Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pritisak na višu srednju klasu da skinu Putina. Njima deca studiraju u EU masovno. Ovim se unosi veliki nemir u rusko društvo.
Наравно да ће скоројевићкисебичњаци бити против Путина. Ипак је тамо био комунизам. Ако овде има 40 жена у црном, тамо има 300 000. Велика су земља. Имају велике хероје, и велика говна, ко и ми , само у већем броју.

Ма Руса више скоро ни нема - скоро све их побили украјински надљуди ки што су Прле и Тихи побили пола Трећег рајха. :rotf:
Остави се тих ловачких прича тј. украјинистичких спиновања! Украјинисти усликају свог мртвог војника и напишу да је руски, усликају своју уништен тенк и напишу да је руски, објаве слику српског глумца и напишу да је то Украјинац који је херојски погинуо за слободу Украјине итд. итд. А ти и ликови слични теби се ложите ка млади мајмуни.

samo javni sektor treba da ima obavezu vojnu i da svi moraju sluziti vojsku. ostali samo kao dobrovoljci, kmetovi ne ratuju. ja sam se zapanjio kad je zeleni naredio zabranu napustanja drzave za muskarce, to me je zgrozilo. sta dobijas time kad das pusku nekome ko je slabo obucen ili jako malo obucen, dobijes topovsko meso, a plus taj je opasnost i po svoje. jedino sluze da bude sto veci broj poginulih da se posle zale svetu.

Ма Руса више скоро ни нема - скоро све их побили украјински надљуди ки што су Прле и Тихи побили пола Трећег рајха. :rotf:
Остави се тих ловачких прича тј. украјинистичких спиновања! Украјинисти усликају свог мртвог војника и напишу да је руски, усликају своју уништен тенк и напишу да је руски, објаве слику српског глумца и напишу да је то Украјинац који је херојски погинуо за слободу Украјине итд. итд. А ти и ликови слични теби се ложите ка млади мајмуни.
Čekaju dobrovoljce iz Srbije, kao da čekaju Godoa.

Ko se (ne) slaže ?

20220301_191515.jpg

Pritisak na višu srednju klasu da skinu Putina. Njima deca studiraju u EU masovno. Ovim se unosi veliki nemir u rusko društvo.
Ово показује колико не познајеш Русе.
Ово ће само донети велики презир Руса према ЕУ, и коначно их решити комплекса према Европи, који их је дуго мучио...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back