Rusija spremna da prizna nezavisno Kosovo

jedite_kod_Joa:
У средњој смо имали засебна мађарска одељења(има их и данас,мислим),која су се увек издвајала од других,и то својевољно.Никад нису давали да им се неко приближи...Таквих одељења је било у све 4 године.Јако мало су знали српски и учили су на свом матерњем језику.То што су учили на свом језику је за похвалу Србији,а што нису знали званичан државни језик је неприхватљиво.
Zasto?
Sta to tebe ili bilo koga drugog briga?
On da bi se kasnije zaposlio odnosno da bi se vecina njih zaposlila,moraju da progovore srpski. Zato se bezveze busas u grudi.
Madjari su jedan izuzetno zatvoren i nepristupacan narod. Tako zive i sta koga boli uvo. Ako nece da prica srpski moze samo da ore svoju njivu i nista drugo.
Samo kenjate o madjarima,a niko madjarice da spomene. :D:D:D:D

Eras ja lično nisam nijednog madzara ni uvredio ni tukao, ali se NE VOLEMO i to nema veze samnom i mojim razmišljanjima to je stav sredine u kojoj živim,SRBI nisu izmišljena nacija uzmi malo debele knjige pa ćeš videti,a što se zločina u Bosni tiče čudi me da nisi spomenuo Srebrenicu,smatram da su muslimani počinili puno više zločina nad srbima i da dovoljno su komercijalno iskorišteni zločini nad muslimanima,a što se tiče leda ipak ja njima ne verujem to je moj deda meni u amanet ostavio i poslovicu jednu"Oni su ti kao vatra dete moje "Dobar sluga al zao gospodar" ej nema više idem da spavam sa madzaricom naravno :twisted:

Eras ja lično nisam nijednog madzara ni uvredio ni tukao, ali se NE VOLEMO i to nema veze samnom i mojim razmišljanjima to je stav sredine u kojoj živim,

Ja ni od jednog mog poznanika ili rođaka iz Vojvodine nisam čuo da mrzi Mađare.

SRBI nisu izmišljena nacija uzmi malo debele knjige pa ćeš videti,

Nisu, ali nisu ni Bošnjaci.

a što se zločina u Bosni tiče čudi me da nisi spomenuo Srebrenicu,

Što bi je spomenuo?

smatram da su muslimani počinili puno više zločina nad srbima i da dovoljno su komercijalno iskorišteni zločini nad muslimanima,

Broj leševa ne govori tvojoj tezi u prilog.
Ljudi koji su doneli nesreću Srbiji su počinili zločine u njeno ime i negacija tih zločina neće ništa pomoći Srbiji već samo njima, a oni su nakon zločina negaciju nametnuli kao imperativ da bi odbranili sebe. Tako su oni srpski narod isturili kao živi štit.

a što se tiče leda ipak ja njima ne verujem to je moj deda meni u amanet ostavio i poslovicu jednu"Oni su ti kao vatra dete moje "Dobar sluga al zao gospodar" ej nema više idem da spavam sa madzaricom naravno

Aj...

jedite_kod_Joa:
У средњој смо имали засебна мађарска одељења(има их и данас,мислим),која су се увек издвајала од других,и то својевољно.Никад нису давали да им се неко приближи...Таквих одељења је било у све 4 године.Јако мало су знали српски и учили су на свом матерњем језику.То што су учили на свом језику је за похвалу Србији,а што нису знали званичан државни језик је неприхватљиво.

Moje iskustvo j esuprotno. imalio smo madjarsko odeljenje u koje nisam hteo da idem , i još tri druga i tri drugarice koji su Madjari nisu hteli da idu, pa su išli u redovno. Sećam se da su u školi stalno pitali što mi nećemo u madjarsko odeljenje. Čak su nam u 7 razredu ponovo podelili upitnike ko hoće da predje u madjarsko odeljenja. Bezobrazni Srbi!

mada je ljudima iz Madjarskog odeljenja u stvari bilo krivo, bilo ih j emalo, petnaestak, ali smo se svi družili sa njim i oni sa nama i danas smo prijatelji. Što se tiče Srpskog SVI su ga perfektnbo govorili, a Madjarski su koristili isključivo na nastavi.

Fagypont:
SAD i Velika Britanija učinile su ustupak Rusiji kada je Kontakt grupa ostavila mogućnost da se proces utvrđivanja statusa Kosova eventualno prolongira, ocenio je britanski stručnjak za Balkan Miša Gleni.

Poslednji sastanak Kontakt grupe u Njujorku je, prema oceni Miše Glenija, pokazao da je Moskva spemna da na kraju krajeva pristane na nezavisnost Kosova.

Ruski predsednik Vladimir Putin, kako je dodao Gleni, nastavlja tradicionalnu pragmatičnu rusku poltiku na Balkanu, odnosno da određene balkanske države ili narode koristi kako bi u velikoj diplomatskoj igri sa Zapadom Rusija izvukla nesto za sebe.
Ako ovo bude istina,mada sam ja bio postavio temu da je Putin rekao kako ce Rusija staviti veto,onda to dokazuje jos jednom kako nam Rusi nisu nikakvi prijatelji,slovenska pravoslavna braca i slicna njesra nego da se nastavlja politika od cara do Jeljcina preko Putina:Srbi-moneta za potkusurivanje sa zapadom.

PredatorBG11:
Ako ovo bude istina,mada sam ja bio postavio temu da je Putin rekao kako ce Rusija staviti veto,onda to dokazuje jos jednom kako nam Rusi nisu nikakvi prijatelji,slovenska pravoslavna braca i slicna njesra nego da se nastavlja politika od cara do Jeljcina preko Putina:Srbi-moneta za potkusurivanje sa zapadom.

pa naravno da smo moneta za potkusurivanje...i ne postoje prijatelji tek tako nego samo sa nekim jakim razlogom...

PredatorBG11:

Ono sto je sigurno - Zapad nam je u svakom slucaju neprijatelj, dok postoji sansa da nam se interesi poklope sa ruskim i da se Rusija zalozi za nas. Pametnom je jasno u kom se pravcu Srbija treba okrenuti.

Eraserhead:
Znači SAD je slaba država.

Ti misliš da imaš pravo nekoga da nateraš da nauči neki jezik?
To što neki Mađar u Vojvodini može da izabere da li će da nauči srpski ili ne nikako ne pogađa Srbiju. To spada u domen individualnih prava.

Te paranoidne priče o tome kako neki narod postaje nacionalna manjina u sopstvenoj državi su smešne i služe izazivanju nesigurnosti i straha kod većinskog naroda koji onda zapada u nacionalizam i glasa za stranke koje mu donose najviše zla a sve pod izgovorom odbrane njegovih prava. Prema tome te priče su loše najviše po Srbe. Srbe niko ne ugrožava, a po najmanje oni koji ne znaju srpski jer im ne treba.

Da, da to je čista paranoja, pogotovo na Kosovu, u Bosni ili u Crnoj Gori. To što su to nekada bile srpske države, a onda se dovukli smrdljivci raznih fela i religija i potisnuli Srbe, to je sigurno samo paranoja.

Back