RUSIJA.....SLAMKA SPASA ZA PATRIJOTE KRSTE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko tebi ne brani da volis Madjarsku i Svajcarsku-ali logicno je da se najvise voli narod koji je
uvek bio prijateljski nastrojen i najblizi po veri-krvi-jeziku-istoriji..
Amerikanac najvise voli Britanca-Spanac Portugalaca-to je svugde normalno u Svetu..

Prijatelju, poanta čitave ove moje priče je da ne možeš voljeti dvije majke. Ako si Srpski patriota onda voliš Srbiju, ako si Ruski, voliš Rusiju. Druge države mogu biti prijateljske, neutralne ili neprijateljske, takođe mogu biti i uzori (pozitivni ili negativni).
Drugo, izjava ljubav prema nekom ili nečem po meni nije dovoljna da bi dokazao da nekog ili nešto i stvarno voliš. Po mom skromnom mišljenju ljubav se dokazuje djelima.

Opet, šta po tvom mišljenju neko treba konkretno da uradi pa da ostatak nacije kaže "ON JE PRAVI PATRIOTA"?

Inače za Austriju i Njemačku sam te pitao zato što je najveći (barem prema njegovom mišljenju) Njemački patriota bio Austrijanac Adolf Hitler.

Prijatelju, poanta čitave ove moje priče je da ne možeš voljeti dvije majke. Ako si Srpski patriota onda voliš Srbiju, ako si Ruski, voliš Rusiju. Druge države mogu biti prijateljske, neutralne ili neprijateljske, takođe mogu biti i uzori (pozitivni ili negativni).
Drugo, izjava ljubav prema nekom ili nečem po meni nije dovoljna da bi dokazao da nekog i stvarno voliš. Po mom skromnom mišljenju ljubav se dokazuje djelima.

Opet, šta po tvom mišljenju neko treba konkretno da uradi pa da ostatak nacije kaže "ON JE PRAVI PATRIOTA"?

Inače za Austriju i Njemačku sam te pitao zato što je najveći (barem prema njegovom mišljenju) Njemački patriota bio Austrijanac Adolf Hitler.

Najveci Nemacki patriJota je bio Natan Rotshild.
Dao Hitleru pare da bi ovaj shirio patriJotizam.:mrgreen:

Drugo, izjava ljubav prema nekom ili nečem po meni nije dovoljna da bi dokazao da nekog ili nešto i stvarno voliš. Po mom skromnom mišljenju ljubav se dokazuje djelima.

Poenta je moje price ako volis Srbiju-jacaj odnose sa Rusijom jer je Rusija najbolji prijatelj Srbije i Rusija danas moze da pomogne i pomaze Srbiji..
Zapadu danas treba pomoc i tesko moze pomoci Srbiji..
Turska je tradicionalno neprijateljski nastrojena prema Rusiji-ali danas Rusija je glavni trgovinski partner Turske-izvoz je porastao 86% i preko 3 miliona Rusa letuje u Turskoj..
Rimljani su definisali patriotizam-ja nemam sta da dodam-nisu sigurno napisali voli neprijatelja otadzbine....

Ne razumem.:mrgreen:

Podrzavamo Rusiju zbog vere a ne podrzavamo Gruzine zbog iste te vere?
A plus nisu priznali Kosovo?
I nista nazao nam nisu uradili?

A podrzavamo Abhaze zbog cega, posto nije zbog vere? I Osetine zbog cega?

Pre ce biti dvostruki standardi nego pravila iz Rima. :whistling:

Gruzini nisu Sloveni i nisu u pravu..
Abhazija i Osetija je hiljadama godina bila zemlja Abhaza i Osetina-kao sto je Kosovo zemllja
Srba..
Prema tome -to nije isti problem..
Rusija nije priznala Kosovo-ali je priznala Abhaziju i Osetiju-sto je ispravno..
Kada Francuska prizna nezavisnost arapskim predgradjima Pariza-tada ce Srbija priznati Kosovo..

