Rusija objavljuje rat zvanično?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Linoleum u klonji sam vido jedino po bogatoj americi i evropi.
Pa dobro, ako ti je to jedino merilo bogatstva, onda valjda treba da počneš da razmišljaš o tome da ti je nešto drugo u klonji osim linoleuma!

Možda je vreme da malo proširiš svoje horizonte i otkriješ da bogatstvo dolazi u različitim oblicima, a ne samo u oblozi poda.

Ko zna, možda ćeš otkriti da su ti u klonji dragoceniji i zabavniji ljudi, a ne samo linoleum.
 
U telefonskom razgovoru sa novinarima kasnije tokom dana, Peskov je objasnio da uprkos tome što se sukob "de fakto pretvorio u rat", pravno ostaje klasifikovan u Rusiji kao specijalna vojna operacija i da se u tom pogledu ništa nije promenilo.

Postovao sam na temi o Ukrajini postavljajuci zvanicne izvestaje stranih analiticara medu kojima, jednog koji je strucnjak za post sovjetski prostor i ima cast da intervjuise i licno V.V. Putina ne daje bombasticne izjave u zadnjoj analizi je izneo konstataciju koje se kako kaze suzdrzavao do sada,
parafrazirana u slobodnom prevodu " do sada se nisam usudio izjaviti da ce R.F. zauzeti Odesku oblast sto je verovatno moguce", spomenuo je i "zauzimanje" cele Ukrajine, ili delova koji joj pripadaju.
 
HITNA PORUKA...

Papa je najavio put u Moskvu za šesti mjesec...
Tema je političkog karaktera, ne gasiti temu samo zato što ima religioznu podlogu...
Postoji proročanstvo katoličko, iz ukazanja Djevice Marije u Garabandalu, u Španjolskoj, da će Papa putovati u Moskvu i da će nakon toga izbiti veliki rat između Rusije i zapada u kojem će Rusija iznenada zauzeti veliki dio svijeta...
Međutim, iz ukazanja nije jasan točan vremenski raspon između navedenih događaja...

Nakon toga komunizam će se vratiti na velika vrata...
Vjernici će biti progonjen, a Bog će poslati veliko upozorenje čovječanstvu koje će prekinuti ove događaje...
Upozorenje će biti najavljeno u Garabandalu, Međugorju (prve dvije tajne su dva upozorenja, pa se špekulira da je drugo upozorenje iz Međugorja isto što i veliko upozorenje iz Garabandala...), Dehticama u Slovačkoj (djeca vidioci u Dehticama primila su deset tajni, kao i vidioci iz Međugorja) i možda na još nekom mjestu ukazanja...
Molite, postite, obratite se... svaki trenutak je sudbonosan...
 
Које сте ви прженице, као да и друга страна не би била у радиоактивној прашини...
druga strana je rekla da ce da pobije sve francuze, pa ti vidi koliko se uplasila -tolstoj, potomak poznatog pisca, politicar u vrhu vlasti!

a prva strana ce da nestane

dok francuzi stignu u ukrajinu ona ce se zvati rusija, pa kada pobiju tih 2000-20.000, onda ce da gadjaju pariz, jer su francuzi izvrsili invaziju na rusiju, [bivsu ukrajinu]
 
Чак и Французе који су за Путина ? Па пола Француске, односно већина белаца је за Путина и гласају за Ле Пенову.
sta to ruse briga? brizit ima pisu, znaju vec svi, amerika razglasila, kendis ouvens, trampovka, a makron je znaci derpe onda.
neka dodje u kijev kako je obecao, ako sme - nema sansi da ga ruje promase, ajd u 100 baka
 
Ти мислиш да је правда на страни Руса ?
Или си за њих због братских осећања ??
Њих не занима правда, нити судбина руског или било ког другог народа. Њих не занима ни Путин, ни братска осећања, само злоупотребљавају Русију у својој мржњи према западу. Што је најгоре, Путин им понекад баци жишку да се ложе и на томе се све заврши.
Руски народ није јадан мали народ који мрзи било кога, чак ни Украјинце, а камоли запад, али добар део нашег народа воли да мрзи и у тој мржњи су заслепљени.

Вучић није Србија, као што ни Путин није Русија.
 
Putin proglasio rat ,sto metara u bunkeru pod zemljom,ko krtica,
Ali sta dalje,sta je cilj,koga hoće pobjediti,gdje je granica pobjede,sta će biti i da osvoji cijeli svjet,njegova je zabluda sto ovo nije sa druge strane Hitler i 44 godina,njega tjera strah i ludilo ,nije on siguran ni u śto,jer teśka je zemlja ,a on pod zemljom,a zaluđeni Srpski narod u svojoj magli niti vidi niti ćuje glas razuma i pravde.
 
Zapad ce biti pretvoren u radiokativnu prasinu a Rusi ce se izvuci nekaznjeno, jel? U kojem ryskom crtanom filmu si to gledao?

Pa kad vi na Kosovu ostanete bez zastite toga Zapada (vise) i Rusa (vrlo malo ili nikako) pa se na vas sruce Siptari i izbrisu vas ocas sa Kosova. To ti nije palo na pamet?
A kada vama ukinu te nevladine organizacije pa ponestane dolarčića za lobiranje i trovanje sveta?
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top