Rusija otvara konzulat u Jerusalemu

1967. godine je bio Sovjetski Savez.

Sovjetski savez je priznao državu Izrael 3 dana nakon njenog proglašenja. To je bilo davno prijatelju, 17. maja 1948. godine.

To što ambasada nije u Jerusalimu nego u Tel Avivu, ne znači da ne priznaju izrael. Mnoge države pa čak i Srbija su otvorile svoje ambasada u Tel Avivu a ne u Jerusalimu baš iz razloga koje iniciraš i spominješ.

Amerika je do skora takođe imala ambasadu u Tel Avivu... Onda je došao narandžasti čovek, Tramp, jevrejski poltron pa je premestio u Jerusalem.

Mesijansko vreme se približava. Amen!

Znak tome je i to da Rusija polako premešta svoju ambasadu u Jerusalim. Amerika je to već uradila. Rusija kao i uvek malo kaska.

Spremite se da živite u nuklearnom bunkeru... ako preživite i ako se domognete bunkera. U svakom drugom slučaju... vidimo se gore na nebu.

Шта ти то чудно кад Русијом од Памтивека владају јевреји.
Троцки,Лењин..све јевреји.

Jel ti hoćeš da te ovi russoguzi razapnu?

Nije to za svačije uši.

Putin brat pravoslavac. Nema ništa judejsko. A on ustvari komunista ateista. Što bi mi rekli, udbaško govvno. Dobro, on je ipak bio klasa za Udbu. KGB je ime. Kancelarija u Nemačkoj. Vido Putin sveta, šta ti je. Video pomorandže i banane, a video je i ove u istočnom delu što nikad nisu videli pomorandže i banane.

Nama muslimanima je najbolje da se scucurimo prema Islamskom Svijetu.

Bjež što dalje od Izraela i Bliskog Istoka. Šta ti fali vođe u Srbiji? Odakle god da si na Balkanu?
Ujka Sem se brine za red i mir... bolje tako neko mi sami da se pitamo. Kad smo se sami pitali bilo mnogo grdno. Da ne dođe ujka Sem alahovog mi svoda još bi se mi međusobno ubijali. To bi uzelo maha, sve bi izluđelo...

Drž se dalje od Izraela i svih onih koji te nagovaraju na džihad. Ako se budeš mnogo držao vjere završićeš ili kao bombaš samoubica ili ćeš kasnije završiti kao džihadista u pohodu na Izrael. A tamo će da sevaju nuklearne bombe kao vatromet za novu godinu.

To ti je moj bratski savet. Ja sam isto čovek ko ti, što kažu Alahov, samo to još ne znam.

Nema tu mi, vi, oni. Za one koji kroje politiku svi smo podjednako bezvredni.

Sta ces... I da se osnuje bosnjacka drzava, mi ne bi smo mogli bez Srbije. Naravno, mi se vezujemo za Tursku i Iran.

Alahovog mi svoda jedno mi nije jasno. Što je tebi lično stalo toliko do te bošnjačke države na Balakanu?

Govoriš u množini. Znam za neke ljudi iz Novog Pazara koji stalno to nešto potenciraju, isto tako u množini, mi muslimani ovo mi muslimani ono, konstantno nešto petljaju sa turskom ambasadom, dolaze u Beograd na neke vazda poslovne sastanke... Što je to toliko značajno?

Nije mi jasno čemu tolika otuđenost i neko stalno potenciranje što veće otuđenosti.

Ima mnogo država na svetu koje su muslimanske, neke su baš šerijatske, ngde ženama ne sme ni lice da se vidi, samo oči. Ako ti je već stalo do takvog strogog islamskog sistema, što onda ne odeš tamo da živiš?

Ako uzememo na primer Jevreje, neće se on bahtati da pravi novu Judeju u Rusiji ili Americi, ako mu se ne sviđa, lepo se iseli i ode da živi u Izraelu, u ovećanoj zemlji.

Ajde reci mi tačno šta muslimanima danas ne valja u Srbiji? Bio sam u Novom Pazaru, na sve strane Iranske zastave, turkse zastave, i još neke zastave nekih zemalja sa Bliskog Istoka. Tamo gledam ogrmonim slovima piše "Fakultet za islamske studije". Bogat Novi Pazar, lepe kuće, lepe kafane, voze se skupi automobili, mada je Muamer Zukorlić pričao da je to sve od kriminala i dilovanja, tranzita droge droge, ali to je nebitno za ovu priču.

Zamisli da ja sad Srbin odem u Iran, na primer, odem tamo da živim i razapnem srpsku zastavu. Kažem oću fakultet, zgradu i velikim slovima da piše "Fakultet za hrišćanske nauke". Jel bi moglo to u Iranu?

Jedino što meni deluje što smeta je to što je Srbija a nije Bošnjanija ili kako bi se već zvala bošnjačka država.

Back