Poenta je moje price ako volis Srbiju-jacaj odnose sa Rusijom jer je Rusija najbolji prijatelj Srbije i Rusija danas moze da pomogne i pomaze Srbiji..
Zapadu danas treba pomoc i tesko moze pomoci Srbiji..
Turska je tradicionalno neprijateljski nastrojena prema Rusiji-ali danas Rusija je glavni trgovinski partner Turske-izvoz je porastao 86% i preko 3 miliona Rusa letuje u Turskoj..
Rimljani su definisali patriotizam-ja nemam sta da dodam-nisu sigurno napisali voli neprijatelja otadzbine....

Ne čini li ti se da ovim podatkom protivrječiš samom sebi na temu tradicionalne Srpsko - Ruske ljubavi i prijateljstva, iz ovoga zaključujem da ne postoje tradicionalni prijatelji i neprijatelji, postoje samo trenutni interesi i savezi, a ozbiljnost nekog naroda i njegove vlasti se ogleda u sposobnosti dugoročnog planiranja, određivanju dugoročnih interesa i odabiru prijatelja.

Gruzini nisu Sloveni i nisu u pravu..
Abhazija i Osetija je hiljadama godina bila zemlja Abhaza i Osetina-kao sto je Kosovo zemllja
Srba..
Prema tome -to nije isti problem..
Rusija nije priznala Kosovo-ali je priznala Abhaziju i Osetiju-sto je ispravno..
Kada Francuska prizna nezavisnost arapskim predgradjima Pariza-tada ce Srbija priznati Kosovo..

Pa ni Abhazi i Osetini nisu Sloveni.
A inace prica se o bliskim zemljama zbog vere i istorije, pa mi zato nije najjasnije.:mrgreen:

Sve ideje , licnosti i partije koje su podrzavali i glorifikovali ovdasnji patriJoti i domachini su , ili vec odavno propale, zaboravljene i bivse ili su na putu da postanu isto to.........jednostavno, sa IQ , jedva dovoljnim za osnovne fizioloske potrebe kao sto su jesti i ken*jati, patriJote i ne mogu da prepoznaju pobednicku politiku i pravi drzavni projekt........glupost nikada nije ni vukla zajednicu ni svet napred.....naprotiv.......:roll:

Oni, po defaultu , uvek izaberu pogresnu pricu......iz prostog razloga, sto su te price i servirane i pravljene za budale i maloumnike, i kao takvi , oni samo i mogu da razumeju vjericu kada kune , seselja kada vadi pistolj na sred beograda, ili pijanog ilica kada psuje i napusava qrzem ljude na TV ekranu..........sve vise od toga, je za njih enigma, tajna koja je prekomplikovana za tako zakrzljao mozak , propao od neupotrebe..........i oni , prirodno je , podupiru ono sto im je blisko........a to je glupost i primitivizam.........

Sada , kada su im sve ladje potonule ,od linije karlobag .....bla, bla , bla.......preko kosova kao srca srbije, crne gore kao drugog oka u glavi , srBskih zemalja ujedinjenih u rusku federaciju , pa cak i omiljene im , srBske radikalne stranke.........okrecu se, potpuno nerezonski , idiotski kako samo oni mogu novoj temi.............RUSIJI.........:worth:

Nebitno je , sto je rusiju za srbiju vezuje manje nego za neki turmenistan ili uzbekistan.........nebitno sto njihov zakrzljali organ u glavi ne shvata da ode rusiji nece napuniti tanjir ni crvljivim pasuljem...........Oni su ufiksirali nesto sto smatraju svojim............livadu dalekog komsije, u koju nikada nece smeti da udju da napasu svoje ovce...........ali, to je ruska tragedija........jer, koga je srBski patriJota podrzavao , taj je ostao bez kuce i kucista...........

Tragedija srbije, pak je , sto ovakvi jos uvek postoje, sto nisu zatvoreni u odgovarajuce ustanove, da bog da im se seme i rodu i porodu.........:mrgreen:

Ахахаха....... ова тема је до ЈАЈА, људи ... и што је најзанимљивије УОПШТЕ НИЈЕ ТЕМА О ДРУГИМ КОРИСНИЦИМА ПДФ ПОЛИТИКА, јер то је по Правилнику Крстарице ЗАБРАЊЕНО... ахахахааааааааа....

Толико си се уср'о и улитао у свом проливу да си загадио цео пдф о коме се толико бринеш... а видим и прелазна је твоја дијареја...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back