Русија је очитала Америци буквицу

Mani Mito sad te slike i ja mogu mali milion da ih okacim...
Nego hoces da kazes da Rusi "nisu" ili (mozda) "jos uvek" gaje/li ljubav prema Albaniji?

Албанија и Албанци су ЈЕДАН ПАР ОПАНАКА, а
Шиптари, тј. Арнаути, тј.Арбанаси и Косово и Метохија су ДРУГИ ПАР ОПАНАКА...
капиш ???

П.С. Хехехе... зар не видиш да су дежурни Шиптари на овом пдф НЕСТАЛИ од када је почео пичвајз са Грузијом........... умирем од смеха...

Ameri su vec bili na granicama Rusije. Verovatno nisi pratio, ali americka vojska je vec tri godine u Gruziji i trenira njihovu vojsku.

Ma jedno su instruktori i treneri a drugo trupe.

Inace...
Poljska: Neophodan antiraketni štit
14. avgust 2008. | 13:38 -> 14:08 | Izvor: Beta
Varšava -- Predsednik Poljske Leh Kačinjski ocenio je da je baza američkog antiraketnog štita neophodna za bezbednost Poljske.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=08&dd=14&nav_category=78&nav_id=313454
Gruzija istupa iz ZND

Gruzijski parlament izglasao je danas jednoglasno da ta zemlja istupi iz Zajednice nezavisnih država (ZND), koja okuplja bivše sovjetske republike, predvođene Rusijom.

Gruzija se na taj korak odlučila, optužujući Moskvu da je počela rat za Južnu Osetiju.

Toliko o razjedinjenosti izmedju vlade i opozicije.....

Pa kako nema-Malo pre nagrdi coveka(nyslia) da je paprikar...
Pa onda ima Srbin iz Beogradaybt,pa ima Srbin iz Nis,pa "vlaski" Srbin(hajduk Veljko)...
Ustvari mali broj Srba moze da se pohvali da ima pedigre od oca Adama pa do danas...

Којешта, па ниси ваљда толико глуп - за мене је свуда и увек сваки СРБИН = СРБИН, а ово су обична локална препуцавања због политичког размимоилажења... ејјјјјјјјј... па знаш ли човече ШТА ЈЕ НИШ - ЦАРСКИ ГРАД ... не капираш ти ништа очигледно...

Којешта, па ниси ваљда толико глуп - за мене је свуда и увек сваки СРБИН = СРБИН, а ово су обична локална препуцавања због политичког размимоилажења... ејјјјјјјјј... па знаш ли човече ШТА ЈЕ НИШ - ЦАРСКИ ГРАД ... не капираш ти ништа очигледно...
Ne.Aj" objasni mi molim te...

Ej bre, ja bih ovde da čitam o rusima i amerima i o dešavanjima u svetu, a vi ćete sada i Nišu .....

Rusi ne bi trebalo sada da useru ono što su postigli. I čudi me da još nisu naučili pravila propagandnog rata. Trebali su sve da snimaju, kako su gruje *****le, upadale, pucale, i da sve svoje akcije predstave kao samoodbranu, i na kraju da dodju pred prag Viliju ..... pošto mu žena već zbrisala u USA, čisto malo da mu pokažu da može i on za njom ...

Ej bre, ja bih ovde da čitam o rusima i amerima i o dešavanjima u svetu, a vi ćete sada i Nišu .....

Rusi ne bi trebalo sada da useru ono što su postigli. I čudi me da još nisu naučili pravila propagandnog rata. Trebali su sve da snimaju, kako su gruje *****le, upadale, pucale, i da sve svoje akcije predstave kao samoodbranu, i na kraju da dodju pred prag Viliju ..... pošto mu žena već zbrisala u USA, čisto malo da mu pokažu da može i on za njom ...

Све је то у реду али пропагандни рат није у томе шта ћеш да прикажеш (немој буквално да схватиш) него коме и гдје ћеш да прикажеш. Запад је затворио свој медијски простор и Руси у њему не могу да приказују. Медијски рат је борба за улазак у медијски простор. Може ББЦ или ЦНН да приказује шта хоће па и суву истину ако ја затворим свој медијски простор тако да већина људи не може да их види.
Можда би већина људи у Америци повјеровала руској телевизији кад би само њу гледали. Телевизија овако или онако улази у мозак, битно је само да емитујеш (постотак оних који размишљају о ономе што гледају ионако је мали). Зато се руше предајници, зато се емитује са бродова, зато се купују телевизије.

Rusi su promenili strategiju.I oni gledaju svoj interes.Svim zemljama Varšavskog pakta su davali energente po povlašćenoj ceni,troškovi držanja svoje vojske u Poljskoj,DDR-u i dr.Sada svim tim zemljama po važećim cenama prodaju svoje energente,rudu bez dotiranja.Ako su se odrekli tih zemalja zašto bi Srbija bila izuzetak.NJima smo interesantni koliko oni imaju interesa na Balkanu.

Back