godine ili sledeće mislim da je moguće da će krenuti. Okej, možda i neće, ali onda se stvari loše odvijaju po Ruse.
Alternativa je da Rusija potpiše mir u Ukrajini ili da krvari još godinama nakon čega će izaći znatno oslabljena nesposobna da pomaže svojim saveznicima u budućnosti.
Ako Rusija izgubi rat u Ukrajini ni Madurui ni Kastrovom režimu se ne piše dobro.
Severna Koreja je moguće takođe spremna za borbu i prepuna oružja.
Deluje da Kina neće napasti Tajvan, ali ona mora kad-tad napasti Tajvan ili ga nekako preuzeti.
Теби ко да је драган. ј. вучићевић стручни консултант око спољно-политичких ПитањаEvo ove godine ili sledeće mislim da je moguće da će krenuti. Okej, možda i neće, ali onda se stvari loše odvijaju po Ruse.
Alternativa je da Rusija potpiše mir u Ukrajini ili da krvari još godinama nakon čega će izaći znatno oslabljena nesposobna da pomaže svojim saveznicima u budućnosti.
Ne znam Strakse.
Iskreno mi ne deluje kao gotova stvar da sigurno neće biti rata.
Dugoročno ni Severnoj Koreji ni Venecueli ni Kini ni Afrikancima ne odgovara pad Rusije.
Meni više deluje kao da se svi spremaju.
I odjednom pokrenu 3-4 nova rata ISTOVREMENO.
Evo ove godine ili sledeće mislim da je moguće da će krenuti. Okej, možda i neće, ali onda se stvari loše odvijaju po Ruse.
Ako Rusija izgubi rat u Ukrajini ni Madurui ni Kastrovom režimu se ne piše dobro.
Severna Koreja je moguće takođe spremna za borbu i prepuna oružja.
Deluje da Kina neće napasti Tajvan, ali ona mora kad-tad napasti Tajvan ili ga nekako preuzeti.