Rusija likuje zbog ostavke "glupog klovna" Borisa Džonsona, prikazujući njegovu propast kao kaznu za podršku Ukrajini

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.167
Vest iz Biznis Insajdera je preneo i msn.com

Rusija je likovala zbog Borisa Džonsona koji je najavio ostavku na mesto premijera Velike Britanije.

„On nas ne voli, ne volimo ni njega“, poručili su iz Kremlja.

U međuvremenu, Ukrajina je izrazila tugu što vidi kako jedan od njenih najjačih pristalica odlazi kao svetski lider.

AAZkkJ9.jpg

još detalja ovde
Ovo je očekivano. Svet se budi. Narod neće da trpi da ga političari vode u ambis.

Poslednja izmena:
nadalje se u tekstu navodi

Ruski oligarh Oleg Deripaska, dugogodišnji saveznik ruskog predsednika Vladimira Putina, u postu na Telegramu rekao je da Džonsonova odluka da odustane predstavlja „neslavan kraj“ za „glupog klovna“.

Slično tome, Vjačeslav Volodin, predsednik donjeg doma ruskog parlamenta, rekao je: „Klovn ide“, prenosi Rojters.

"On je jedan od glavnih ideologa rata protiv Rusije do poslednjeg Ukrajinca. Evropski lideri treba da razmisle kuda takva politika vodi", rekao je Volodin.

Kremlj je u martu nazvao Džonsona, koji je bio žestoki kritičar Putina, kao najaktivnije antiruske lidere. S tim u vezi, portparol Kremlja Dmitrij Peskov je u četvrtak rekao: „On nas ne voli, ne volimo ni mi njega“.

Peskov je rekao da bi Rusija „želela da se nada da će jednog dana u Velikoj Britaniji na vlast doći profesionalniji ljudi koji mogu da donose odluke kroz dijalog“.

Marija Zaharova, portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova, izrazila je radostan ton zbog Džonsonove smrti.

„Moral priče je: ne pokušavajte da uništite Rusiju“, rekla je Zaharova novinarima, preneo je Rojters. „Rusija se ne može uništiti. Možete slomiti zube o njoj — i onda se ugušiti njima.“

Borisa Džonsona pogodio je bumerang koji je sam lansirao“, dodala je Zaharova. — Predali su ga saborci.

Vest iz Biznis Insajdera je preneo i msn.com
Rusija je likovala zbog Borisa Džonsona koji je najavio ostavku na mesto premijera Velike Britanije.
„On nas ne voli, ne volimo ni njega“, poručili su iz Kremlja.
U međuvremenu, Ukrajina je izrazila tugu što vidi kako jedan od njenih najjačih pristalica odlazi kao svetski lider.
...
Koliko mi je poznato, Rusija ima ozbiljnu diplomatiju, te nikada ne likuje. Putin, Lavrov ili Šojgu nikada ne likuju.
Eventualno opuštenije izražavanje je predviđeno za trećeešalonce poput Rogozina, govori direktnije radi lakšeg razumevanja ruskih stavova od strane običnih građana.

Koliko mi je poznato, Rusija ima ozbiljnu diplomatiju, te nikada ne likuje. Putin, Lavrov ili Šojgu nikada ne likuju.
Eventualno opuštenije izražavanje je predviđeno za trećeešalonce poput Rogozina, govori direktnije radi lakšeg razumevanja ruskih stavova od strane običnih građana.
to je interpretacija zapada, a na osnovu onoga što su neki ruski zvaničnici izjavljivali

Znam, nego kod nas počela masovna primena glagola uz države a koja su primerena samo ljudskim bićima (koja imaju emocije). Kvarimo i prostačimo sopstveni jezik. Tipa: Srbija plače, likuje, raduje se, strepi...

Šta se čudiš? To su naslovi iz medija namenji širokoj javnosti. U zvaničnim dokumentima se sigurno tako ne piše niti tako govori

BoJo je istroseni kurton i lordovi ce sada novi da navuku.
Ovo nista ne menja izmedju Britanije i Rusije.
Obavestili su ih da su prva meta izbije li rat.
BoJo je dobro prosao, sklonio se na vreme.

Pomolimo se za mir ☮️ 🙏🏻 i promenimo sistem da u ratovima ginu politicari i bankari pa rata nece ni biti.

on , klovn, je produzavao rat , nemac i francuz nagovaraju ukrajince na mir on dodje i kaze * nema mira*

malo je klovnova u britaniji , sledeci ce da bude neka avet
sledeći će da bude neki mekani koj će da se nagodi sa Rusima.
Ne isplati im se ovako.
Neki dan su upozoravali da imaju municije samo za dva dana ratovanja

Back