Dupont
Domaćin
- Poruka
- 4.644
Mani Mito sad te slike i ja mogu mali milion da ih okacim...
Nego hoces da kazes da Rusi "nisu" ili (mozda) "jos uvek" gaje/li ljubav prema Albaniji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego hoces da kazes da Rusi "nisu" ili (mozda) "jos uvek" gaje/li ljubav prema Albaniji?
A znaci ima Srbi i SrbАлбанија и Албанци су ЈЕДАН ПАР ОПАНАКА, а
Шиптари, тј. Арнаути, тј.Арбанаси и Косово и Метохија су ДРУГИ ПАР ОПАНАКА...
капиш ???
A znaci ima Srbi i Srbi!Sad razumem-Hvala ti Mito...
![]()
Нема СРБИ и СРБИ - али има Албанци и Шиптари...
Pa kako nema-Malo pre nagrdi coveka(nyslia) da je paprikar...Нема СРБИ и СРБИ - али има Албанци и Шиптари...
Ameri su vec bili na granicama Rusije. Verovatno nisi pratio, ali americka vojska je vec tri godine u Gruziji i trenira njihovu vojsku.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=08&dd=14&nav_category=78&nav_id=313454Poljska: Neophodan antiraketni štit
14. avgust 2008. | 13:38 -> 14:08 | Izvor: Beta
Varšava -- Predsednik Poljske Leh Kačinjski ocenio je da je baza američkog antiraketnog štita neophodna za bezbednost Poljske.
Gruzija istupa iz ZND
Gruzijski parlament izglasao je danas jednoglasno da ta zemlja istupi iz Zajednice nezavisnih država (ZND), koja okuplja bivše sovjetske republike, predvođene Rusijom.
Gruzija se na taj korak odlučila, optužujući Moskvu da je počela rat za Južnu Osetiju.
Pa kako nema-Malo pre nagrdi coveka(nyslia) da je paprikar...
Pa onda ima Srbin iz Beogradaybt,pa ima Srbin iz Nis,pa "vlaski" Srbin(hajduk Veljko)...
Ustvari mali broj Srba moze da se pohvali da ima pedigre od oca Adama pa do danas...
Ne.Aj" objasni mi molim te...Којешта, па ниси ваљда толико глуп - за мене је свуда и увек сваки СРБИН = СРБИН, а ово су обична локална препуцавања због политичког размимоилажења... ејјјјјјјјј... па знаш ли човече ШТА ЈЕ НИШ - ЦАРСКИ ГРАД ... не капираш ти ништа очигледно...
Ej bre, ja bih ovde da čitam o rusima i amerima i o dešavanjima u svetu, a vi ćete sada i Nišu .....
Rusi ne bi trebalo sada da useru ono što su postigli. I čudi me da još nisu naučili pravila propagandnog rata. Trebali su sve da snimaju, kako su gruje *****le, upadale, pucale, i da sve svoje akcije predstave kao samoodbranu, i na kraju da dodju pred prag Viliju ..... pošto mu žena već zbrisala u USA, čisto malo da mu pokažu da može i on za njom ...