pricas gluposti. najobicnije gluposti.
radis verovatno u nekom hotelcicu koji nudi studentima work & study fore i oni posto nemaju dovoljno novca da odputuju u ameriku kao turisti pristanu da rade kao hotelski robovi i budu izrabljivani par meseci da bi osetili tih par meseci cari americkog nacina zivota.
mislim nista novo i iz srbije ide mnogo omladine tako da radi .
ono sto hocu da kazem jeste da obican rus moze mnogo bolji posao da dobije u Rusiji recimo u Moskvi ili St. Peterburgu, nego u americi, pre svega zato sto u americi cak i da ima zavrsen fakultet moze da radi samo neki prost posao jer mu se diploma ne priznaje drugo yebe ga i neznanje engleskog jer relativno manjina zna engleski da govori tecno...
sto se tice iz srpske perspektive lakse se dolazi do posla neuporedivo u moskvi nego u americi....
ne znam zasto je to tako - ali tako je...
Radio sam na vise mesta i na vise poslova
i kada nisam bio na programu sretao sam ljude sa programa
druzio sam se(i dalje je tako) uglavnom sa Amerima -a veruj mi ima i pametnih i normalnih-
tako da sam upoznat vise od tebe sigurno.
idu ljudi, zasto da ne, nista ja ne kazem niti sporim
isao sam i ja svojevremeno
e sad,
zasto Ameri(studenti) ne idu u Rusiju
kao Rusi u Ameriku ?
vec obratno...u cemu je fora ? za 3000 dolara mozes da napravis vrlo lepu turu po severnoj Americi, da vidis gotovo sve sto te zanima. Od istocne do zapadne obale...al ne ...oni uloze te pare da bi zaradili vise...i veruj mi da tih 4 meseca uopste ne osete cari USA nacina zivota jer mnogo rade...vise od svih! sada cujem Bugari ih preticu, nisu vise najbolji radnici.
Diploma se itekako priznaje, samo treba imati diplomu drzavnog fakulteta i jaku volju...i naravno poceti taj proces na vreme...
Ebe mi se za one sto ne znaju dobro engleski...najlaksi i najprisutniji jezik na svetu...a Ruski svi Srbi tecno pricaju pa zbog toga imamo laksu prodju u Rusiji...ok