William F. Buckley
Domaćin
- Poruka
- 3.380
Немојмо претеривати.разбојништво је држава Украјина.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немојмо претеривати.разбојништво је држава Украјина.
kako MUJO moze biti zapadnjak?Vi zapadnjaci gde god vidite naftu odmah vam se prividjaju diktatori, krsenje ljudskih prava i slicno. I dizete Nato koaliciju da poseje demokratiju i svrgne vlast i predsednika koji je narod birao i instalirate svoju agenturu da mozete da pljackate kroz privatizacije i to je taj neoliberalni koncept.![]()
не претерујем. та нација је бољшевички изум. чист криминал.Немојмо претеривати.
И ја Украјинце доживљавам као Русе, а Црногорце као Србе, али то је управо разлог што их "штитим". Не може се на браћу.не претерујем. та нација је бољшевички изум. чист криминал.
Slazemo se, stvorio mu je zenu, a ne fegeta.Bog je prvo stvorijo samo muško
Poslije stigla žena
Stvorio je Evu, a ne Stevu.Slazemo se, stvorio mu je zenu, a ne fegeta.
Црногорци јесу нација, јер су бар два века пре црвених бандита сами себе устројили као политички организам, са својим сопственим политичким идентитетом и институцијама. и зато нису упоредиви са Украјинцима, који су обичан бољшевички инжењеринг. малигни.И ја Украјинце доживљавам као Русе, а Црногорце као Србе, али то је управо разлог што их "штитим". Не може се на браћу.
Нема то везе. Црногорци су Срби, не постоје без Срба. Да ли су игром судбине морали да се осамостале или их је направио декрет из ЦК, не игра значајну улогу.Црногорци јесу нација, јер су бар два века пре црвених бандита сами себе устројили као политички организам, са својим сопственим политичким идентитетом и институцијама. и зато нису упоредиви са Украјинцима, који су обичан бољшевички инжењеринг. малигни.
Црногорци јесу Срби, и у то нема никакве сумње. али ја не говорим о етничком идентитету, него о политичком, који је у њиховом случају сасвим аутентичан. политички идентитет Украјинаца није аутентичан. он је створен бољшевичким насиљем.Нема то везе. Црногорци су Срби, не постоје без Срба. Да ли су игром судбине морали да се осамостале или их је направио декрет из ЦК, не игра значајну улогу.
Је ли, Статлеру, нема те у задње време. Јеси добар?Црногорци јесу Срби, и у то нема никакве сумње. али ја не говорим о етничком идентитету, него о политичком, који је у њиховом случају сасвим аутентичан. политички идентитет Украјинаца није аутентичан. он је створен бољшевичким насиљем.
хвала, добро сам. и драго ми је да те видимЈе ли, Статлеру, нема те у задње време. Јеси добар?
Такође. Драго ми је да си добро, почео сам да гледам датум неки дан кад си задњи пут био улогован.хвала, добро сам. и драго ми је да те видимприја ми да одем са форума, јер ово умара човека.
To sto je oteo Krim od Ukrajine,to je veoma zlocest potez Putina.Takodje,ko je on,da ne dozvoljava brak,izmedju istopolnih osoba.Ako dve zene,vole seks
sa svojim vaginama,a duboko se gade muskih penisa,ko je on,da resava tudje zelje i tudje seksualne nagone.Uvek sam govorio,sacuvaj me boze,niskih
muskaraca koji su duboko iskompleksirani zb
Gresis covece.Neko te je idejno zatrovao.Jedino odrzivo drustveno uredjenje je ono u zemljama zapadne evrope.Sve ostalo je laz i zabluda.ZabludaVi zapadnjaci gde god vidite naftu odmah vam se prividjaju diktatori, krsenje ljudskih prava i slicno. I dizete Nato koaliciju da poseje demokratiju i svrgne vlast i predsednika koji je narod birao i instalirate svoju agenturu da mozete da pljackate kroz privatizacije i to je taj neoliberalni koncept.![]()
Daj ne prosipaj suplje u prazno.Koji bog koje sr...e.Ziveli smo pedeset godina pod Titom I Milosevicem,bez boga,koga oni nisu priznavali.I....sta nam jeNiko ti ne brani vaginovaginisanje, samo ti uživaj, nego Gospod kaže da ti to nije validna osnova za brak ni za terorisanje Rusa na Krimu niti bilo gde pa kao što vidiš; iz Božijih usta u Putinove uši.
