RUSIJA PRODAJE SISTEM S-400 SAUDIJSKOJ ARABIJI,UGOVORENA VOJNA SARADNJA

A sad nagradno pitanje, da li ce Serbi raditi ko Norvezani i odvojiti pare u poseban fond?:D

Hoćemo, fond će se zvati "Bata i Seka Persa".

Оно кад ти толико треба кеш да продајеш драгуљ своје противваздушне одбране исламистима који су још амерички савезници.

Ja mislim da taj S-400 i ne postoji, već je to veštački proizveden hajp oko "proizvoda" koji služi za reketiranje drugih država.

U principu, Rusi su Turcima i Saudijcima prodali ciglu. Ta cigla ima oblik kamiona sa 1-3 vodovodne cevke na njima.

Ja mislim da taj S-400 i ne postoji, već je to veštački proizveden hajp oko "proizvoda" koji služi za reketiranje drugih država.

U principu, Rusi su Turcima i Saudijcima prodali ciglu. Ta cigla ima oblik kamiona sa 1-3 vodovodne cevke na njima.

Veliki deo tog naoruzanja nikad nije testiran u praksi.

U Siriji testiraju na kozohebima, al opet nisu S-400 koristili.

Sve je interes za novac, Rusi imaju duše koliko i Ameri, prodaće oružje i crnom djavolu da zarade, ko god naoružava SA svakako pomaže sunitskim teroristima.

Što jača SA jači terorizam.

Само што је грех када Америка прода ал зато Путин може. Владо би могао ђаволу трозубац да прода и опет би ваљо.

Saudijski kozoebci , po rečima samih Rusa , su klijenti sa specijalnim prioritetima . To znači da kada oni nešto naruče , zaustavlja se proizvodnja za sve ostale pa i samu rusku vojsku i radi se za njih . Zašto , pa zato jer jedini na svetu sve plaćaju odmah i u kešu .

Nema tu višegodišnjih pregovora , kredita , ja tebi ti meni , nego treba nam ovo i pokažu prstom , pitaju koliko košta i daju pare .

Inače ti isti kozoebci iz SA su pre par godina rusima nudili ugovor na 15 milijardi $ da odustanu od Sirije i da puste Asada niz vodu .
Što bi rekla ona Pobegulja blajbiša , Rusi ne umeju da računaju :hahaha

Prilozi

• Schermata del 2017-10-07 07-14-35.jpg
    Schermata del 2017-10-07 07-14-35.jpg
    74,2 KB · Pregleda: 2
PS da još dodam nešto . Rusi su godinama radili upravo suprotno amerikancima koji su sve što su mogli KOMERCIJALIZOVALI . Rusi su stalno nešto filozofirali i kao čuvali za sebe neka naučna otkrića .

Izgleda da su se opametili i konačno shvatili da je njima jedini realan neprijatelj amerika i da će sa njim rat da se vodi samo nuklearkama , a pošto do toga nikada neće doći , znači da možeš slobodno da prodaješ svima što imaš .

Šta vredi Turskoj što će dobiti S-400 sa 100 raketa , kada na njega pošalješ 100 Kalibar-a koje će S400 OBORITI I OSTATI BEZ RAKETA ......ŠTA ONDA ......pa onda je pušenje ćune sa kragnom :hahaha:

PPS inače to je jedna od američkih strategija za napad na S400 , masivan napad sa dronovima , avionima , raketama .......JEDINO ŠTA NE VALJA U OVOJ STRATEGIJI SU ONE SILNE ruske NUKLEARKE . :sad2:

Уместо да им рокне атомску бомбу јер исламски фундаментализам и тероризам потиче од њих, "цар" Путин још додатно наоружава Саудијце, јер ваљда није довољно све оно наоружање које им амери дају у замену за нафту.

p.s. *******и много смрдите!

