Rusija trazi nazad Aljasku! Putin proglasio predaju Aljaske SAD Ilegalnom!

mesas napad na Srbiju i situaciju na Kosovu.
bombardovanje Srbije je za svaku osudu, protivpravno, zlocin... ali sa druge strane kao sto sam rekao, Srbija se sama postarala da dobije preko p*čke, prvo time sta se na Kosovu desavalo '96-97, a drugo neprihvatanjem sporazuma u Rambujeu.
sporazum u Rambujeu je miniran od strane Amerikanaca...kad je napravljen sporazum došao je Voren Kristofer i dodao Aneks u kome piše da Albanci imaju pravo na referendum za nezavisnost u roku od godinu dana i da NATO trupe mogu da prolaze kroz Srbij bez krivične odgovornosti ako ubiju nekog u i uspostavljaju baze po svom nahođenju...namerno su postavljeni ti dodatni uslovi da bi Srbija odbila sporazum i da bi bilo bombardovanja da Ameri isprobaju rakete...

Надам се да је вест тачна, јер ће у том случају републиканци у Конгресу лакше да одобре паре за наоружавање Украјине.
Amerika Kini duguje ekstremno velike pare, realno je za očekivati da joj na ime duga ustupi Aljasku, to je nekako najbezbolniji način po amerikance.

Kad ne lezi vraže, Rusi hoće Aljasku nazad ?

O čemu se ovde zapravo radi ?

Ameri će dati Kini Aljasku na ime duga a Kina će rusima istu dati na upravljanje, jer su bolje prilagođeni i opremljeni za ta zamrznuta područja.

Rusi će im to naravno refundirati u gasu i nafti, koju će delom vaditi iz tla same Aljaske.

Tako će se Amerika razdužiti, Kina profitirati a Rusija vratiti svoje vekovne teritorije. :kafa:

И колико је међу њима "обучених" људи ни то се не може знати :whistling:
Ne moze, ali eto oficijelno kazu samo za tu godinu Gospodnju 2022 da Rusi na desetom mjestu, a Afgani na kojima zvono tek na sedmom sa 55 tisuca useljenih...ako cemo pravo balkanske zemlje osim Bulgarije (5), Rumunije (2) i Turkije (4) su daleko iza majcice Rusije. Zasto ljudi ne zele blagostanje ni Rusije ni Turske nego hrle u raspad sistema Njemacke?

Autorska tema.

Upravo sam procitao jako vaznu vest!

Rusija trazi nazad Aljasku! Putin proglasio predaju Aljaske SAD Ilegalnom!!!

Rusija je upravo teritoriju Aljaske proglssila privremeno okupiranom teritorijom Rusije!!!

Pogledajte prilog 1486840

Pogledajte prilog 1486841

https://www.newsweek.com/putin-decr...a-calls-territory-empire-soviet-union-1862689
Odlično! Neka sad Putin rasporedi svoju vojsku i nakon par dana neka prijeđe granicu i zarati sa SAD-om. U međuvremenu, odoh ja u nabavku Cole i kokica. U velikim količinama. :D

Из истих разлога из ког је твој деда почео да се изјашњава као хрват - страх или материјална корист
Ocekujem takav odgovor od dvanaestogodisnjeg djeteta, od odraslog covjeka stjeranog uz zid dokazima ocekujem da kaze nisam znao za ove podatke, hvala na objasnjenju razmotrit cu mogucnost da ipak u Rusiji puno losije nego u Njemackoj.

Rusija je najavila jos 2022 da ce u slucaju otimanja ruske imovine u inostranstvu traziti nazad Aljasku a sada je to i ozvaniceno!!!!

https://www.espreso.co.rs/amp/1085909/rusija-bi-mogla-da-trazi-aljasku-nazad
Tihi, ti si vidim, jedan jako pametan momak. Ajde ti meni, molim te, objasni kako možeš tražiti natrag ono što si prodao i dobio novce za to? Mislim čisto me zanima pa da i ja počnem zahtjevati natrag sve one stvari koje sam nekoć nekome prodao. :mrgreen:

Kaze njemacki statisticki zavod oficijelno od 2000-2022 preko 700 tisuca...dakle pod vlascu voljenog vodje odlucili su da se isele u raspalu Njemacku, bice teske budale..za godinu 2022 kaze tacno 31520 Rusa odlucilo zivjeti u raspaloj Njemackoj. Koliko ih doslo na "privremeni" rad niko ne moze znati.
Ukri sa ruskim pasošem

Kad srpski ljuti kremljobotici povrate Knin, Karlobag, Karlovac, Ogulin, Viroviticu i Prizren pride tada ce otprilike i Volodja da povrati Aljasku.

laughing-haha.gif

taknuto maknuto. Nema teorije da Rusija to dobije nazad ni za kakve pare
Rusi su uzrujani, jer su im Amerikanci oteli ogromne iznose novca koje su čuvali u američkim i moguće, drugim međunarodnim bankama. Zato nastoje uznemiriti Amerikance spominjanjem Aljaske, kako bi utjecali na njihove odluke u vezi oduzetog novca.

Kad srpski ljuti kremljobotici povrate Knin, Karlobag, Karlovac, Ogulin, Viroviticu i Prizren pride tada ce otprilike i Volodja da povrati Aljasku.

laughing-haha.gif
"Povratiti" je malo nelogičan glagol u datom kontekstu. Impliciralo bi da su sve to imali ranije, što baš i nije slučaj. Prikladniji glagoli bili bi "zauzeti", "osvojiti", "oteti"... ;)

Ovo je fantasticna vest po nas.

Rusija je U RATU DO ISTREBLJENJA SA NATOM PAKTOM

U takvom ratu NATO ce biti unisten.

U najgorem slucaju sarmati ce da rade i nnijednog NATOvca na zemlji nece ostati zivog.

Zato bolje predajte Aljasku ostavicemo vam makar Njujork i Micigen.

Prijavljujem se dobrovoljno da budem u prvom talasu rusko-kineskog desanta na Aljasku!!!

Aljaska je Rusija! Kosovo je Srbija! Tajvan je Kina!

Rusima Aljaska

Kinezima Tajvan i Kanada.

Meksikancima veci deo SAD a ovim cobanima mozda ostavimo istocnu obalu . Ali mozda jer i Kuba ima odredjene pretenzije na tu teritoriju.

Aljaska je prodata, alooooooo!

Poslednja izmena od moderatora:

Back