#*******ijauvagini
види овог мудоњу а да твој ***** гурнемо у црну рупу кад их толко волишa da se nabije na kolac pa mu se tako ispuni i poslednja želja?
Druskane.Vidi se da nikada nisi imao seks sa Ukrajinkom.To su divne,mile,seksi lepotice.Zalim te,ali ti si izgleda sterilan po tom pitanju.Pozdravljam te.!Немојмо претеривати.
Znaci jedino nam ostaje da se ugledamo na zapad, da valjamo gudru, otimamo naftu i energente suverenih drzava, bombardujemo, palimo i ubijamo civile i ubijamo decu na nosi, da ih gadjamo raketama od 100.000 dolara. Onda tako kad ih razebemo instaliramo svoju vlast, pokupujemo firne dzabe, prodamo sve masine i mehanizaciju tehnologiju na kraju i firmu. Otimamk sve izvore pijace vode, sve rudnike zlata srebra koksa na kraju i nalaziste jadarita kao pre neki dan. Treba da otimamo i ubijamo?Gresis covece.Neko te je idejno zatrovao.Jedino odrzivo drustveno uredjenje je ono u zemljama zapadne evrope.Sve ostalo je laz i zabluda.Zabluda
naroda koji ima ovciju pamet i sposobnost razmisljanja,jednog sivog stvora sa velikim usima i.....samarom na ledjima.!
Daj ne prosipaj suplje u prazno.Koji bog koje sr...e.Ziveli smo pedeset godina pod Titom I Milosevicem,bez boga,koga oni nisu priznavali.I....sta nam je
falilo.Sad odjednom,bog resava koce koga i u sta.Mi Srbi,nikada nismo bili religiozni,samo glumimo trudnog misa.Ja sam cuo da postoji neki patrijarh
i neka Pravoslavna Crkva,kada sam napunio dvadeset godina,i to sasvim slucajno.A eto,sada sam intelektualac,koji i dalje ne priznaje Crkve.
Nemoj da se nerviras prijatelju.U redu.Tebi se gade sve sto je na zapadu...NO PROBLEMS eto ti Rusija.Idi tamo,tamo je sve divno i bajno.SamoZnaci jedino nam ostaje da se ugledamo na zapad, da valjamo gudru, otimamo naftu i energente suverenih drzava, bombardujemo, palimo i ubijamo civile i ubijamo decu na nosi, da ih gadjamo raketama od 100.000 dolara. Onda tako kad ih razebemo instaliramo svoju vlast, pokupujemo firne dzabe, prodamo sve masine i mehanizaciju tehnologiju na kraju i firmu. Otimamk sve izvore pijace vode, sve rudnike zlata srebra koksa na kraju i nalaziste jadarita kao pre neki dan. Treba da otimamo i ubijamo?
plaća ga njegov mentalni tor.Maks od crnog ---Meni nije jasno,sta ti propovedas,Ko te placa da recitujes neke biblije.Sta ti je to biblija.? Razgovarajmo ko ljudi.
luka
nisi nastavio diskusiju nego je prosirujes. Hajde opet da ponovim:Nemoj da se nerviras prijatelju.U redu.Tebi se gade sve sto je na zapadu...NO PROBLEMS eto ti Rusija.Idi tamo,tamo je sve divno i bajno.Samo
jedno mi nije jasno.Mnogi tako kao ti,pizdarate SAD i druge zemlje zapada,ali kad se ovde ukakite,zbog bednih plata i raznih sranja,,,,,vi odete
ma kakvi odete,trajno se iselite u SAD i Canadu.Nikog od vas,ne videh niti cuh,da je otisao da trazi bolji zivot,kod druga Putina.???