'Ja sam svjedok. Rusi su za vrijeme Domovinskog rata naoružavali Hrvate, a ne Srbe'

Francuska veza u naoružavanju Hrvatske početkom 90-ih Marin Tomulić našem je reporteru u Parizu otkrio kako su se odvijale akcije dopremanja oružja.

a954d73eb8dddc707ea2.jpeg

28. STUDENOGA 2016

Sijedi, proćelavi i brkati 65-godišnjak sjedi netipično tople pariške večeri na terasi restorana s pogledom na kolodvor Gare du Nord, pije sok od cijeđene naranče i prati vijesti iz Hrvatske. Iz Hrvatske, a zapravo i iz Ukrajine i Rusije, odakle stižu vijesti o posjetu hrvatskog premijera Kijevu i reakcije na taj posjet iz Moskve. Prati vijesti i žalostan je zbog verbalnog zaoštravanja odnosa između Hrvatske i Rusije. – Rusija je bila naš prijatelj i saveznik u nabavi naoružanja početkom 1990-ih. Rusi su nam isporučivali oružje na zahtjev Francuske. Ja sam tome svjedok – kaže Marin Tomulić u razgovoru koji smo vodili u srijedu u Parizu. –Sad se smatra da su Rusi bili i ostali saveznici Srba. Ali za vrijeme Domovinskog rata naoružavali su nas, a ne Srbe – dodaje. Marina Tomulića, kao “prvog dobavljača” kojeg je doveo predsjedniku Franji Tuđmanu, spominje i Josip Manolić u svojoj novoj knjizi “Špijuni i domovina”, drugom nastavku memoara tog bivšeg hrvatskog premijera i visokopozicioniranog dužnosnika tajnih službi, kako iz doba bivše Jugoslavije tako i iz doba stvaranja Republike Hrvatske.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/ja-...kog-rata-naoruzavali-hrvate-a-ne-srbe-1131787 - www.vecernji.hr

• Podržavam
Reactions: MJK
'Ja sam svjedok. Rusi su za vrijeme Domovinskog rata naoružavali Hrvate, a ne Srbe'

Francuska veza u naoružavanju Hrvatske početkom 90-ih Marin Tomulić našem je reporteru u Parizu otkrio kako su se odvijale akcije dopremanja oružja.

28. STUDENOGA 2016

Sijedi, proćelavi i brkati 65-godišnjak sjedi netipično tople pariške večeri na terasi restorana s pogledom na kolodvor Gare du Nord, pije sok od cijeđene naranče i prati vijesti iz Hrvatske. Iz Hrvatske, a zapravo i iz Ukrajine i Rusije, odakle stižu vijesti o posjetu hrvatskog premijera Kijevu i reakcije na taj posjet iz Moskve. Prati vijesti i žalostan je zbog verbalnog zaoštravanja odnosa između Hrvatske i Rusije. – Rusija je bila naš prijatelj i saveznik u nabavi naoružanja početkom 1990-ih. Rusi su nam isporučivali oružje na zahtjev Francuske. Ja sam tome svjedok – kaže Marin Tomulić u razgovoru koji smo vodili u srijedu u Parizu. –Sad se smatra da su Rusi bili i ostali saveznici Srba. Ali za vrijeme Domovinskog rata naoružavali su nas, a ne Srbe – dodaje. Marina Tomulića, kao “prvog dobavljača” kojeg je doveo predsjedniku Franji Tuđmanu, spominje i Josip Manolić u svojoj novoj knjizi “Špijuni i domovina”, drugom nastavku memoara tog bivšeg hrvatskog premijera i visokopozicioniranog dužnosnika tajnih službi, kako iz doba bivše Jugoslavije tako i iz doba stvaranja Republike Hrvatske.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/ja-...kog-rata-naoruzavali-hrvate-a-ne-srbe-1131787 - www.vecernji.hr

To je poznato

- - - - - - - - - -

28. STUDENOGA 2016

To je poznato a sada ubijaju Ruse
i Ukraince kao stoku
velika steta ruski olos

kad prodajes oruzje ne prodajes samo spravu, nego i uticaj...to Ameri koriste vec decenijama...da ne govorimo o servisiranju tih sistema i redovnoj obnovi zaliha raketa, rezervnih dijelova i slicno...a skolovanje neophodnog kadra da ne pominjem, i u tom kontekstu dugogodisnje prisustvo ruskih instruktora i oficira...dakle, stvar je mnogo dublja nego sto pojedini misle...time Rusi dolaze na mala vrata i u regione gdje dosad nisu bili prisutni...ako to moze Amerika vec pola vijeka, zasto bi to bilo zabranjeno Rusiji...kapitalizam je pobijedio, igra se po njegovim pravilima, ali kad Rujo koristi ta pravila za koja se "SLOBODNI SVIJET" borio i izborio, gle cuda, eto problema....zanimljivo, ne.....

Back